Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pepuzlin4ewa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
- Kraj: Sweden
ja severina je mela zegn da je pršla direkt v finale... zarad srbije... k niso dal naprej zmagovalca :D:D:D hrvati majo poc ja vedno in povsod
Kyss mig nu sverige!
- pepuzlin4ewa
- Sramežljivka
zarad srbije... hrvati so lani bli 11... srbija pa 10...
Kyss mig nu sverige!
- pepuzlin4ewa
- Sramežljivka
to pa itak.. sam ona bo zarad svoje karizme... pesem bo izžvižgana tk k islandska :D:D:D:D
Kyss mig nu sverige!
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
A tko..., no sej važn, da ma še šanse za zmago! Go Severina!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Meni je škoda za Belgijo!
Čeprav sem gledal prej tekmovanje, se švedske komaj spomnim... Meni ni bla nič ekstra...
Kdo bo zmagal v soboto pa bom v nedeljo pogledal na netu!
Čeprav sem gledal prej tekmovanje, se švedske komaj spomnim... Meni ni bla nič ekstra...
Kdo bo zmagal v soboto pa bom v nedeljo pogledal na netu!
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
jst sploh nimam komentarja, itak je vsako leto isto srbi, hrvati,makedonci, bosanci si potalajo tocke (itak, da bi kdaj ker od njih glasoval za nas, to valda ne), skandinavci tut, rusi tut, in pol pridejo ala Armenija, Moldavija v finale.
Itak je vseen, ce bi drnovsek gor pel, ne bi prisli v finale.
Najboljs da spet uvedejo sistem brez polfinala.
Pa se t: zdej stekam, zakaj je Italija ze zdavni izstopila iz eurosonga
Itak je vseen, ce bi drnovsek gor pel, ne bi prisli v finale.
Najboljs da spet uvedejo sistem brez polfinala.
Pa se t: zdej stekam, zakaj je Italija ze zdavni izstopila iz eurosonga
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
- Eileen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2005
Jst pa ne morem verjet, da je Belgija izpadla...to se mi zdi ultra mega večji šok kot pa izpad Anežja. Že od vsega začetka so jo okronali za glavno favoritko, potem pa sploh ne pride v finale. Pomislite, kako se morajo šele Belgijci počutit. Neverjetno...
Zdi se mi pa nesmiselno, da govorite, da Anžej ni šu naprej, zaradi tega, ker je Slovenija majha. To je kr neki in sploh nima veze z uvrstitvijo!!! Pač ljudem ni šla takoj v uho. Tudi nam (vsaj večini) ni šla takoj v uho...šele ko ste večkrat slišali komad, vam je ratal dober. Kaj pa evropska publika? Prvič je slišala komad in zgleda, da se jim ni takoj usedel v uho. Sicer pa je bolje, da Anžeja ne obsojate. Čisto možno je, da je bil ravno na meji.
Zdi se mi pa nesmiselno, da govorite, da Anžej ni šu naprej, zaradi tega, ker je Slovenija majha. To je kr neki in sploh nima veze z uvrstitvijo!!! Pač ljudem ni šla takoj v uho. Tudi nam (vsaj večini) ni šla takoj v uho...šele ko ste večkrat slišali komad, vam je ratal dober. Kaj pa evropska publika? Prvič je slišala komad in zgleda, da se jim ni takoj usedel v uho. Sicer pa je bolje, da Anžeja ne obsojate. Čisto možno je, da je bil ravno na meji.
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Oh, Bulma, ti Lordi . . .
Men so bli totalno smešni, res! Še eni Kiss oponaševalci, pesem pa tud ni bla dobra, saj je bla čisto tipična rokerska pesem iz 80-ih.
Nisem gledala vsega, ampak kar sem pa slišala je blo pa totalen poden!
Najbolj sem si pa zapomnila Monaco, ker je bla priredba pa še tolk razglašena, da so me ušesa bolela!
Ma ta eurosong . . .
Men so bli totalno smešni, res! Še eni Kiss oponaševalci, pesem pa tud ni bla dobra, saj je bla čisto tipična rokerska pesem iz 80-ih.
Nisem gledala vsega, ampak kar sem pa slišala je blo pa totalen poden!
Najbolj sem si pa zapomnila Monaco, ker je bla priredba pa še tolk razglašena, da so me ušesa bolela!
Ma ta eurosong . . .
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
hahaha ... zdele sm se prou na smejala ... tiasha kdo se obnaša k koka zdej ... sej je 2good4u samo svoje mnenje povedala ... in jst mam zelo podobnega ... jst še zmeraj mislim, da bi mogli poslat Saško ... kot prvo, ženska odlično zgleda, ni kej, kot drugo je pa letošnja tematika prou po tem kopitu delana ... pa ne tok burno reagirat. če ma lubica tak besedni zaklad ...
zofi ... prou nam je, če smo jih pa izdali ... izdajice, edini smo iz bivše države, ki smo Beograd zamenjali z Bruslom ... zdej nas pa je*ejo na evrosongu, pa nam nočjo točk dat ... prou vam je, kaj ste pa za EU glasovali na referendumu
uuu sam izbor ... porazno ... komadi porazni, Fincou sm se ustrašila, naši so fušal na veliko ... pa še zelo neroden nastop ... res, porazno ... mogoče škoda Belgijke, pa Albancev s sralnimi čevlji
zofi ... prou nam je, če smo jih pa izdali ... izdajice, edini smo iz bivše države, ki smo Beograd zamenjali z Bruslom ... zdej nas pa je*ejo na evrosongu, pa nam nočjo točk dat ... prou vam je, kaj ste pa za EU glasovali na referendumu
uuu sam izbor ... porazno ... komadi porazni, Fincou sm se ustrašila, naši so fušal na veliko ... pa še zelo neroden nastop ... res, porazno ... mogoče škoda Belgijke, pa Albancev s sralnimi čevlji
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Emina napisal/-a:Oh, Bulma, ti Lordi . . .
Sej meni glasba njihova tudi ni všeč. Heavy metal-poslušam metal ampak heavya pa res ne morem. Meni so že kul zato ker izstopajo full
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov