Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
*purple bitch* napisal/-a:joj naše tok kujejo v nebesa zdej in se prlizujejo, na konc bo pa dežan najbolj popušil od vseh......
kdaj pa sploh je eurosong??
Če bo popušil, bo to zaradi njegove odvratne obrazne mimike
Se mi zdi da je Eurosong 18. maja.
Meni je pa zelo všeč Anna Vissi, predstavnica Grčije, ful mi ma dobro balado, pa Kate Ryan je itak dobra ... Na nek debilno-srčkan način mi je zanimiva tudi Islandija, čeprav jo je Marlena označila za "bruharijo"
- Eileen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2005
Po mojem mnenju so favoriti: Belgija, Španija, Švedska (čeprou mi je komad boooring), Nemčija pa tudi Severine ne bi odpisala.
Drugače sta mi dva komada, ki ne veljata lih za favorita, fulll dobra: od Albanije in Ukrajine. Dobra melodija pa ful hitro gre v uho.
Kar se tiče Anžeja....srčno upam, da se ne bo pačil. Zdi se mi, da hoče Anžej na vsak način izpast kot strašilo...to mi res ni jasno. Pa s tisto brado se še vedno nisem sprijaznila...moderno gor ali dol. Gledalci gledajo tudi na imidž in kar je prijetno za oči zna tudi vplivat na glasovanje. Frizurca mi je OK, sam brada...zgleda ku Jesus Christ, k je ravnokar vtaknil prst v vtičnico. Pa da ne bo pomote: Anžej mi je drugače cool, glas ima fenomenalen, ampak se totalno strinjam z Marlenno: Anžej ne rabi neke skoreografirane obrazne mimike. Vseeno pa bom držala pesti zanj.
Drugače sta mi dva komada, ki ne veljata lih za favorita, fulll dobra: od Albanije in Ukrajine. Dobra melodija pa ful hitro gre v uho.
Kar se tiče Anžeja....srčno upam, da se ne bo pačil. Zdi se mi, da hoče Anžej na vsak način izpast kot strašilo...to mi res ni jasno. Pa s tisto brado se še vedno nisem sprijaznila...moderno gor ali dol. Gledalci gledajo tudi na imidž in kar je prijetno za oči zna tudi vplivat na glasovanje. Frizurca mi je OK, sam brada...zgleda ku Jesus Christ, k je ravnokar vtaknil prst v vtičnico. Pa da ne bo pomote: Anžej mi je drugače cool, glas ima fenomenalen, ampak se totalno strinjam z Marlenno: Anžej ne rabi neke skoreografirane obrazne mimike. Vseeno pa bom držala pesti zanj.
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
men je pa ta komad od fincev ful hud...pa sevrina je kr ena....bomo vidl...js ta eurosong spremljam zatto, da se malo nasmejem pa glasovanje je itak najbolj zanimiv del
mislim, da je anžejeva pesem tipična evrovizijska pesem in da ima dobre možnosti, sam koreografijo mop r spremenit pa tudi mimika ne bi smel biti tako izrazita...
mislim, da je anžejeva pesem tipična evrovizijska pesem in da ima dobre možnosti, sam koreografijo mop r spremenit pa tudi mimika ne bi smel biti tako izrazita...
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
s temi napovedmi je en klinc... velikrat smo kao kotiral visoko, potem pa nikamor pršli...
men je v bistvu ta Dežanov komad kul narjen, ni mi pa všeč njegov vokal, se mi zdi en tak ... "nedojeban" glasek, če sem iskrena bo mogu še ene 4, 5 let mutirat, pol pa bo. Mu pa želim velik sreče, valda
men je v bistvu ta Dežanov komad kul narjen, ni mi pa všeč njegov vokal, se mi zdi en tak ... "nedojeban" glasek, če sem iskrena bo mogu še ene 4, 5 let mutirat, pol pa bo. Mu pa želim velik sreče, valda
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Hmm jst srčno upam da ... ker res nimam tok slabga komada ... vsaj kokr sm jih jst slišala ... mi je naš Anžej prou kul Pa še ubistvu je on ful tak perfekcionist in vrjamem, da bo meu ful dobr nastop in tko ... jst res držim pesti, ker se mi ne zdi slab komad in vse skupi ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men ma pa Severina ful lepo obleko ki jo bo mela na finalnem izboru
Pa veste kaj sm dons zvedla...
A veste k pol še en tekmovanje, na katerm tekmujejo komadi iz predizborov (ostali komadi ki so izpadli iz šova kokr je ema) No in letos je tekmoval 517 komadov iz vseh držav... in zdej ugante kdo je zmagu?!
Ja SAŠA LENDERO !!!!!!!!!!!!!!!!!
Fak no! Naj se gre solit ta naša gnila žirija
Kumot bi jo loh na eurosong poslal in bi mogoče celo zmagala! Pa tisti ki so glasoval iz vseh držav so pol šli 100x vrtet komad od Saše Lendero, ker jim je bil baje ful ušeč! Dem it
Zgleda da smo letos res mel šanso za zmago.
Pa veste kaj sm dons zvedla...
A veste k pol še en tekmovanje, na katerm tekmujejo komadi iz predizborov (ostali komadi ki so izpadli iz šova kokr je ema) No in letos je tekmoval 517 komadov iz vseh držav... in zdej ugante kdo je zmagu?!
Ja SAŠA LENDERO !!!!!!!!!!!!!!!!!
Fak no! Naj se gre solit ta naša gnila žirija
Kumot bi jo loh na eurosong poslal in bi mogoče celo zmagala! Pa tisti ki so glasoval iz vseh držav so pol šli 100x vrtet komad od Saše Lendero, ker jim je bil baje ful ušeč! Dem it
Zgleda da smo letos res mel šanso za zmago.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
js tudi držim pesti..k se je vidl da se je full potrudu..in ful mi je bil všeč nastop..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov