Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men je bil od Makedonije ful hud komad
Drgač mi je pa za nekatere ful čudn da se niso uvrstil
Kar se pa same izvedbe šova tiče, moram rečt da je mi je bil lanski v Kievu milijonkrat bolj zanimiv. Ta voditelja letos sta mi kr ena Pol tisti plesi na začetku šova so mi bli tok bedni in dolgočasni sm mislila da bojo grki kej bolj zanimivga nardil.
Drgač mi je pa za nekatere ful čudn da se niso uvrstil
Kar se pa same izvedbe šova tiče, moram rečt da je mi je bil lanski v Kievu milijonkrat bolj zanimiv. Ta voditelja letos sta mi kr ena Pol tisti plesi na začetku šova so mi bli tok bedni in dolgočasni sm mislila da bojo grki kej bolj zanimivga nardil.
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Men je pa čudno, kako to da se slovenci vedno sprasujemo kako lahko damo Hrvatom, nasim juznim sosedom, ki nam nemalokrat zagrenijo dan toliko tock, oni pa nam nobenih?? Le kako, ko pa je v Sloveniji toliko prebivalcev s hrvaskim poreklom. Le zakaj drzave iz bivse juge pridejo naprej? Ker jih je v Nemciji, Avstriji Svici in se kje drugje toliko, da lahko lepo glasujejo za svoje in tako v bistvu na nefer način zmagujejo... si pridobivajo glasove...
Kar se tiče Anžejevega nastopa mi je bil dokaj v redu, se mi zdi, da Anžej poje zelo dobro in da je svoj glas premalo razkazal... Npr., ko je bil na TLPju je tako profesionalno odpel, da sem samo gledala seveda je tu tudi trema... pa ok, dečko je dal vse od sebe in same pohvale
Kar se drugih držav tiče.......:
Rusija: tip totalno hiperaktiven, same žile in oči, men je bil totalno antipatičen, pa una ženska u klavirju mi je bila totalno out....
Turčija: Ženska brez posluha (primerjam jo z našo Natalijo Verboten - Prepovedano)... da ne govorim o obleki, špeh ji je dobesedno visej izza naramnic, pa ne da imam kaj proti, ampak za na nek dogodek kot je Eurosong bi jo pa lahko malce bolje uredili, predvsem pa skrili nagravžen tatoo, ki deluje zelo K****
Finska: no comment, lordi definitivno ne spadajo v okvir eurosonga, mene je blo strah gledat, tako da sem samo poslusala muziko, ki v bistvu niti ni bila tako neposlusljiva, seveda pa s prevec naziganja...
Bosna: ---- za od prej lahko sklepate od kod neki jim glasovi, komad nič posebnega, premalo bum-bang za zmagovalno skladbo....
Makedonija: kr neky....
Aja, pa slovenci očitno nikoli ne bomo zmagali na Eurosongu, vsaj dokler ne odkrijemo nafte.... in nardimo eno pošteno vrtino....
Kar se tiče Anžejevega nastopa mi je bil dokaj v redu, se mi zdi, da Anžej poje zelo dobro in da je svoj glas premalo razkazal... Npr., ko je bil na TLPju je tako profesionalno odpel, da sem samo gledala seveda je tu tudi trema... pa ok, dečko je dal vse od sebe in same pohvale
Kar se drugih držav tiče.......:
Rusija: tip totalno hiperaktiven, same žile in oči, men je bil totalno antipatičen, pa una ženska u klavirju mi je bila totalno out....
Turčija: Ženska brez posluha (primerjam jo z našo Natalijo Verboten - Prepovedano)... da ne govorim o obleki, špeh ji je dobesedno visej izza naramnic, pa ne da imam kaj proti, ampak za na nek dogodek kot je Eurosong bi jo pa lahko malce bolje uredili, predvsem pa skrili nagravžen tatoo, ki deluje zelo K****
Finska: no comment, lordi definitivno ne spadajo v okvir eurosonga, mene je blo strah gledat, tako da sem samo poslusala muziko, ki v bistvu niti ni bila tako neposlusljiva, seveda pa s prevec naziganja...
Bosna: ---- za od prej lahko sklepate od kod neki jim glasovi, komad nič posebnega, premalo bum-bang za zmagovalno skladbo....
Makedonija: kr neky....
Aja, pa slovenci očitno nikoli ne bomo zmagali na Eurosongu, vsaj dokler ne odkrijemo nafte.... in nardimo eno pošteno vrtino....
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
¤MiSsY¤ napisal/-a: Aja, pa slovenci očitno nikoli ne bomo zmagali na Eurosongu
Alpa če si sposodimo kakšnega tujega pevca ki je ful popularen v evropi Tko kot so lansko leto v švici nardil, ko so plačal Vanilla Ninji da jih zastopa na eurosongu in so pol zarad tega mel ful dobro uvrstitev, ker je ful teh fanov od njih klicalo
Kšno Ceco bi lahko podkupil
Itak je fuuuul folka v tujini ki jo posluša, pa še vse možne pike bi dobil od držav bivše juge, tko da bi mogoče zmagal Hec.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
My dreams are my reality...
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
They've been robbed -pa se res je
Missy, se strinjam, sem hotla podobn napisat, sam nism hotla bit prevec nacionalisticna, ker tko pac je.
Jst jutr zanalasc navijam za une We are the winners,pa Fince pa da zmagajo, in da konc ta komisija ugotovi, da je trenutni koncept eurosonga cist zgresen.
Missy, se strinjam, sem hotla podobn napisat, sam nism hotla bit prevec nacionalisticna, ker tko pac je.
Jst jutr zanalasc navijam za une We are the winners,pa Fince pa da zmagajo, in da konc ta komisija ugotovi, da je trenutni koncept eurosonga cist zgresen.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
al pa tko k je blo vcasih.
Na enem forumu sem prebrala, je en napisal:
Ta Evrosong je že od padca berlinskega zidu nič drugega kot tekmovanje "sester usmiljenk"... Tekmovanje usmiljenja med državami bivše SZ, vzhodnoevropskega bloka in SFRJ...
a tole ste slisal:
http://www.radioantena.si/ ---> antenin zajtrk
jst sem mislila da bom umra od smeha
Na enem forumu sem prebrala, je en napisal:
Ta Evrosong je že od padca berlinskega zidu nič drugega kot tekmovanje "sester usmiljenk"... Tekmovanje usmiljenja med državami bivše SZ, vzhodnoevropskega bloka in SFRJ...
a tole ste slisal:
http://www.radioantena.si/ ---> antenin zajtrk
jst sem mislila da bom umra od smeha
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
Anžejev nastop mi je bil kar v redu, itak pa misli, da je njegov glas brezveze zapravlajt za take "cheap" scene kot je Evrosong. Pa ne mi rečt, da ste pričakovali, da bo naprej prišel? Kljub temu pa se mi zdi škoda, da pridejo taki kot so Latvijci naprej, Anžej pa recimo ne...
Bosna in Hercegovina mi je bila všeč pa publiki tudi....Bivše jugoslovanske države (razen Slovenije) vedno pridejo naprej, ker imajo dosti diaspore po Evropi...Js mu prav privoščim, da zmaga ali pa zasede visoko mesto....Bomo videli...
Islandija je bila preprosto porazna...Js sm samo WTF???Latvija prav tako.
Finska je pa itak nenavadna pa bo visoko prišla ali celo zmagala, je pa edina katere komad vrtijo tudi na vivi
Js bom glasovala za Bosno, Nemčijo in Finsko..
Bosna in Hercegovina mi je bila všeč pa publiki tudi....Bivše jugoslovanske države (razen Slovenije) vedno pridejo naprej, ker imajo dosti diaspore po Evropi...Js mu prav privoščim, da zmaga ali pa zasede visoko mesto....Bomo videli...
Islandija je bila preprosto porazna...Js sm samo WTF???Latvija prav tako.
Finska je pa itak nenavadna pa bo visoko prišla ali celo zmagala, je pa edina katere komad vrtijo tudi na vivi
Js bom glasovala za Bosno, Nemčijo in Finsko..
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
ANSAF napisal/-a:http://www.eurovisionlive.com/englisch/archiv/2006/news.htm
se neki
LoL uboga Kate Ryan se je jokala. Sam je čisto res kar piše v tistem članku. Samo tako pač je, folku zgleda Anžej ni bil všeč. Mogoče je bla kriva koreografija, stil ali karkoli drugega, sam pa prepričana, da ne more biti komad.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
sej fant ima res full dober glas...samo koreografija je bila pa obupna...no vsaj meni....
kar se pa muzike tiče...pa če so finci prišli naprej ko so ko satani bli...pa majo obupno muziko....naš poba pa ni nikam prišo...mogoče ga folk niti opazil ni....premalo izstopamo po mojem,...
kar se pa muzike tiče...pa če so finci prišli naprej ko so ko satani bli...pa majo obupno muziko....naš poba pa ni nikam prišo...mogoče ga folk niti opazil ni....premalo izstopamo po mojem,...
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov