Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
juhu, Finci so v Finalu!
Za Anzeja pa res skoda ... jst sm bla prepricana, da bo prsu naprej, sploh med vso "konkurenco" k je bla kr neki od kr neki no. Jst tud upam, da bo finale kej bolj zanimiv.
Za Anzeja pa res skoda ... jst sm bla prepricana, da bo prsu naprej, sploh med vso "konkurenco" k je bla kr neki od kr neki no. Jst tud upam, da bo finale kej bolj zanimiv.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
naš anžejček je čist ok odpel... men sicr od začetka tud ni bil nevemkok simpatičen, ampak je dečko čist korektno opravu svojo nalogo... glih tko bi izpadl če bi lenderco poslal, k ma sicer všečno pesm ampak čist za en drek glasovne sposobnosti (kar sicer na evrosongu sploh ni važn)...
face it, slovenija, andora, monaco ipd. mini državce po takem sistemu glasovanja, kot je na evrosongu zdej, nikol ne bodo pršle v finale, pa tud če se na glavo postavjo...
in če na kratk komentiram še ostalo včerejšne mjavkanje... vsaj tist kar je pršlo v finale... nobena pesem ni bla čist nč posebnga... una stara švedinja z miljonkrat zlajnano abba varianto... totaln dolgcajt... litva sploh brez komentarja... podn od podna... rus in armenc za kozlat... finci ok, nej jim bo k so vsaj neki posebnga ampak z unimi maskami so že mal dolgočasni... makedonija kr neki... je bil naš stokrat bolši od ene trapaste nanana... bosna srednja žalost... ukrajinka mi je bla še najbl všeč... irska da zaspiš zraven... tud stokrat slišano jokanje... da o unem turškem derištu niti ne govorim... mislm wtf... vsake tolk se je zadrla superstar, zraven pa tud če bi se po rt praskala al pa vsaj striptiz izvajala, da vsaj straight dedci mel kej od tega...
še najboljša stvar pr vsem skp je bil sakis ...
face it, slovenija, andora, monaco ipd. mini državce po takem sistemu glasovanja, kot je na evrosongu zdej, nikol ne bodo pršle v finale, pa tud če se na glavo postavjo...
in če na kratk komentiram še ostalo včerejšne mjavkanje... vsaj tist kar je pršlo v finale... nobena pesem ni bla čist nč posebnga... una stara švedinja z miljonkrat zlajnano abba varianto... totaln dolgcajt... litva sploh brez komentarja... podn od podna... rus in armenc za kozlat... finci ok, nej jim bo k so vsaj neki posebnga ampak z unimi maskami so že mal dolgočasni... makedonija kr neki... je bil naš stokrat bolši od ene trapaste nanana... bosna srednja žalost... ukrajinka mi je bla še najbl všeč... irska da zaspiš zraven... tud stokrat slišano jokanje... da o unem turškem derištu niti ne govorim... mislm wtf... vsake tolk se je zadrla superstar, zraven pa tud če bi se po rt praskala al pa vsaj striptiz izvajala, da vsaj straight dedci mel kej od tega...
še najboljša stvar pr vsem skp je bil sakis ...
The secret of success is consistency of purpose.
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
meni se je tut zdel, da je anžej čist solidno odpel... sej smo vsi vedel, da ne bomo naprej prišli,tko pač je...pa če si pogledal unga rusa, zgleda še naš Anžejček kt dec zraven.pa je uno revše vseen pršlo v finale
mi je bla pa Kate Ryan taka đekica.... prov ornk me je nasmejala
mi je bla pa Kate Ryan taka đekica.... prov ornk me je nasmejala
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
bejbika napisal/-a:hahaha ... zdele sm se prou na smejala ... tiasha kdo se obnaša k koka zdej ... sej je 2good4u samo svoje mnenje povedala ... in jst mam zelo podobnega ... jst še zmeraj mislim, da bi mogli poslat Saško ... kot prvo, ženska odlično zgleda, ni kej, kot drugo je pa letošnja tematika prou po tem kopitu delana ... pa ne tok burno reagirat. če ma lubica tak besedni zaklad ...
zofi ... prou nam je, če smo jih pa izdali ... izdajice, edini smo iz bivše države, ki smo Beograd zamenjali z Bruslom ... zdej nas pa je*ejo na evrosongu, pa nam nočjo točk dat ... prou vam je, kaj ste pa za EU glasovali na referendumu
uuu sam izbor ... porazno ... komadi porazni, Fincou sm se ustrašila, naši so fušal na veliko ... pa še zelo neroden nastop ... res, porazno ... mogoče škoda Belgijke, pa Albancev s sralnimi čevlji
Ohh Ula tega sploh ne bom komentirala, ker je škoda besed pa če bi dobr prebrala bi vedla kaj mislim oz. kaj sm hotla povedat ...
Pa mi smo največje izdajice ja ... res smo, k mi za njih lepo glasujemo in jim potalamo največ pik ... mislm dej kr neki no ... sicer je pa brezveze vse skupi sploh komentirat ...
Pa še vedno mi je žou za Anžeja, ker je bil konc koncev med vsemi v polfinalu zlo dobr ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
lejo ... pa sej te noben nč ne napada ... halo?? ... sam napisala sm, da sta k dve kokoški ... obe2 neki govorita, pa ne ena ne druga ne pustita do lastnega mnenja ... če uni ni všeč anže pa ga spluva, je to njena stvar ... in ji dam prou, da je to FORUM, kjer se izmenjuje mnenja ... mogoče bi lahko ble nekater bol tolerantne ... ja, bol da ne komentiraš
pa nauči se razumet, kaj je štos ... moj post je en sam štos ... jao
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
bejbika napisal/-a:lejo ... pa sej te noben nč ne napada ... halo?? ... sam napisala sm, da sta k dve kokoški ... obe2 neki govorita, pa ne ena ne druga ne pustita do lastnega mnenja ... če uni ni všeč anže pa ga spluva, je to njena stvar ... in ji dam prou, da je to FORUM, kjer se izmenjuje mnenja ... mogoče bi lahko ble nekater bol tolerantne ... ja, bol da ne komentiraš
Sej kje sm pa napisala, da me kdo napada ... Jst sm samo odgovorila na tvoj post ... povedala sm svoje mnenje
Drgač pa ... sej tko k sm že reklaaa ... sm že učeri napisala kaj sm misnla pa se mi ne da dans še enkrat ... k učeri sm bla v efektu dans pa nism ... Pa dost OTja ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
Angel girl napisal/-a:ANSAF napisal/-a:http://www.eurovisionlive.com/englisch/archiv/2006/news.htm
se neki
Ja sj je res kar so napisal. Pač ne razumemo čist točn kako je pršlo do tega. Če mene prašate je treba spremenit način glasovanja, ker itaq da je Turčija pršla naprej, če ma pa po Evropi tok folka naseljenga d je joj. Mi Slovenci smo pa skor vsi tle, neki malga drugje in nimamo nobene možnosti,da na tak način pridemo naprej.
Kar je je, Anžej je biu supr, lahk smo vseen ponosni nanga.
pa se kerih drugih drzavah bi se na ta racun dal razpravljat ....
sej takrt ko se ni bilo polfinala, smo se dobr odrezal (Nusa, Darja, tanja ...)
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
ja res drži kar piše v tistem članku... mislm mene tud res zanima, keri kmetavzarji so to glasval npr. za armenijo, pa litvo ipd.???... res bi mogl spremenit sistem glasovanja ker tko kt je zdej je živ obup in čist nefer do manjših držav...
The secret of success is consistency of purpose.
- pepuzlin4ewa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
- Kraj: Sweden
ja full bad tole ja... ma kar je je... sej je sam tekmovanje bo drugo leto bolš... sam da je sweden v finalu in upam da bo tut zmagala :D:D:D
Kyss mig nu sverige!
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
no ja... again nismo pršli u finale pa spet so ns tok visoko ocenjeval drgač mi je biu pa anžej zlo dobr
finci tut komad mi ni lih ne vem kaj švedska mi tut ni všeč!
dobra mi je rusija, ukrajina, pa bosna
bomo vidl kdo bo letos zmagu
finci tut komad mi ni lih ne vem kaj švedska mi tut ni všeč!
dobra mi je rusija, ukrajina, pa bosna
bomo vidl kdo bo letos zmagu
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov