Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
No no sj se je kul izšlo
It was forever..but it didnt last long..
-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Grem stavit, da zdej polovica Evrope brska po Googlu, kje je sploh Azerbajdžan
Mah... meni pesem sploh ni všeč in sem totalno presenečena nad zmago! Bolj osladne in tisočkrat slišane POP pesmi še živ dan ni videl.
Jaz sem bila 99% da bo tisti šved zmagal.
Aja pa čisto na začetku me je bilo malo 'strah', da se bo UK visoko uvrstila s tistimi Blue osladneži
Mah... meni pesem sploh ni všeč in sem totalno presenečena nad zmago! Bolj osladne in tisočkrat slišane POP pesmi še živ dan ni videl.
Jaz sem bila 99% da bo tisti šved zmagal.
Aja pa čisto na začetku me je bilo malo 'strah', da se bo UK visoko uvrstila s tistimi Blue osladneži
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
hehe. ja morda bi morala rečt, da bi zgledal kot diva.
ja sam ta pesem ki je zmagala je tudi meni kar neki v x. (za ukrajino tudi ne razumem kak so tak daleč prisli) meni so bili všeč tisti zadnji, pa francija, madžarska, maja, bih, morda še una hiperaktivna dvojčka
ma na sploh so mi bile skoraj vse pesmice tako podobne, da nisem znala niti približno napovedat kdo bo zmagal. švedska fuuuj. me je prav stisnilo ko je bila na vrhu nekaj časa.
mankali so mi kaki
ja sam ta pesem ki je zmagala je tudi meni kar neki v x. (za ukrajino tudi ne razumem kak so tak daleč prisli) meni so bili všeč tisti zadnji, pa francija, madžarska, maja, bih, morda še una hiperaktivna dvojčka
ma na sploh so mi bile skoraj vse pesmice tako podobne, da nisem znala niti približno napovedat kdo bo zmagal. švedska fuuuj. me je prav stisnilo ko je bila na vrhu nekaj časa.
mankali so mi kaki
Thanks to denial, I'm immortal!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Nisem gledal Eurosonga, razen glasovanje, mi je pa kolega glasbenik rekel nekaj glede Švice.
In, oprostite - kako je lahko tale komad zadnji. Ja vem, je luštna, sproščena ter poletna pesem, ampak hej tale komad je cool.
http://www.youtube.com/watch?v=Z8kgzFpMDUw
In, oprostite - kako je lahko tale komad zadnji. Ja vem, je luštna, sproščena ter poletna pesem, ampak hej tale komad je cool.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:46, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jst sm za šveda navijala. kak sexi mulo
pa poljakinja mi je bla všeč. čeprav nisem razumela nič. še google mi ne zna povedat kaj pomeni jestem
pa poljakinja mi je bla všeč. čeprav nisem razumela nič. še google mi ne zna povedat kaj pomeni jestem
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Maja je bila suuuuper! Men je imel malo kdo tko všečen nastop, kot pa je bil njen. Pesem mi je postala kul, glas ima pa itak fenomenalen! Lahko bi prišla še višje, glede na to kakšni so se uvrstili pred njo...ampak okej.
Zmagovalna pesem mi je za en drek. Res ne vem kje so njo našli...
Zmagovalna pesem mi je za en drek. Res ne vem kje so njo našli...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Led Zeppelin napisal/-a:
Jaz se tudi isto sprasujem, men je tudi ta komad vsec pa zenska ful lustna.
Drugac vsec mi je bila Nemcija.
http://youtu.be/zoRPuk756qU
Maja pa je najboljse zapela, prav je rasturala, bravo!
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
zmagovalka mi je čist blesava
je blo dost bl fletnih razigranih veselih komadov: Švica, Norveška, Islandija, ...
ampak ok, vsaj slovenija je poslala spodobno pevko (sicer komad je tudi butast glede na to da ma res hud glas bi jih lahko kej bolšga napisal)
je blo dost bl fletnih razigranih veselih komadov: Švica, Norveška, Islandija, ...
ampak ok, vsaj slovenija je poslala spodobno pevko (sicer komad je tudi butast glede na to da ma res hud glas bi jih lahko kej bolšga napisal)
Zivljenje je piskotek!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov