Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
hehe
sam naš anžej ma res fajni glas!!! mark, a si ugotovil kolk točk je imel??
My dreams are my reality...
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Haha, cool, nisem pričakovala kaj takega.
Ma ja, sej Eurosong je že tok lajnast ratal, da je treba malo svežga vetra.
Čeprav sem jaz upala, da bodo uni zmagal, k so pel: We are the winners of Eurovision. Mal se je treba rogat temu evrosongu, kjer so glasovi že vnaprej razdeljeni, ipd. Pa tok skakanja je po odru, da večinoma misliš, da si v cirkusu. Zakaj bi pa delal pol polovično, gremo do konca, a ne?
Ma ja, sej Eurosong je že tok lajnast ratal, da je treba malo svežga vetra.
Čeprav sem jaz upala, da bodo uni zmagal, k so pel: We are the winners of Eurovision. Mal se je treba rogat temu evrosongu, kjer so glasovi že vnaprej razdeljeni, ipd. Pa tok skakanja je po odru, da večinoma misliš, da si v cirkusu. Zakaj bi pa delal pol polovično, gremo do konca, a ne?
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
wiiiiiiiiiiiiiiiiiii...finci so zmagali . i can`t believe .enkrat v življenju sem prav ugotovila...jeeeeeeeeee
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
sAdie napisal/-a:sofia83 napisal/-a:A sm jst pol edina, k mi je bil res obupen ruski komad, še bol pa un prepotenten ruski šmrkovc, k je posiljeval un klavir??
joj Sofia nehaj spet take ven metat, da se nem celo noc spet po podu kotala no, komad ni bil tak hudo slabi, samo tipa pa res ne mors gledat
pa dej to valda da MOREŠ gledat.. pol se ti smeje še pol leta zihr
in kar se tiče Fincev.. nikol nism verjela, da jih bojo izglasoval.. o boh
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Groza je ta letošnji Eurosong ... Jst sicer nisem gledala včer, sm slišala nekatere komade in ta Finska mi je bla že na začetku ogabna.
Meni se zdi, da tak ''Hard Rock'' ne sodi na ESC. Nikakor.
Recimo lanski hit - My number one - ful taka fajna pesmca, poletna ... Tole letošnje dretje pa ne vem, kje ga bodo vrteli.
Uglavnem groza ...
A bi se dal kje videt od Severine nastop??! Full me zanima
Recimo lanski hit - My number one - ful taka fajna pesmca, poletna ... Tole letošnje dretje pa ne vem, kje ga bodo vrteli.
Uglavnem groza ...
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Groza je ta letošnji Eurosong ... Jst sicer nisem gledala včer, sm slišala nekatere komade in ta Finska mi je bla že na začetku ogabna.
Uglavnem groza ...
Uglavnem groza ...
E una vita sola non pu bastare,
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Vrtijo ga že zdej ful... Baje da je bla pesem prejšnjega tedna na Val 202, tok da se po moje za to ni bat.
Drugač pa nisem gledala, pa moram pogledat Polesa, k prav poživi tole evrovizijo vsako leto, hehe.
Drugač pa nisem gledala, pa moram pogledat Polesa, k prav poživi tole evrovizijo vsako leto, hehe.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Sam da so finci zmagal!!! Itak da so mel fajno pesmco, sploh pa jim prvoščim zmago, ker so vsi pravl da ne spadajo na eurosong Razturajo!
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Wiiiiiiiiiii!! Jaz sem pa mami po četrtkovem polfinalu rekla, da bi bila fora, če bi zmagali Finci ... in tudi so. Sicer se mi pa letos nobeden izvajalec ni zdel nič posebnega ... Kolikor toliko v redu pesem so mi imeli Irci, tudi Hari Mata Hari so šli v uho; vendar se mi je zdelo, da je večina pesmi narejenih po enem in istem kopitu, kar opažamo zadnja leta: pomanjkljivo oblečena pevka (enako velja za njene plesalke), udarna pesem, ki nima posebnega pomena oz. je kar nekaj ... ali pa ženska sploh nima dobrega glasu, glavno je, da se na odru dogaja cirkuški šov. Zdi se mi, da je Evrovizija postala prodajalna teles in da je glasba izgubila svoj prvotni pomen. Mislim, da se je evropsko občinstvo naveličalo iz leta v leto gledati ves čas iste fore, zato finske zmagovalce pozdravljam kot osvežitev. Saj sploh niso tako grozni ...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
a se je vam tudi zdelo, da je bila ena pesem full podobna pesmi waterloo?? meni se je full zdelo. samo se točno ne spomnim od katere države
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Js pa mislm da glede na to da so že vse zaj*** s to evrovizijo, da je prov da so finci zmagal...k men ni bil noben komad prav pretirano všeč, zato k vse se nekak ponavlja iz leta v leto..in ni nič novega..
Finci so pa bli čist neki ekstra in zarad tega jim prvoščm zmago..midva z bratom sva že v četrtek rekla, da bojo zihr zmagal...čeprav ne poslušam rocka..kvazi metal jim prvoščm..pa tiste maske, pa sj niso bli tok grozni
Sm pa po drugi strani navijala tud za bosno ampak sm zato k je Željko pesem napisu
Samo en komad mi pa še zmer odmeva v ušesih v dobrem smislu mislm je pa Tornero-Romunija(Mihai Traistariu) vse drugo je pa po meni za en drek..literally
Finci so pa bli čist neki ekstra in zarad tega jim prvoščm zmago..midva z bratom sva že v četrtek rekla, da bojo zihr zmagal...čeprav ne poslušam rocka..kvazi metal jim prvoščm..pa tiste maske, pa sj niso bli tok grozni
Sm pa po drugi strani navijala tud za bosno ampak sm zato k je Željko pesem napisu
Samo en komad mi pa še zmer odmeva v ušesih v dobrem smislu mislm je pa Tornero-Romunija(Mihai Traistariu) vse drugo je pa po meni za en drek..literally
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov