Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Meni je pesem od Azerbajdžana všeč, jo tud doma dostkrat poslušam, sm tale nastop danes me sploh ni prepričal no. A je blo slabo ozvočenje, al je ženska fušala...pa nimam pojma no
Drugače pa danes mi ni bila nobena neki posebnga...ta Danska gre sicer v ušesa in vse, sm ta melodjia se mi zdi že stokrat slišana... sej sm nekje brala, da naj bi bil plagiat.
Drugače pa danes mi ni bila nobena neki posebnga...ta Danska gre sicer v ušesa in vse, sm ta melodjia se mi zdi že stokrat slišana... sej sm nekje brala, da naj bi bil plagiat.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
men so bli pa naši res luštni, škoda k niso pršlli naprej. poleg njih je bla kul še nizozemska, drugač mi je bil pa polfinale živ dougčas - samo eno dretje in jamranje, groza
navijam pa za francijo ker kuj k sm slišala par sekund komada mi je ostal u ušesih k je res poletn, plesn...nasploh supr
http://www.youtube.com/watch?v=IX2pxtkhx-M
navijam pa za francijo ker kuj k sm slišala par sekund komada mi je ostal u ušesih k je res poletn, plesn...nasploh supr
http://www.youtube.com/watch?v=IX2pxtkhx-M
Zivljenje je piskotek!
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^men je tud všeč, bolj on kot pa sama pesem
Drgač pa letos ne spremljam čist cele Evrovizije sam tu pa tam sem malo pogledla. Francija res ni slaba, tak poletna pesem Drugače pa mi je itak Nemčija všeč - Lena, čeprav so jo tolko vrteli po radiu da mi je že skoraj zlajlana.
Pa ko sem vidla predstavnika Srbije jaz sem misla, da je ženska...
Drgač pa letos ne spremljam čist cele Evrovizije sam tu pa tam sem malo pogledla. Francija res ni slaba, tak poletna pesem Drugače pa mi je itak Nemčija všeč - Lena, čeprav so jo tolko vrteli po radiu da mi je že skoraj zlajlana.
Pa ko sem vidla predstavnika Srbije jaz sem misla, da je ženska...
Yada, yada, yada...
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Ja, Ciper Od Francije je pa direkt za na plažo
Sem malo pobrskala na YT tiste pesmi, ki so v prvem polfinalu izpadle, pa ni nobena vredna omembe, mogoče edino Slovaška. Sem pa pogledala tud od Belgije, ki je sicer šla naprej, in mi je kar všečna
Sem malo pobrskala na YT tiste pesmi, ki so v prvem polfinalu izpadle, pa ni nobena vredna omembe, mogoče edino Slovaška. Sem pa pogledala tud od Belgije, ki je sicer šla naprej, in mi je kar všečna
Use your head and follow your heart.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov