Eurosong

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 29. Maj. 2010 23:46

In kaj pravite na zmagovalko?

Meni je kar ok, pesmica je taka preprosta, gre hitro v uho, kar pa se mi itak zdi, da je glavna stvar. Pa ta Lena mi deluje taka preprosta punca, tud oblečena je bla čist preprosto (sm vseeno lepo), ni mela nekega cirkusa na odru... Se mi kr dopade no :wink:
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 30. Maj. 2010 0:19

Najboljša je zmagala. :D :twisted:
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 30. Maj. 2010 0:26

Men je zmagovalna kar simpatična postala, čeprav mi je bilo kar nekaj boljših. Se mi pa zdi takšna netipična za ESC. Vesela sem za Dansko (4.) in Belgijo (6.), v pesem od Cipra sem se pa (ponovno) zaljubla, pa je bila med zadnjimi (21.) :( Se mi je pa zdel nasplošno letos Eurosong kar OK, dosti pesmi mi je bilo lepih, pa nobenega pretiranega cikrusa ni bilo :) Kakšna se pa vam je Romunija zdela? Mi je danes bolj postala všeč kot zadnjič. Na koncu je bila 3. Turčija si pa po moje ni zaslužila 2. mesta :?
Use your head and follow your heart.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 30. Maj. 2010 1:15

Ja tud men se zdi da je Ciper prenizko :( Pa Belgija tud. Oh well :D Lena mi je simpatična, ful sm vesela da ni zmagala kšna Turčija, Romunija, Danska. Fuj :D Pa Nemci bodo zihr fuuuuuul šov nardil drug let.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 30. Maj. 2010 1:30

sploh ne vem kaj si naj mislim o zmagovalni pesmi ... hkrati mi je prijetna in odbijajoča (neverjetno :D )
Drugač pa se mi je zdel celoten šov fantastično organiziran in izpeljan, pesmi kr dobre in komentator na rtv slo z simpatičnim smislom za humor :D

Ne morem biti objektivna kar se tiče grčije in francije, kljub temu da mi je prva pesem bila zelo všeč za razliko od druge, ki mi je bila totalno mimo.
Od vseh izvajalcev so me totalno nasmejali belorusi z sceno z krili (omg :D ). Od vseh me je v totalno pozitivno smer presenetila albanija, armenka mi je bila simpatična, drugače pa pogrešam italijo na tem tekmovanju.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 30. Maj. 2010 9:34

men je bil voditelj zelo simpatičen :D

pesmi povprečne - najbolj všeč mi je bla francoska, ker je taka žurerska. zmagovalna mi je kr neki, v bistvu melodija ni slaba ampak punčka pa čist boga, še 'Thank you' se ne more tok naglas zadret da bi jo v zadnjo vrsto slišal :roll: ...je pa vsekakor bolš to kt pa turčija (Lordi so bli pač eni in edini fenomen, tko da podobni bendi men niso več zanimivi)..

drugač sm pa razočarana nasplošno, mislm, nobenga res presežka ni blo, useen če bi bla tut slovenija umes :)
Zivljenje je piskotek!
mona-liza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a mona-liza » 30. Maj. 2010 10:26

haley napisal/-a:In kaj pravite na zmagovalko?

Meni je kar ok, pesmica je taka preprosta, gre hitro v uho, kar pa se mi itak zdi, da je glavna stvar. Pa ta Lena mi deluje taka preprosta punca, tud oblečena je bla čist preprosto (sm vseeno lepo), ni mela nekega cirkusa na odru... Se mi kr dopade no :wink:

pravimo, da se očitno tud na Eurosongu pozna recesija :D ... izbrali preprosto skladbico s preprosto oblečeno deklico :D ... zmagovalka mi je sicr dost ušečna, ne bi mela pa nč proti če bi zmagali tud Danska al pa Belgija... pa aleluja da ni spet kakšna ex-sovjet junjn prišla do prvega mesta, k teh je malo morje in si, če mal bl natančn spremljate, zmer bratsko složno izključno sam med sabo potalajo najvišje točke :roll:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 30. Maj. 2010 11:20

^^Ja sej so si včeraj tudi sosedje podeljevali točke med seboj. Očitno se to res nikoli ne bo nehalo, čeprav so tudi strokovno žirijo vključili v glasovanje...
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 30. Maj. 2010 11:24

sončk napisal/-a:Pa Nemci bodo zihr fuuuuuul šov nardil drug let.

Če bo Stefan Raab imel kej prstov umes, potem sigurno :D

Men je pa Andrej Hofer tak smotan, da sem prešaltala na hrvaško :D Je pa tud men bil letos šov ful všeč, tak preprosto mi je vse skup delovalo (recesija :D), ampak simpatično. In tisti ples na koncu :hearts:

Edit: Woohoo, Slovenija je bila v 2. polfinalu predzadnja :D
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 30. Maj. 2010 17:27

Men zmagovalna pesem ni preveč všeč. Ne vem, čist nč posebnga mi ni. Pa ta pevka mi ma taaaak nadležn glas, jao. Pa kak se je na odru obnašala - kr neki. Men je antipatična.
Najbolj všeč mi je bil Belgijec - tako njegova pesem kot on nasplošno. :D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a janeva » 30. Maj. 2010 23:12

Men je pa Lena ravno zarad preprostosti tak všeč. Mislim, da je zasluženo zmagala.
Drugače mi je bla pa všeč še Danska, Ukrajina, Grčija, Gruzija, Portugalska...
Ful dost mi jih je blo všeč no :D

Najbolš mi je blo, ko je Lena po nastopu rekla tist ˝Tanke˝ :D Pa ful mi simpatično zmedena deluje + njen ples (hahahah) :)
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 31. Maj. 2010 17:19

no angel napisal/-a:Men zmagovalna pesem ni preveč všeč. Ne vem, čist nč posebnga mi ni. Pa ta pevka mi ma taaaak nadležn glas, jao. Pa kak se je na odru obnašala - kr neki. Men je antipatična.
Najbolj všeč mi je bil Belgijec - tako njegova pesem kot on nasplošno. :D

in meni. ob zmagi se je obnašala k da bi postala miss sveta.. :lol:
Zivljenje je piskotek!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Jun. 2010 14:12

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Bumerang
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bumerang » 30. Mar. 2011 15:51

Boste letos gledali Eurosong? :D

Tole je angleška verzija "Vanilije" s katero se bo Slovenija letos predstavila:

Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2010
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 03. Apr. 2011 15:59

kdaj pa je eurosong? ma kaj niso malo spremenili to pesmico. se ne dere vec tolko. meni je bolj vsec zdaj, morda se se vedno mal prevc dere na koncu.
Thanks to denial, I'm immortal!

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov