Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
sofia83 napisal/-a:A sm jst pol edina, k mi je bil res obupen ruski komad, še bol pa un prepotenten ruski šmrkovc, k je posiljeval un klavir??
joj Sofia nehaj spet take ven metat, da se nem celo noc spet po podu kotala no, komad ni bil tak hudo slabi, samo tipa pa res ne mors gledat
I love SISLEY& RW
- *zaspanka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 12. 2005
Golube, moj golube
nosi joj suze mjesto pjesme...
Ja odlazim ko da sam kriv
što voljeh onu koju ne smijem...
Za mene zmagovalna
nosi joj suze mjesto pjesme...
Ja odlazim ko da sam kriv
što voljeh onu koju ne smijem...
Za mene zmagovalna
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
sAdie napisal/-a:sofia83 napisal/-a:A sm jst pol edina, k mi je bil res obupen ruski komad, še bol pa un prepotenten ruski šmrkovc, k je posiljeval un klavir??
joj Sofia nehaj spet take ven metat, da se nem celo noc spet po podu kotala no, komad ni bil tak hudo slabi, samo tipa pa res ne mors gledat
jo ja, rus je bil grozn, komad mi je mel super, samo uno s klavirjem ..... bljek....... ble so ga pa same oci pa žile... revez, zih je na nečem
Jz sm še kr za Tornero, sm ga ze z neta dala in mi zdej na polno dogaja - punce jz ze zdej napovedujem da bo ta komad hit poletja
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
JooooJ men ma pa Hari tooooook lepo pesem, čist nabita enih emocij ... men je res prelepa
Zmagovalc ... obup
Švedska tud, da Rusa sploh ne omenjam ... Romunija mi je bla tud všeč.
Zmagovalc ... obup
Švedska tud, da Rusa sploh ne omenjam ... Romunija mi je bla tud všeč.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
sofia83 napisal/-a:A sm jst pol edina, k mi je bil res obupen ruski komad, še bol pa un prepotenten ruski šmrkovc, k je posiljeval un klavir??
ne nisi... men je bil tut grozn... skor, ampak skor, tok kot finski..samo da njega se nisem bala
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
51. Eurosong je minil v zmagoslavju težkega rocka, saj so zmagali finski rockerji Lordi s pesmijo Hard Rock Hallelujah. Lahko vzamemo za šalo ali zares, a ne moremo mimo dejstva, da je tokrat zmagala groteskna ekstravaganca.
vir: http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/gl ... 074344.php
vir: http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/gl ... 074344.php
My dreams are my reality...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov