Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
LuvDancin napisal/-a:A je že kje posnetek od včeri?? Je nisem uspela ujet.:
Jap, že po par minutah so dali gor

http://www.youtube.com/watch?v=r2u6Hv_A ... r_embedded
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Si jo videla takrat, ko se je prvič pokazala na talentih? Pošteno se je zredila od takrat, meni je debela, jebiga. Obleka in škornji to samo poudarijo. Epic fail.
Kar se tiče Eurosonga, Srbija nima konkurence.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Mr. Nobody napisal/-a:Pošteno se je zredila od takrat, meni je debela, jebiga.
Omfg.Ne podpiram pretirane suhosti, niti debelosti, ampak mislim, da si ti forumski primer punc, zraven katerih ne zdržim niti pet minut zaradi navadne plehkosti.
Je pa fajn, da smo končno spet v finalu

Edit-nekako sem v Mr.-ju videla žensko....my bad. Ok, si pa forumski primer mojega kolega, ki nosi rutke in smo vse okrog njega debele in oh in sploh.
The world is as you are.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
emanuela napisal/-a:Mr. Nobody napisal/-a:Pošteno se je zredila od takrat, meni je debela, jebiga.
Omfg.Ne podpiram pretirane suhosti, niti debelosti, ampak mislim, da si ti forumski primer punc, zraven katerih ne zdržim niti pet minut zaradi navadne plehkosti.
Hja, glede na to, da mu je ime ''Mr.'', je očitno tip

OK, sam tole z označevanjem Keučeve za debelo je še celo zame ogabno pretirano, pa imam zelo rada suhost

EDIT: aha, emanuela vmes že dopisala

- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
emanuela napisal/-a:Mr. Nobody napisal/-a:Pošteno se je zredila od takrat, meni je debela, jebiga.
Edit-nekako sem v Mr.-ju videla žensko....my bad. Ok, si pa forumski primer mojega kolega, ki nosi rutke in smo vse okrog njega debele in oh in sploh.
Na tvojo žalost si povsem sfalila.
Za hec ena primerjava, čeprav ne najdem nobene dobre slike s talentov.
Prej:

Khm:

Pa to je samo obraz. Če si jo videla na talentih, veš kakšno postavo je imela, sploh v kavbojkah, v katerih je prvič prišla tja. Res luštna punca. Na žalost je le še bleda senca tega. Ko jo pogledam kot celoto, bi rekel, da ima sedaj 10 kil več. Sploh stegna ima sedaj smešno debela.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Ajde tud, če se je zredila ni debela. Vsaj meni ne zgleda tak. Mi je pa sicer kolegica rekla, ki jo je videla že preden je bla na talentih da je bla bolj močna takrat, če je res pa nevem
Men je drugač bla full všeč ko je prišla na talente ampak s časom mi je pa full antipatična ratala, žal. Nisem gledala eurosonga sem pa vesela, da smo v finalu.

Men je drugač bla full všeč ko je prišla na talente ampak s časom mi je pa full antipatična ratala, žal. Nisem gledala eurosonga sem pa vesela, da smo v finalu.

Yada, yada, yada...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Pa tud če bi se zredila, ma zlo lepe obline, še vedno je v tistem sexi razponu kilogramov, al kk naj se izrazim
Sicer pa - ja, iz njene strani je blo ful dobro opravljeno, super odpeto in vse. Ampak mene je res zmotlo tisto vijuganje z levo roko med nastopom. Kaj je blo to?
Kr neki
Upam, da finalu ne bo tega, ker je zgledalo rahlo weird. Pa zakaj ni več maestro v ozadju?? 

Sicer pa - ja, iz njene strani je blo ful dobro opravljeno, super odpeto in vse. Ampak mene je res zmotlo tisto vijuganje z levo roko med nastopom. Kaj je blo to?

There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^pomoje so pogledali videospot, in se odločili da nikoli več ne bodo plesali 

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
meni je maja ful lepa in je nimm za debelo. pa čeprav sem navijala za april mi ni zdaj žal da je šla maja naprej ker je res lepo zapela. edino ne razumem zakaj zakaj zakaj ne nardijo nekega šova. tam enim ljudem bruha ogenj med petjem, maji se pa vrti zadaj powerpoint prezentacija vrtnic. verjetno se tudi to več plača, sam če so že poslali pevko bi lahko žrtvovali še par k eurou za zabaven nastop. hvala bogu za premikajočo se kamero drugače bi skoraj lahko že sam sliko nalepli in bi bilo isto. in ta pesem mi je čudna...
Thanks to denial, I'm immortal!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
sam res, zakaj ma taka lica k da so ji jih s silikonom nafilali?
pomoje je začela kontracepcijske, pa je zato cela zabuhla.
pomoje je začela kontracepcijske, pa je zato cela zabuhla.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov