Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Fuuuul huda pesm u angleščini..oz besedilo je ful bolš..drgač sm bla že s prejšnjim zadovoljna sam oki.. Drgač pa obleka je pa res čist sfalena..jao..Upam,da pokaže kej več na Eurosongu..Bi blo pa fajn če bi usta zaprla usem kuk je nesposobna..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- pussyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
takšne oblekce res ne pašejo na njeno moško energijo.
men se pa zdi da bi blo bolš, če bi blo pol pol.mal v slovenščini mal pa u angleščini.bi pršl bol do izraza-pa slovenščina je bol eksotična, bi blo mal drgač.itak so pa vse pesmi u angleščini tak da bi mogoč mal bolj izstopala.
men se pa zdi da bi blo bolš, če bi blo pol pol.mal v slovenščini mal pa u angleščini.bi pršl bol do izraza-pa slovenščina je bol eksotična, bi blo mal drgač.itak so pa vse pesmi u angleščini tak da bi mogoč mal bolj izstopala.
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Frenkie napisal/-a:Sweet Princess napisal/-a:Pa tale njen performance u grčiji je tut treba skritizirat - bo mogla še orng delat na koreografiji, pa pefrormancu na sploh! Je bla tut na Emi čist porazna. Pa tale turkizna oblekca Krajst - njej pašajo kakšne sexy cunce, ne pa neke volančkaste večerne oblekce no...
Ja, mene je tale obleka tud malce zmotila. Ko je prikorakala na oder sem najprej pomislila "oo huda obleka"... potem pa je ona začela z nekimi "brutalnimi" gibi in čist neumestnimi koreografijami, ki sploh ne pašejo k nekemu "glamuroznemu" outfitu... in pokvarila vse skupaj Ta obleka bi bolj pasala na kšno balado, ne pa na tak hiter komad.
Je blo isto včeraj na Beoviziji, jaz sem samo Drugače pa pesem suuuuper izpade v angleščini, ampak nujno mora spremenit stil obleke za na oder in poštimat koreografijo. Nujno
Lahko imam vse.
-
Lopatka - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Rusija bo poslala tegale tipa. LOL! V čem je fora, da pošiljajo istega kandidata kot pred dvemi leti???
Za osvežitev spomina... to je tisti Dima Bilan, ki je leta 2006 skakal po tistem klavirju klik
Za osvežitev spomina... to je tisti Dima Bilan, ki je leta 2006 skakal po tistem klavirju klik
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Lopatka napisal/-a:Rusija bo poslala tegale tipa. LOL! V čem je fora, da pošiljajo istega kandidata kot pred dvemi leti???
o, to bo nekaj za prjatlco
I love SISLEY& RW
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Buttercup napisal/-a:Nemci bojo poslali: No angels - disappear
a se samo meni zdi d punce tkooo fušajooo?
pesem mi je pa ful znana...
un rus je pa zakon...meni mi je ful simpatičn
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Lopatka napisal/-a:Rusija bo poslala tegale tipa. LOL! V čem je fora, da pošiljajo istega kandidata kot pred dvemi leti???
Zato bo šou za Rusijo spet tekmovat, ker se je že pred dvemi leti zlo dobr uvrstil in ker FUL dobr zgleda! Pa tut pesm je fajna. Sam njegova angleščina je še kr mal polamana
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
MilkyWay napisal/-a:Buttercup napisal/-a:Nemci bojo poslali: No angels - disappear
pesem mi je pa ful znana...
gregalina napisal/-a:Hm....tale pesm od No Angels, je pa refren skor ista melodija kot od Blue October-Hate Me. Se vam tut zdi? Jao kok niso več izvirni
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jeee, Dima Bilan, obožujem ga! Še zdej poslušam uno pesm (Never let you go) in jo mam na mp3-ju, ker mi je res the best! Bil je pa 3.takrat . Sam je pa nekam odrastu . U glavnm, meni je on mega. Čeprav mi je pesm spred 2 let boljša!
Rebeka pa raztura, njena pesm mi je vedno bolj ušeč! Una oblekca mi je bla lepa, sam res bolj za na kko balado, ona je preveč energetic za tako obleko. Jez si jo bolj predstavljam v kakšnih hotkah pa korzetu .
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Kva pa pesem iz beovizije?Kako se vm zdi?Je še nism poslušala sam je spet komad od Joksimovića,sami pa tud vemo da je pristal na 2.mestu,s komadom lejla je biu mata hari na tretem,kva pa zdej?Povsod k ma prste zravn kr visok pristanejo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov