Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst sm tut mal prejle ponovitev gledala...tja no sej pesem je še dokaj vredu...sam ne vem no, mi je bla že kakšna druga tut bolj všeč.
K smo z mami skup na začetki gledale pol je pa sam še konc ujela pa sam tist pride v dnevo pa reče ooojejjj a tele so zmagal...a je že cajt za maškare...
K smo z mami skup na začetki gledale pol je pa sam še konc ujela pa sam tist pride v dnevo pa reče ooojejjj a tele so zmagal...a je že cajt za maškare...
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
- Čebela19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
inchy84 napisal/-a:K smo z mami skup na začetki gledale pol je pa sam še konc ujela pa sam tist pride v dnevo pa reče ooojejjj a tele so zmagal...a je že cajt za maškare...
Tega Slovenci se nismo poskusili. Ideja za drugo leto.
Za dežjem pride blato...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
pepuzlin4ewa napisal/-a:http://youtube.com/watch?v=snG2V-PtpB8
to si poglejte waaaa tta slivi night je pravi norc
Ta je pa res usekana Sam komad mi je pa še useen boljši kot finski ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
A kdo ve, kje je objavljen vrstni red v polfinalu?
Kostumografija Fincev je bolj smešna kot pa grozna, ampak pesem je pa super! Grška pesem mi je pa vsakič boljša, pa še teta Vissi zgleda taaako zelo dobro za svoja leta, da sem ji lahko fouš (ampak na odru bi pa vseeno lahko malo manj doživeto odpela )
Kostumografija Fincev je bolj smešna kot pa grozna, ampak pesem je pa super! Grška pesem mi je pa vsakič boljša, pa še teta Vissi zgleda taaako zelo dobro za svoja leta, da sem ji lahko fouš (ampak na odru bi pa vseeno lahko malo manj doživeto odpela )
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Letošnji zmagovalci so razlog, da nikoli več ne bom gledala Evrovizije. Poden..
Drgač sem pa navijala za Bosno in Romunijo, k mi je bla taka fajn disco pesmica, pa še disco dance so plesali, ki je poleg hip-hopa in jazz-baleta eden mojih najljubših plesov.
Drgač sem pa navijala za Bosno in Romunijo, k mi je bla taka fajn disco pesmica, pa še disco dance so plesali, ki je poleg hip-hopa in jazz-baleta eden mojih najljubših plesov.
Let the good times roll.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Čebela19 napisal/-a:Jaz sem pa od Eurosonga zasledila samo zdajle, ko je bila ponovitev, konec oziroma razglasitev. Pa moram priznati, da ne vem, kaj vam je tako vsec na telih Fincih!? OK, kostumografija je res originalna, samo pesem mi je pa .
Ok,če ne drugo da totalno izstopajo in niso bedni kak vse te babe ki sploh za moje pojme ne vejo peti in se samo nekaj nastavlajo na odru. To je samo moje skromno mnenje
Is sex dirty? Only if it’s done right.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
men so bli pa Lordi ful smešni, še posebi k je kazal tisto žensko na synthu, k je pomagala refren pet, k je tko škilila mal, pa še tko je pela...js sm se kr smejala. mi je pa bobnar najbolj strašn drugač bi pa rajš vidla da bi bosanvi zmagal, bi šla mrbit še clo gledat drugo leto...
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Waa Finci so zmagali. Heh, so mal odbiti za na Eurosong, sam men so všeč. Komad mi je bil že takoj všeč, priznam, da so me na začetku mal odbili s temi maskami, sam to jih pač naredi originalne. Tko da, bravo Finska.
2. mesto - Rus - uff tuki sem se pa nasmejala. Ne vem, tip mi je bil smešen, kr neki je skakou tam po odru.
3.mesto - Lejla - zelo lepa pesem, ki bi si tudi zaslužila zmago.
2. mesto - Rus - uff tuki sem se pa nasmejala. Ne vem, tip mi je bil smešen, kr neki je skakou tam po odru.
3.mesto - Lejla - zelo lepa pesem, ki bi si tudi zaslužila zmago.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Ja Severina je bila očitno izmučena, v faco je bla ko da bi jo povozu kamijon...... prov grozna, edin noge je mela lepe. Mavčeva dečva je rekla, da je bla Severina neki bolana.... al kaj, pomoje pa da je kr fajn smrkala pred nastopom ja
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Ja baje je bla en dan prej v bolnci in so ji mogl infuzijo dat..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Bulma napisal/-a:Čebela19 napisal/-a:Jaz sem pa od Eurosonga zasledila samo zdajle, ko je bila ponovitev, konec oziroma razglasitev. Pa moram priznati, da ne vem, kaj vam je tako vsec na telih Fincih!? OK, kostumografija je res originalna, samo pesem mi je pa .
Ok,če ne drugo da totalno izstopajo in niso bedni kak vse te babe ki sploh za moje pojme ne vejo peti in se samo nekaj nastavlajo na odru. To je samo moje skromno mnenje
bulma, jst se čist strinjam s tabo!
Men je bil eurosong vedn tko butast, ko so se ženske neki zvijale na odru, tipi so balade pel, mislim wtf?
Zdej je pa končn ena fajna pesm bla!
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov