Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
In kaj pravite na zmagovalko?
Meni je kar ok, pesmica je taka preprosta, gre hitro v uho, kar pa se mi itak zdi, da je glavna stvar. Pa ta Lena mi deluje taka preprosta punca, tud oblečena je bla čist preprosto (sm vseeno lepo), ni mela nekega cirkusa na odru... Se mi kr dopade no
Meni je kar ok, pesmica je taka preprosta, gre hitro v uho, kar pa se mi itak zdi, da je glavna stvar. Pa ta Lena mi deluje taka preprosta punca, tud oblečena je bla čist preprosto (sm vseeno lepo), ni mela nekega cirkusa na odru... Se mi kr dopade no

-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Men je zmagovalna kar simpatična postala, čeprav mi je bilo kar nekaj boljših. Se mi pa zdi takšna netipična za ESC. Vesela sem za Dansko (4.) in Belgijo (6.), v pesem od Cipra sem se pa (ponovno) zaljubla, pa je bila med zadnjimi (21.)
Se mi je pa zdel nasplošno letos Eurosong kar OK, dosti pesmi mi je bilo lepih, pa nobenega pretiranega cikrusa ni bilo
Kakšna se pa vam je Romunija zdela? Mi je danes bolj postala všeč kot zadnjič. Na koncu je bila 3. Turčija si pa po moje ni zaslužila 2. mesta 

Use your head and follow your heart.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
sploh ne vem kaj si naj mislim o zmagovalni pesmi ... hkrati mi je prijetna in odbijajoča (neverjetno
)
Drugač pa se mi je zdel celoten šov fantastično organiziran in izpeljan, pesmi kr dobre in komentator na rtv slo z simpatičnim smislom za humor
Ne morem biti objektivna kar se tiče grčije in francije, kljub temu da mi je prva pesem bila zelo všeč za razliko od druge, ki mi je bila totalno mimo.
Od vseh izvajalcev so me totalno nasmejali belorusi z sceno z krili (omg
). Od vseh me je v totalno pozitivno smer presenetila albanija, armenka mi je bila simpatična, drugače pa pogrešam italijo na tem tekmovanju.

Drugač pa se mi je zdel celoten šov fantastično organiziran in izpeljan, pesmi kr dobre in komentator na rtv slo z simpatičnim smislom za humor

Ne morem biti objektivna kar se tiče grčije in francije, kljub temu da mi je prva pesem bila zelo všeč za razliko od druge, ki mi je bila totalno mimo.
Od vseh izvajalcev so me totalno nasmejali belorusi z sceno z krili (omg

-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
men je bil voditelj zelo simpatičen
pesmi povprečne - najbolj všeč mi je bla francoska, ker je taka žurerska. zmagovalna mi je kr neki, v bistvu melodija ni slaba ampak punčka pa čist boga, še 'Thank you' se ne more tok naglas zadret da bi jo v zadnjo vrsto slišal
...je pa vsekakor bolš to kt pa turčija (Lordi so bli pač eni in edini fenomen, tko da podobni bendi men niso več zanimivi)..
drugač sm pa razočarana nasplošno, mislm, nobenga res presežka ni blo, useen če bi bla tut slovenija umes

pesmi povprečne - najbolj všeč mi je bla francoska, ker je taka žurerska. zmagovalna mi je kr neki, v bistvu melodija ni slaba ampak punčka pa čist boga, še 'Thank you' se ne more tok naglas zadret da bi jo v zadnjo vrsto slišal

drugač sm pa razočarana nasplošno, mislm, nobenga res presežka ni blo, useen če bi bla tut slovenija umes

Zivljenje je piskotek!
- mona-liza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2010
haley napisal/-a:In kaj pravite na zmagovalko?
pravimo, da se očitno tud na Eurosongu pozna recesija

-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
sončk napisal/-a:Pa Nemci bodo zihr fuuuuuul šov nardil drug let.
Če bo Stefan Raab imel kej prstov umes, potem sigurno

Men je pa Andrej Hofer tak smotan, da sem prešaltala na hrvaško

Edit: Woohoo, Slovenija je bila v 2. polfinalu predzadnja

Use your head and follow your heart.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men zmagovalna pesem ni preveč všeč. Ne vem, čist nč posebnga mi ni. Pa ta pevka mi ma taaaak nadležn glas, jao. Pa kak se je na odru obnašala - kr neki. Men je antipatična.
Najbolj všeč mi je bil Belgijec - tako njegova pesem kot on nasplošno.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
janeva - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2009
Men je pa Lena ravno zarad preprostosti tak všeč. Mislim, da je zasluženo zmagala.
Drugače mi je bla pa všeč še Danska, Ukrajina, Grčija, Gruzija, Portugalska...
Ful dost mi jih je blo všeč no
Najbolš mi je blo, ko je Lena po nastopu rekla tist ˝Tanke˝
Pa ful mi simpatično zmedena deluje + njen ples (hahahah) 
Drugače mi je bla pa všeč še Danska, Ukrajina, Grčija, Gruzija, Portugalska...
Ful dost mi jih je blo všeč no

Najbolš mi je blo, ko je Lena po nastopu rekla tist ˝Tanke˝

-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
no angel napisal/-a:Men zmagovalna pesem ni preveč všeč. Ne vem, čist nč posebnga mi ni. Pa ta pevka mi ma taaaak nadležn glas, jao. Pa kak se je na odru obnašala - kr neki. Men je antipatična.
in meni. ob zmagi se je obnašala k da bi postala miss sveta..

Zivljenje je piskotek!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov