Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ANSAF napisal/-a:evo, morm rect, da mi je Anzej prou dobr in good odpel/odplesal...
drzim pesti zanj, ze zato ker se tako trudi in zeli uspeh.
ja sam ko je ležal na tleh je mal sfušal tist aaaaaaaaaaaaaaaa k ga zapoje....pa mislm da se niti ni opazl....
če ne pa pesmi---kr neki, vsaj prvih par je bilo res brezveznih....
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
js nism opazla..
hehe..prvih par..sj je bil Anžej komi tretji ..
sam res drgač sm se pa tok nasmejala prvemu..k mi je model tok bedn plesu in pel..mah vse skup mi je blo kr neki..
hehe..prvih par..sj je bil Anžej komi tretji ..
sam res drgač sm se pa tok nasmejala prvemu..k mi je model tok bedn plesu in pel..mah vse skup mi je blo kr neki..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
*Elle* napisal/-a:drgač sm se pa tok nasmejala prvemu..k mi je model tok bedn plesu in pel..mah vse skup mi je blo kr neki..
ja... plesu je kr neki, da o petju sploh ne izgubljam besed.. način in intonančnost- BLJAK!
My dreams are my reality...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sam pomoje bojo res....sam tale evrosong--pesmi so res kr neki.samo una shakira varianta mi je bla ušeč, pa seveda anžej, to je pa tud use.......sploh nimajo nobene pametne spremljave, nobenga pametnega besedila, pol itaq sploh ne razumem ker tko nerazločno pojejo... tale evrosong je res polom, in če mi ne pridemo v finale, ker smo res med najbolšimi od vseh teh pesmi, pol je pa res z nami kej narobe--mogoče bi mogl dat kšn komad od fredya milerja al pa slično, pa bi še zmagal.......
al pa če grem jst zajodlat pa poskočt dvakrat tja, bo sigurno bolš k tisti železni stvori popackani po faci....
mislm halooo.... smeje bom zaspala dons
al pa če grem jst zajodlat pa poskočt dvakrat tja, bo sigurno bolš k tisti železni stvori popackani po faci....
mislm halooo.... smeje bom zaspala dons
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
sAdie napisal/-a:jao Turcija babe sem se kr vstrasla luba gela
jaz itak skoz ze navijam za ANZEJA ni dvoma, da pride v finale
samo ozvocenje pa je neko slabo...kako se vam zdi?
Ukrajina_Shakira style bv.
go Anžej
ja nekje umes je kr odmeval...
mene ene pesmi niso nc posebnega, ziva beda, makedonski napev sem ze nekje slisala , finci - bruka, sam bi blo fora ce bi zmagal pa pesem od unih k pojejo We are the winners- kr neki...mogoce je bila Nizozemska OK.
Ja, mogoce je pa res en mal zafusal
evo, da vidmo famozne Svede - beda, k nasa Natalija
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov