Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
moj favorit je bla pa belgija
Dns pa držim pesti za Sevo
evo pol k sm še enkrt poslušala:
grčija mi ma kr dobr komad, pa turkinja je tud dobra, tista švedinja, ki poje za eno od blatskih držav tud (mal pocukrano ampk sprejemljivo) pa hari mata hari
Dns pa držim pesti za Sevo
evo pol k sm še enkrt poslušala:
grčija mi ma kr dobr komad, pa turkinja je tud dobra, tista švedinja, ki poje za eno od blatskih držav tud (mal pocukrano ampk sprejemljivo) pa hari mata hari
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
komi čakam danes . upam, da bo finska zmagala. da bo pokazala vsem tem, ki pravijo, da ne spada taki stil glasbe na evrovizijo . vsaka država pač predstavlja svoje, in finska ma pač veliko rock skupin. pa če so finci lordije izglasovali z 95%, zakaj nebi nastopali na evroviziji? finci so pač tak (fajnii ) narod. neka balada, ki bi kao "spadala" na evrosong sploh nebi predstavljala njihove države! navijam za njih in upam, da bodo zmagali! (če pa že ne bodo, pa vsaj da se bodo visoko uvrstili)
drugače pa še za litvo al kaj je blo ona: mi smo zmagovalci
drugače pa še za litvo al kaj je blo ona: mi smo zmagovalci
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
skinny napisal/-a:komi čakam danes . upam, da bo finska zmagala. da bo pokazala vsem tem, ki pravijo, da ne spada taki stil glasbe na evrovizijo . vsaka država pač predstavlja svoje, in finska ma pač veliko rock skupin. pa če so finci lordije izglasovali z 95%, zakaj nebi nastopali na evroviziji? finci so pač tak (fajnii ) narod. neka balada, ki bi kao "spadala" na evrosong sploh nebi predstavljala njihove države! navijam za njih in upam, da bodo zmagali! (če pa že ne bodo, pa vsaj da se bodo visoko uvrstili)
mene prou zanima, kko so se uvrstili na polfinalu (katero mesto so zasedli). Drgac pa dns navijam se za Grcijo, pa Spanke (Spanija= ) so mi tud kr fajne
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
men pa tko pristno špansko zvenijo v prvo, ko sm jih slisala, mi tud niso ble vsec, zdej so mi pa vedno bolj
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Tr|n|ty napisal/-a:men pa tko pristno špansko zvenijo v prvo, ko sm jih slisala, mi tud niso ble vsec, zdej so mi pa vedno bolj
jaaa men so tut španke faine! taka poletna pesmica mi je... luškano
drgač pa... sori, sam finci so men kr eni... dobr, pač izvajajo rock, sam njihov stil? to je pa res že mal too much...
moji favoriti so: ukrajina, španija, rusija, bosna aja, pa turčija tut ni slaba
bomo vidl...
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Sam kok sm se jst zanč nasmejala k so fincu sred refrena na hrbtu krila zrasla Že prej sm se smejala, pol je blo pa že preveč
Pa brez zamere vsem tistim, ki so jim ušeč.
Pa brez zamere vsem tistim, ki so jim ušeč.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
- *zaspanka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 12. 2005
Golube...moj golube...
Hari ima da zmaga!
Hari ima da zmaga!
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
za zdj mam sam en komentar..litva..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov