Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
jez sm šele zdj privč slišala (pa pogledala tud) zmagovalni komad... do zdj nism vedla kdo je zmagu.
mi pa ni nč posebnga komad.
mi pa ni nč posebnga komad.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Joj ta tip je nenormalno podobn enem mojem kolegu (ki je nekoč bil tud moja velika ljubezen ). Ma isti je. Pesem je pa čist solidna (ni pa nek presežek).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
no angel napisal/-a:Joj ta tip je nenormalno podobn enem mojem kolegu (ki je nekoč bil tud moja velika ljubezen ). Ma isti je. Pesem je pa čist solidna (ni pa nek presežek).
Dj mi ga predstav !
-
no angel - Cosmofrik
mycosmogirl napisal/-a:no angel napisal/-a:Joj ta tip je nenormalno podobn enem mojem kolegu (ki je nekoč bil tud moja velika ljubezen ). Ma isti je. Pesem je pa čist solidna (ni pa nek presežek).
Dj mi ga predstav !
Hehehe če bi rada, ti ga z veseljem
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
No angel js tud, js tud!! Kje se lhk v vrsto postavim?
Jooj no, meni je ta norvežanček took hud Samo sprva mi on ni bil neki, komad pa kr kul - ampak že na koncu prvega večera ko so parkrat ponovili izseke sem bila že "pečena".. fak, joooj, kriza
Jooj no, meni je ta norvežanček took hud Samo sprva mi on ni bil neki, komad pa kr kul - ampak že na koncu prvega večera ko so parkrat ponovili izseke sem bila že "pečena".. fak, joooj, kriza
-
no angel - Cosmofrik
Hehehe sam sej je tk zaseden, tak da verjetn iz te moke ne bo kruha mal heca hehe drugač pa men ta pevec ni neki všeč vizualno, je pa res nenormalno podobn unmu ko sm pravla - ta mi pa je seveda bil nekoč zlo všeč zdej mi pa tud ni več
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Hej! Back off bjotch! He's mine
Ja men ma on tako karizmo, sploh pa padam na Teddy bear tipe! Kako se že temu reče?? Aha, fetiš! Ja, fetiš mam na take tipe
Ja men ma on tako karizmo, sploh pa padam na Teddy bear tipe! Kako se že temu reče?? Aha, fetiš! Ja, fetiš mam na take tipe
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Jst sem jih zaenkrat samo kakšnih 15-20 slišala preko You tuba. Zaenkrat mi nobena ni kej posebej dobra. Ciper mi je všeč, samo ne pričakujem, da bo daleč prišla. Azerbaijan je še kar OK, slišala sem tud, da je med favoritkami. Pa Hrvaška mi ima letos lepo. Za našo pa kej druga nisem pričakovala
Use your head and follow your heart.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
men je pa naša letos enkrat za spremembo ušeč...vesela in slovenska, taka da nardi žur
že od nekdaj se mi zdi da je tale eurosong bl taka prireditev kjer se zbirajo komadi, ki gredo v ušesa, ne pa neki presežki vokalnih sposobnosti in brezvezne balade v smislu dežana in naberja in podobnih...
že od nekdaj se mi zdi da je tale eurosong bl taka prireditev kjer se zbirajo komadi, ki gredo v ušesa, ne pa neki presežki vokalnih sposobnosti in brezvezne balade v smislu dežana in naberja in podobnih...
Zivljenje je piskotek!
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
A je gledala katera predizbora? Jst sem gledala samo danes, torej drugega. Obe moji najljubši s tega večera sta prišli naprej - Ciper in Danska Čeprav za Ciper sploh nisem pričakovala. Azerbaijan me sploh ni navdušil, čeprav mi je bila pesem najprej všeč. Sem se je že naveličala, pa je sploh še nisem velikrat slišala, pa tud nastop oz. pevka me ni navdušila. Kako pa je kaj bilo prvi večer? Sem kaj dobrega zamudila? Predvidevam, da ne
Use your head and follow your heart.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov