Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Frenkie napisal/-a:A ste opazil da zadnja leta Italije ni NIKOL na Eurosongu!!!
Italjanov splooohhh nikol ni na Eurosongu ... ne zadnjih par let, ampak že kr zadnjih velik celo življenje let
Za njih je Eurosong totalno izpod časti ... oni majo svoj velecenjeni SanRemo, tko kot je že kr.ena napisala ...
Oni se itak nimajo za povprečne Evropejce, tko da ... to ni za njih ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
tiasha napisal/-a:Frenkie napisal/-a:A ste opazil da zadnja leta Italije ni NIKOL na Eurosongu!!!
Italjanov splooohhh nikol ni na Eurosongu ... ne zadnjih par let, ampak že kr zadnjih velik celo življenje let
Za njih je Eurosong totalno izpod časti ... oni majo svoj velecenjeni SanRemo, tko kot je že kr.ena napisala ...
Oni se itak nimajo za povprečne Evropejce, tko da ... to ni za njih ...
Mislim, da je bilo leta 1992, ko so zmagali s komadom Insieme (united Europe, nekaj takega), potem so potonili v povprečje in se poslovili.
Pravkar poslušam predstavitve komadov na tv; mi je všeč, ker jih predstavljajo ločeno po žanrih...
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
no, jst mislm, da bo anžej letos pršu v finale! ker mi ma res dobr komad, sploh zdej, k je mal predelan
drgač pa komad od Hari mata hari - lejla je res lep, tko da mislm, da bo kr visoko uvrščen...
kar se pa tiče severine, mi pa komad sploh ni dobr
nasploh so mi ušeč države, k majo mal svojga etno pridiha...
drgač pa komad od Hari mata hari - lejla je res lep, tko da mislm, da bo kr visoko uvrščen...
kar se pa tiče severine, mi pa komad sploh ni dobr
nasploh so mi ušeč države, k majo mal svojga etno pridiha...
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Meni so pa Finci čisto kul, če bom glasovala, bi najraje za njih... pri vseh teh banalnostih imam rajši malo bolj hard.
Anžej po moje ima šanse, sploh ker zdaj zelo fukiš zgleda (razen v tisti verziji v videu s pobeljeno irokezo ). Stvar okusa sicer... tudi Severina je nekaterim všeč, meni so pa njeni predimenzionirani žnabli čisto mimo. (če malo pokomentiram zunanji izgled in odrsko prezenco, kar itak bolj vpliva na uvrstitev kot glasba)
Anžej po moje ima šanse, sploh ker zdaj zelo fukiš zgleda (razen v tisti verziji v videu s pobeljeno irokezo ). Stvar okusa sicer... tudi Severina je nekaterim všeč, meni so pa njeni predimenzionirani žnabli čisto mimo. (če malo pokomentiram zunanji izgled in odrsko prezenco, kar itak bolj vpliva na uvrstitev kot glasba)
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
amm jst sm tud učer gledala predstavitve pesmi..in najbol sm se naježla ob pesmi Bosne..ful dobr spot..pod mostarskim mostom..waa čist hudu..tko,da bosna
amm čist mim so mi Finci..če bodo pršli s tako opravo na samo prireditev kot v spotu..ne vem no..jst se jih kr mal ustrašm..kaj šele otroci k tu gledajo..
hmm...moja mat pravi,da bo zmagal Ciper...ok sej ql ženska ma glas vse,ampak k mora tiste viseče joške tko kazat..mene je tist najbol odvrnil od nje,ker res grdo zgleda
Anžej--men se zdi,da se bo visoko uvrstil..ne vem..pesem mi je vse bol všeč, ni pa všeč njegov ples oz.njegovo muvanje k pleše k bejba
amm čist mim so mi Finci..če bodo pršli s tako opravo na samo prireditev kot v spotu..ne vem no..jst se jih kr mal ustrašm..kaj šele otroci k tu gledajo..
hmm...moja mat pravi,da bo zmagal Ciper...ok sej ql ženska ma glas vse,ampak k mora tiste viseče joške tko kazat..mene je tist najbol odvrnil od nje,ker res grdo zgleda
Anžej--men se zdi,da se bo visoko uvrstil..ne vem..pesem mi je vse bol všeč, ni pa všeč njegov ples oz.njegovo muvanje k pleše k bejba
Free your mind...
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men majo naslednje države najboljše pesmi:
- Malta
- Ukraina
- Estonija (moja favoritka za zmago )
- Romunija
- Makedonija
- Nemčija (zanimiva country skladba )
- Malta
- Ukraina
- Estonija (moja favoritka za zmago )
- Romunija
- Makedonija
- Nemčija (zanimiva country skladba )
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Jst mam pa eno prošnjo. mojmu tamalmu ej ful ušeč komad od fincu in bi bla ful vesela da ča ga kdo ma da ga mi pošlje
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
gemini napisal/-a:Jst mam pa eno prošnjo. mojmu tamalmu ej ful ušeč komad od fincu in bi bla ful vesela da ča ga kdo ma da ga mi pošlje
Tuki maš komad od fincev
Btw, ful je dolg komad
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
gemini napisal/-a:Jst mam pa eno prošnjo. mojmu tamalmu ej ful ušeč komad od fincu in bi bla ful vesela da ča ga kdo ma da ga mi pošlje
js mam - ce das mejl alpa kej, ti posljem tvoj tamal je zakon
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Men so pa daleč najboljši fantje iz Latvije :gut:
Ciper je tut uredu, ženska ma res fajn glas sam ni pa lih najbl primerna pesm za Eurosong, k je taka mirna
Finska mi ma tut čist hud komad sam večini (starejšim) pomoje ne bo všeč
Severina pa itak rula, k je tok huda
Ciper je tut uredu, ženska ma res fajn glas sam ni pa lih najbl primerna pesm za Eurosong, k je taka mirna
Finska mi ma tut čist hud komad sam večini (starejšim) pomoje ne bo všeč
Severina pa itak rula, k je tok huda
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov