Hrvaška glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maruša Habot - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
Sama se kot otrok imela rahlo obsesijo z Danijelo. Še kar imam doma vse njene kasete in nekaj cdjev. Bila sem tudi na veliko njenih koncertov.
Lani je bil v sklopu regate Marinade tudi koncert Tonya Cetinskega. Všeč mi je njegova glasba, a se mi je po tem koncertu zagravžal. Da prideš pijan na oder in zmerjaš prisotne. Mislim, da to ni bilo profesionalno, kar bi se za pevca njegovega kova tudi spodobilo.
Drugače pa imajo tudi Hrvati dobro glasbo. Po mojem mnenju veliko boljšo od naše
Lani je bil v sklopu regate Marinade tudi koncert Tonya Cetinskega. Všeč mi je njegova glasba, a se mi je po tem koncertu zagravžal. Da prideš pijan na oder in zmerjaš prisotne. Mislim, da to ni bilo profesionalno, kar bi se za pevca njegovega kova tudi spodobilo.
Drugače pa imajo tudi Hrvati dobro glasbo. Po mojem mnenju veliko boljšo od naše

-
Tina Verbič - Sramežljivka
- Kraj: Veliki Gaber
^^ Maruša, a res?? Pa ne Tony, nooo... 

-
Irma-Samantha Martinšek - Sramežljivka
- Kraj: Črnomelj
emanuela napisal/-a:Rebeka Kupec napisal/-a:Nisem nacionalistična, a Hrvatov in Hrvaške enostavno ne maram
Si nacionalistična.
Jaz pa ne maram ne dalmatinskih, ne slavonskih pesmi.Všeč mi je pa npr Karma, pa tudi Colonia gre kdaj v uho.Pa Stavros tudi, priznam.
Rebeka te izjave sicr ne morm nikakor podpirat. Being Hrvatica pa to

Emanuela...neznam kaj si ti v šoli delala ampak nacionalizem ni dajanja enega naroda v nič, ampak povečevanje vrednosti svojega naroda

Tak, da to ni nacionalizem, se pa strinjam, da je to za u k**** poslat, ker so mi Hrvati res pri srcu

Glede glasbe pa

-
Maruša Habot napisal/-a:Da prideš pijan na oder in zmerjaš prisotne. Mislim, da to ni bilo profesionalno, kar bi se za pevca njegovega kova tudi spodobilo.
ajoo.. moji tastari so meli podobno situacijo z Oliverjem

-
^^ ja, Samantha, tooo... (na ta prvo objavo, glede dalmatinske glasbe, jezika pa to
)
Drugače pa - glede te "opitosti" hrvaških estradnikov... se spomnim enega festivala, je prišel Mladen Grdović čisto "nabasan" na oder in zganjal tam gor celega hudiča in pol (ampak je bil pa smešen, vsaj meni
)... naslednji večer je bilo nadaljevanje tega festivala... in se sploh ni mogel primajati do odra...
Zanimivo pa je to, da je ta isti Mladen Grdović imel enkrat napovedan koncert nekje na Hrvaškem... mi smo ga čakali kot nori (ker ma drugače kar dobro musko), njega pa od nikjer... potlej je bil sicer izgovor slabo vreme (s tem, da je takrat sijalo sonce!
), ampak itak s(m)o vsi vedeli, kakšen je resničen razlog ... ah, ta pijača... ko pride tako daleč, da zaradi nje ne moreš na oder sploh, takrat je že malo zaskrbljujoče... 

Drugače pa - glede te "opitosti" hrvaških estradnikov... se spomnim enega festivala, je prišel Mladen Grdović čisto "nabasan" na oder in zganjal tam gor celega hudiča in pol (ampak je bil pa smešen, vsaj meni

Zanimivo pa je to, da je ta isti Mladen Grdović imel enkrat napovedan koncert nekje na Hrvaškem... mi smo ga čakali kot nori (ker ma drugače kar dobro musko), njega pa od nikjer... potlej je bil sicer izgovor slabo vreme (s tem, da je takrat sijalo sonce!

-
emanuela napisal/-a:Irma, glede na to, da si še v srednji, bi lahko vedela, da je nacionalizem v prvi meri poveličevanje svojega naroda, nadaljuje se pa v zaničevanje drugih.
eh..ne kregam se s starimi

-
Irma-Samantha Martinšek napisal/-a:eh..ne kregam se s starimipoglej pod fb (www.facebook.com) kak se nadaljuje ime skupine "zamisli da si kenguru..."
Haha, Samantha... tale s kengurujem je dobra...

- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..emanuela napisal/-a:Jaz že, za tele pa ne vem, če sploh vedo kaj so Banovci

-
Okej, jaz tudi ne dojamem povezave glasba - plavanje?!
Al je to spet kakšna interna fora cosmo forumašev proti cosmo maturantkam? 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov