Hrvaška glasba

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 31. Mar. 2010 18:27

Tema je o hrvaški glasbi (ne lastiš si je, samo avtorica si :wink: ), tako da je bilo moje vpr kar na mestu.
Zdaj pa se vrnimo nazaj na glasbo, ne na hrvate.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Tina Verbič
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010
Kraj: Veliki Gaber

Neprebrana objavaNapisal/-a Tina Verbič » 31. Mar. 2010 18:52

^^ agree :)
Uporabniški avatar
Maruša Habot
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Maruša Habot » 31. Mar. 2010 19:51

Sama se kot otrok imela rahlo obsesijo z Danijelo. Še kar imam doma vse njene kasete in nekaj cdjev. Bila sem tudi na veliko njenih koncertov.

Lani je bil v sklopu regate Marinade tudi koncert Tonya Cetinskega. Všeč mi je njegova glasba, a se mi je po tem koncertu zagravžal. Da prideš pijan na oder in zmerjaš prisotne. Mislim, da to ni bilo profesionalno, kar bi se za pevca njegovega kova tudi spodobilo.

Drugače pa imajo tudi Hrvati dobro glasbo. Po mojem mnenju veliko boljšo od naše :)
Uporabniški avatar
Tina Verbič
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tina Verbič » 31. Mar. 2010 19:55

^^ Maruša, a res?? Pa ne Tony, nooo... :cry:
Uporabniški avatar
Irma-Samantha Martinšek
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Črnomelj

Neprebrana objavaNapisal/-a Irma-Samantha Martinšek » 31. Mar. 2010 19:55

emanuela napisal/-a:
Rebeka Kupec napisal/-a:Nisem nacionalistična, a Hrvatov in Hrvaške enostavno ne maram

Si nacionalistična.
Jaz pa ne maram ne dalmatinskih, ne slavonskih pesmi.Všeč mi je pa npr Karma, pa tudi Colonia gre kdaj v uho.Pa Stavros tudi, priznam.

Rebeka te izjave sicr ne morm nikakor podpirat. Being Hrvatica pa to ;) ampak...
Emanuela...neznam kaj si ti v šoli delala ampak nacionalizem ni dajanja enega naroda v nič, ampak povečevanje vrednosti svojega naroda ;)
Tak, da to ni nacionalizem, se pa strinjam, da je to za u k**** poslat, ker so mi Hrvati res pri srcu :evil: :)

Glede glasbe pa :love: nimam kaj slabga povedat. Ot Elementala, Karme, do klap vseh vrst. Najbolj me pa v srce prime dalmatinska glasba - med letom je to edina prilika, ko lahko čujem svoj (drug) materni jezik :cry: :hearts:
Uporabniški avatar
Irma-Samantha Martinšek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Irma-Samantha Martinšek » 31. Mar. 2010 19:59

Maruša Habot napisal/-a:Da prideš pijan na oder in zmerjaš prisotne. Mislim, da to ni bilo profesionalno, kar bi se za pevca njegovega kova tudi spodobilo.

Drugače pa imajo tudi Hrvati dobro glasbo. Po mojem mnenju veliko boljšo od naše :)

ajoo.. moji tastari so meli podobno situacijo z Oliverjem :?: zamujal 3 ure pa še poknjen ko mina pršu na oder :eek: pitaj boga kaj ljudi mislijo ob takih prilikah, da to nardijo :roll:
Uporabniški avatar
Tina Verbič
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tina Verbič » 31. Mar. 2010 20:18

^^ ja, Samantha, tooo... (na ta prvo objavo, glede dalmatinske glasbe, jezika pa to :D )

Drugače pa - glede te "opitosti" hrvaških estradnikov... se spomnim enega festivala, je prišel Mladen Grdović čisto "nabasan" na oder in zganjal tam gor celega hudiča in pol (ampak je bil pa smešen, vsaj meni :D )... naslednji večer je bilo nadaljevanje tega festivala... in se sploh ni mogel primajati do odra... :)

Zanimivo pa je to, da je ta isti Mladen Grdović imel enkrat napovedan koncert nekje na Hrvaškem... mi smo ga čakali kot nori (ker ma drugače kar dobro musko), njega pa od nikjer... potlej je bil sicer izgovor slabo vreme (s tem, da je takrat sijalo sonce! :D), ampak itak s(m)o vsi vedeli, kakšen je resničen razlog ... ah, ta pijača... ko pride tako daleč, da zaradi nje ne moreš na oder sploh, takrat je že malo zaskrbljujoče... :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 31. Mar. 2010 20:33

Irma, glede na to, da si še v srednji, bi lahko vedela, da je nacionalizem v prvi meri poveličevanje svojega naroda, nadaljuje se pa v zaničevanje drugih.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Irma-Samantha Martinšek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Irma-Samantha Martinšek » 31. Mar. 2010 20:39

emanuela napisal/-a:Irma, glede na to, da si še v srednji, bi lahko vedela, da je nacionalizem v prvi meri poveličevanje svojega naroda, nadaljuje se pa v zaničevanje drugih.

eh..ne kregam se s starimi ;) poglej pod fb (www.facebook.com) kak se nadaljuje ime skupine "zamisli da si kenguru..." ;)
Uporabniški avatar
Tina Verbič
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tina Verbič » 31. Mar. 2010 20:42

Irma-Samantha Martinšek napisal/-a:eh..ne kregam se s starimi ;) poglej pod fb (www.facebook.com) kak se nadaljuje ime skupine "zamisli da si kenguru..." ;)

Haha, Samantha... tale s kengurujem je dobra... :D :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 31. Mar. 2010 20:46

Well, i just died, laughing...haha.
The world is as you are.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 31. Mar. 2010 20:49

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 31. Mar. 2010 20:52

Jaz že, za tele pa ne vem, če sploh vedo kaj so Banovci :?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Irma-Samantha Martinšek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Irma-Samantha Martinšek » 31. Mar. 2010 20:56

emanuela napisal/-a:Jaz že, za tele pa ne vem, če sploh vedo kaj so Banovci :?
..

:hearts: :hearts: mmmm :D sploh dvomit nekr ;) ampak...kje smo tu na temi? :eek: al sm kaj zamudla? :oops:
Uporabniški avatar
Tina Verbič
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tina Verbič » 31. Mar. 2010 21:02

Okej, jaz tudi ne dojamem povezave glasba - plavanje?! :D Al je to spet kakšna interna fora cosmo forumašev proti cosmo maturantkam? :D

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov