Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
MIGRENA napisal/-a:tiasha napisal/-a:Pa še unga Vučkota k ga mamo doma bi nesle sabo ... hi hi
A je to una plava veverca k je bla maskota OI v Sarajevu?
Jest jo mam tut doma ... pa bol da ne razlagam kok sm bla navezana nanjo pa še zmer mi je tko special...
Vučko je bil maskota OI 1984, ampak ni veverica. Je volkec...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
ah finci.... pesem se ni tok slaba sam njihov videz mi je pa grozljiv
kr eni mrlici pa tm en mrlic z jezikom opleta... no ja, ce bi bli "normalno"obleceni jih ne bi noben opazu... tok o tem da ni enkrat zmagala "joskasta blondinka kjer je vazen samo videz"
drugac mi je bil pa rus vsec, pa nemci ful simpaticna pesem, samo nastop mi je bil mal dolgocasen... pa bosanci so mi bli hudi
kr eni mrlici pa tm en mrlic z jezikom opleta... no ja, ce bi bli "normalno"obleceni jih ne bi noben opazu... tok o tem da ni enkrat zmagala "joskasta blondinka kjer je vazen samo videz"
drugac mi je bil pa rus vsec, pa nemci ful simpaticna pesem, samo nastop mi je bil mal dolgocasen... pa bosanci so mi bli hudi
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
kr.ena napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:tiasha napisal/-a:Pa še unga Vučkota k ga mamo doma bi nesle sabo ... hi hi
A je to una plava veverca k je bla maskota OI v Sarajevu?
Jest jo mam tut doma ... pa bol da ne razlagam kok sm bla navezana nanjo pa še zmer mi je tko special...
Vučko je bil maskota OI 1984, ampak ni veverica. Je volkec...
Aja, jest mam pa poj Zagija, ta je pa iz Univerzijade 1987 (svetovne študentske igre)... sm se šla prov pozanimat (zagi)
Pa se opravičujem za OT. Ne bom več.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
A je kdo gledu dans Anžeja v Spet doma? Kr naprej so ga sam hvalil ... pol se je pa še on zahvalu vsem in kr na jok mu je šlo kr neki no. Pa njegova starša sta bla tud v studiu.
Drgač pa odkar je nastopu na eurosongu mi je čist bljak ratu Zameru se mi je s to svojo subjektivnostjo, ki je občasno že mejila na nesramnost.
Sploh pa tisti njegovi komentarji ob podelitvi točk so bli čist neumesni Kr za vsakega je mel eno kritiko... sebe poglej!!!!!!
Drgač pa odkar je nastopu na eurosongu mi je čist bljak ratu Zameru se mi je s to svojo subjektivnostjo, ki je občasno že mejila na nesramnost.
Sploh pa tisti njegovi komentarji ob podelitvi točk so bli čist neumesni Kr za vsakega je mel eno kritiko... sebe poglej!!!!!!
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Frenkie napisal/-a:A je kdo gledu dans Anžeja v Spet doma? Kr naprej so ga sam hvalil ... pol se je pa še on zahvalu vsem in kr na jok mu je šlo kr neki no. Pa njegova starša sta bla tud v studiu.
mene je njegovo komentiranje full motilo, pa hari gor pa hari dol, a po moje je prvic slisal za njega pred enim tednm
pa njegovo komentiranje izgovorjave londona, dublina in podobno ...
sploh se je obnasal, kot da bi bil pijan (no, sej mogoce je pa bil )
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Ja mene je tut motili njegovo komntiranje. Ker je že kar žalil, se kar neki smejal v mikrofon, hotu bit najbolj pameten. Obnašal se je čist nezrelo, očitno zdej misli, da je oh in sploh najboljši.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
kje bi se pa dal slišat oz. zdownloadat te singlce z eurosonga??... tko da ni treba plačat seveda ...
drgač mi je pa prov fajn, da so finci zmagal (če že hari ni)... vsekakor bl kt da bi un debilen rus ...
drgač mi je pa prov fajn, da so finci zmagal (če že hari ni)... vsekakor bl kt da bi un debilen rus ...
The secret of success is consistency of purpose.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
na muli lahk zlovdaš vse
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov