Eurosong

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

menite da bo Slovenija prišla v finale?

DA
23
30%
NE
53
70%
Skupaj glasov : 76

2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 18. Maj. 2006 22:41

BMK al ma tist J na konc al ne...za en K je...to je vse...in ja upam si tle gor take kvasit, ker si ne dovolim, da bi mi drugi govoril, kaj naj si mislim in povem na glas...
Zadnjič spremenil 2good4u, dne 18. Maj. 2006 22:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 18. Maj. 2006 22:41

2good4u napisal/-a:poje pa le bolš kot anže...

drugače je AnžeJ!
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 18. Maj. 2006 22:42

sofia83 napisal/-a:Ah, dej no Tjaša, kva so Jugoviči nam dal prst v rit? Pač so mel super pesem, ki ma dušo in ta je internacionalna ... Hari je dobil ful močen aplavz že na sredini pesmi, ker je pesem res taka, da ti grejo vse kocine pokonc.

Sej je kul, da zagovarjaš AnžeJa pa to, sam ne se it foušije ...

In Turkinja ma super komadič, nastop je bil bolj brez energije, komad je pa šekši :cool:

Zofi men je Hari od vseh, ki so pršli v finale najboljši in če on ne bi pršou pol pa res ne vem ... :wink: Ampak jst bi rada povedala sam to, da si je tut naš Anžej to zalsužu, ker med vsem temle sranjem je bil odličen ...

Spustmo Hrija ... sam Finska, Armenija pa Rusija pa WINERSI pa Carola ... dej ne mi s takimi no :roll:

Dragi moj turkinja ni v turščini pela ... pa tut če bi nism za njo govorila, ampak nasplošno za vse ...

Ja superca 2 good for us, da poveš svoje mnenje ... samo ni treba lioh vsega spluvat, sploh če se človek trudi in neki vloži v svoj nastop ... in še ko govoriš kako obupna je pesem ... a si ti sploh gledala tale polfinale zdjle??? hmmm don't think so ... :?
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
pepuzlin4ewa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2006
Kraj: Sweden

Neprebrana objavaNapisal/-a pepuzlin4ewa » 18. Maj. 2006 22:42

EJ SWEDEN je No1... pa ka lahk še bolš poješ... ma originalen glas... se vidi da je veteranka... in pač ma polepšan obraz... kdo od slavnih pa nima???
Kyss mig nu sverige!
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 18. Maj. 2006 22:44

2good4u napisal/-a:orposti tiasha...ti pa res nimaš pojma kaj je dobra in poštena glasovna sposobnost. Če je ni imela švedska pevka, potem pa res ne vem kod jo je imel...ona je bila EDINA, ki je pokazala da zna pet, pa kljub temu, da ima botoks v žnablih, poje pa le bolš kot anže...

Uredu je ok ... superca je bla ... najbolša res, svaka ji čast ... ampak ne boš me prepričala da je bla Armenija, Rusija, Finska, Latvija bolša od nas pa če ne vem kaj ...

Pepuzlin zate pa itak vemo kaj in kako tko da ... ne bom komentirala sploh ...

Pač je bil men Anžej dobr in pika ... in bi si zalsužu to v soboto pokazat ... jebat ga :!:
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 18. Maj. 2006 22:45

Okay, Turkinja je bla pa tko zanič...kar neko cviljenje. Preveč slabo. Pa v tem predizboru mi ni bil niti en sam komad resnično všeč. Anžej je bil kul, dobro je odpel. In ja, je dober pevec, ker je sposoben vsaj točno odpet komad, kar ga 90% ostalih udeležencev Eurosonga ni, poleg tega se mu tudi sliši da ima šolan glas, je pa seveda vprašanje, če ti je všeč njegova BARVA glasu. Meni osebno ni preveč, ampak poje dobro! Ostali (oz. vsaj velika večina ostalih, mogoče bi se našla kakšna redka izjema) pa...nimam sploh besed. Predizbor je bil res polomija, računam na vsaj malo boljši finale.
pepuzlin4ewa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pepuzlin4ewa » 18. Maj. 2006 22:46

Tiasha... ka te motim js kej? :D ti mene full, hahahaha :D No ja da ne bo offtopic... Eurosong je itak sama kuhna... zato pa ni slo v finalu...
Kyss mig nu sverige!
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 18. Maj. 2006 22:46

pismo zakaj sploh še koga pošiljamo..od karmen stavec je šlo le še navzdol..mogoče že leto prej, od sester. ne najdemo več recepta - sj ste vidl, da se da bit tud na 7. mestu (nuša, darja). mogoče je narobe tanov sistem polfinale-finale, sam če pride not neka armenija (a kdo), ki clo debitira letos..
dans je bla štafeta mladosti, v kateri je Urša sprašvala Viljia Resnika in Darjo Švajger če bo naslednje leto izbor drugačen, ker ne bo več maria in bitke talentov - omar in anžej :) ...morda bo pa res...v tretje gre rado, bomo vidli, če se bo Saška spet prijavla. :)
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 18. Maj. 2006 22:47

2good4u si prebrala pravila foruma?? kolk smeškov je lahko največ???
Uporabniški avatar
maru
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a maru » 18. Maj. 2006 22:50

urszika napisal/-a:...v tretje gre rado, bomo vidli, če se bo Saška spet prijavla. :)

jooooj, sam ne več saške prosim.
bom kar državljanstvo spremenila, če nas bo ona kdaj zastopala na evroviziji.
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 18. Maj. 2006 22:50

pepuzlin4ewa napisal/-a:Tiasha... ka te motim js kej? :D ti mene full, hahahaha :D No ja da ne bo offtopic... Eurosong je itak sama kuhna... zato pa ni slo v finalu...

Ok lupček pa kok si ti str :roll: ... mene noben ne moti ... sam itak vsi vemo kaj maš ti s svojo Švedsko tko da ... to je to ...

Mene sam to najbolj jezi, da vsi znajo našega samo skritizirat, noben pa ne zna rečt, pišuka fant je biu res dobr pa še potrudu se je in res fajn izpelju svoj nastop ... ne gremo lepo pluvat po njem in vsi ostali so bli odlični za našga se je pa itak vedlo že pol leta prej, da nič ne bo ... fak pol a ne ... :?
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 18. Maj. 2006 22:50

Ne vem, ...sem pač človek ki se rad smeji...le kdo bi me tepel zaradi tega?
tako da...lahko me pa zatožiš, ne bom jezna :D

Nisem rekla, da so bli vsi ostali dobri, nikakor ne...meni osebno je bla samo švedinja všeč, ker je res imela noro dobr glas in je noro dobro zapela in tud nastop je biu dobr! Ajde pa še Belgija...

Ostali so tud bli kr neki...katastrofalni, smao če še vseeno nismo prišli naprej...pa ne samo zaradi pač Anžeja, ampak zaradi naše male državice. Potem naj slovenija neha zapravljati ta denar za tole in naj raje ta denar vloži nekam, kjer bo bol pametno se obrestoval. Zakaj sploh pošiljamo naše izvajalce tja, če pa pol vsi, ko naši izvajalci nikamor ne prilezejo, samo se bunijo kako ima politika prste vmes...
Zadnjič spremenil 2good4u, dne 18. Maj. 2006 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
pepuzlin4ewa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pepuzlin4ewa » 18. Maj. 2006 22:51

tiasha napisal/-a:
pepuzlin4ewa napisal/-a:Tiasha... ka te motim js kej? :D ti mene full, hahahaha :D No ja da ne bo offtopic... Eurosong je itak sama kuhna... zato pa ni slo v finalu...

Ok lupček pa kok si ti str :roll: ... mene noben ne moti ... sam itak vsi vemo kaj maš ti s svojo Švedsko tko da ... to je to ...

Mene sam to najbolj jezi, da vsi znajo našega samo skritizirat, noben pa ne zna rečt, pišuka fant je biu res dobr pa še potrudu se je in res fajn izpelju svoj nastop ... ne gremo lepo pluvat po njem in vsi ostali so bli odlični za našga se je pa itak vedlo že pol leta prej, da nič ne bo ... fak pol a ne ... :?

ne js ga nism... je biu dobr in si je zaslužu finale...sam k tu ni fora pesmi... ampak iz kje si... star sm pa preveč :D:D
Zadnjič spremenil pepuzlin4ewa, dne 18. Maj. 2006 22:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Kyss mig nu sverige!
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 18. Maj. 2006 22:52

nebom tožla, ker itak nimam nič od tega..sam povem ti- če si pozabla slučajn...
pepuzlin4ewa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pepuzlin4ewa » 18. Maj. 2006 22:55

se mi pa zdi da je letos full "priredb" to ne mislim dobesedno... fulll podobne so mi določene pesmi že poznanim pesmi...
ukrajina je full podobna grčiji :D
Kyss mig nu sverige!

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov