Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Ja, romunci so mel kr OK pesm. Sam nič ni pa blo bolš od Lordov
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
skinny napisal/-a:wiiiiiiiiiiiiiiiiiii...finci so zmagali . i can`t believe .enkrat v življenju sem prav ugotovila...jeeeeeeeeee
evo jst tud ne jst se ucer se cel vecer nism mogla nehat smejat. u zivljenju si ne bi mislila, da bodo oni zmagal no ... sej se mi je zdel, da bodo visoko, sam tole ... drgac je pa meni tud Bosna bla vedno bolj vsec ... un Rus k en cigumi, tko se je zviju s tistimi nogami , Spanke pa se zmeri cist najbl sweetkane
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
koncno je zmagala ena skupina, ki evrovizije sploh ne jemlje resno ampak se pravzaprav delajo norca iz vsega skupaj. in prav je tako dalec so cajti, ko so se na Evrosong dejansko prijavljale kvalitetne uveljavljene skupine.njihovi komadi se se danes vrtijo, (recmo Johnny Logan pa Hold me now, Celine Dion, ABBA, pa Brotherhood of man ...) prejsnjih zmagovalcev komaj da se kdo spomni.
sicer pa Lordi imajo na nivoju pop-rock/metal pesem, tako da ne vem zakaj se enim zdi komad grozen, ker odspilal so res dobro.
sicer pa Lordi imajo na nivoju pop-rock/metal pesem, tako da ne vem zakaj se enim zdi komad grozen, ker odspilal so res dobro.
“You know, we are meat eaters in a vegetarian café,” said Mr. Lordi when asked how the band feels to be in Eurovision.
When Finnish TV invited Lordi to take part in Eurovision, Mr. Lordi thought that they’d got the wrong number.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
LoL men je pa ful žal, da ni Hari Mata Hari zmagal, sploh ne vem, ali je bil mau razočaran, k se je tam tko mirno držal. Kva pa vem?
Glede Finske pa no comment
Glede Finske pa no comment
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
"You know, we are meat eaters in a vegetarian café,” said Mr. Lordi when asked how the band feels to be in Eurovision.
hehehehehe
hehehehehe
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Js sm pa tok vesela, k so finci zmagal- prou najboljša pesm!!
Grčija je bla še zlo fajn, sam škoda, k se ni uvrstila višje, drgač je pa tale ruski pevc lepo pel, pa tko zelo simpatičn je
Najbl bedni sta mi bli pa Bosna pa Irska!!
Še slikca tega stylish fanta:
Grčija je bla še zlo fajn, sam škoda, k se ni uvrstila višje, drgač je pa tale ruski pevc lepo pel, pa tko zelo simpatičn je
Najbl bedni sta mi bli pa Bosna pa Irska!!
Še slikca tega stylish fanta:
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Men so pa imeli nemci dobro pesem, bolj v country stilu, ampak ne vem do kam so prilezli, ker nisem gledala včeraj... No, pa Lordi so si tudi zaslužli zmago.
- Čebela19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem pa od Eurosonga zasledila samo zdajle, ko je bila ponovitev, konec oziroma razglasitev. Pa moram priznati, da ne vem, kaj vam je tako vsec na telih Fincih!? OK, kostumografija je res originalna, samo pesem mi je pa .
Za dežjem pride blato...
-
vrvica - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Vsec mi je zmagovalna pesem. Vsec mi je imidz Lordov. Vsec mi je bil pirotehnicni sov. Zelo jim privoscim zmago (mislim da po 40 letih). Zakon, res.
Rusija mi je bla se kar vsec.
Tud Nemcija fajn.
Ukrajina simpaticno.
...
Rusija mi je bla se kar vsec.
Tud Nemcija fajn.
Ukrajina simpaticno.
...
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Meni je na zmagovalni pesmi (ceprav sem od nekdaj z duso in srcem roker) vsec predvsem to, da je drugacna. Upam, da se konca trend pocukranih bezveznih v isti kalup vlitih komadov.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov