Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
crapY - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
Calorie napisal/-a:crapY napisal/-a:a ma kera link ko je slovenija dala točke plz? ker ne najdm .. pa baje d je ful smešn blo
http://www.youtube.com/watch?v=pzUj6KNyvrg
2:18.
hvala
A veste zakaj grejo sploh VB,nemčija pa francija mogoče še kera drzava kr naprej u finale?? men to ni jasn :S pa lansk let sploh niso ble dobre pa kr naprej grejo. Ok, Rusija vem da je ze direktno not u finalih kr je zmagala lansko leto. VB,nemčija itd.. pa ne :S
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
VB, Nemčija, Španija in Francija največ plačajo in so zato kr avtomatsko v finalu. Fer, res Pesmi imajo pa (bolj kot ne) vsi vedno za nč.
Men zmagovalna ni všeč. Tko mi je, kot da bi en 10-letni fantek pripovedoval zgodbico. Sej to je bil mnda namen, sam men ni potegnil. Pa še tip mi je tko čudno smešn Če ne bi nč pel, bi blo še kul, ker tista glasba ko je igral na violino mi pa ni bla slaba.
Moji favoritki sta bli Islandija in Turčija. Romunija mi je bla tud fajna in sm pričakovala, da bo višje. Všeč so mi ble še Estonija, Danska in Azerbajdžan.
Armenki sta mi bli grozni, Izraelki pa najslabši. Ruska mi prav tako sploh ni šla v uho.
Za Grka sm misla da bo ziher med prvih 5, se mi zdi da se mu je prav vidl na obrazu da je razočaran. Medtem ko Finska mi pa tud ni bla tk slaba za zadnje mesto.
Zanimivo mi je blo videt Dito zravn Nemčije
Poles On je pa itak vsako leto največja faca Eurosonga. Najboljš mi je bil takrat, ko je Gotarca pela in si je s svetilko svetil v faco
Men zmagovalna ni všeč. Tko mi je, kot da bi en 10-letni fantek pripovedoval zgodbico. Sej to je bil mnda namen, sam men ni potegnil. Pa še tip mi je tko čudno smešn Če ne bi nč pel, bi blo še kul, ker tista glasba ko je igral na violino mi pa ni bla slaba.
Moji favoritki sta bli Islandija in Turčija. Romunija mi je bla tud fajna in sm pričakovala, da bo višje. Všeč so mi ble še Estonija, Danska in Azerbajdžan.
Armenki sta mi bli grozni, Izraelki pa najslabši. Ruska mi prav tako sploh ni šla v uho.
Za Grka sm misla da bo ziher med prvih 5, se mi zdi da se mu je prav vidl na obrazu da je razočaran. Medtem ko Finska mi pa tud ni bla tk slaba za zadnje mesto.
Zanimivo mi je blo videt Dito zravn Nemčije
Poles On je pa itak vsako leto največja faca Eurosonga. Najboljš mi je bil takrat, ko je Gotarca pela in si je s svetilko svetil v faco
Use your head and follow your heart.
-
eva. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2008
Všeč mi je zmagovalna pesem. pa izvajalec tudi. se mi zdi, da je po dolgem času spet ena kul pesem zmagala.
Samo nisem prepričana, če so letos na novo uvedli to žirijo? za finale, ker naj bi pol točk dala strokovna žirija, pol pa televoting.
Poles je pa itak car.
Samo nisem prepričana, če so letos na novo uvedli to žirijo? za finale, ker naj bi pol točk dala strokovna žirija, pol pa televoting.
Poles je pa itak car.
-
bLack&white - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
- Kraj: Koper***
ma itk je use unaprej zmenjeno... rusija ima največ sosed in je dobila itak največ glasov tako.. ker tista pesem od dima bilana sploh ni bla nič posebnega..ma sei ne sledim ker je res je res katastrofa vsako leto bolj.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Nism gledala.
Sm pa kasnej vidla zmagovaln štiklc, k me asociira na neke irske viže, dečko mi vleče na enga gozdnega škrata, vs komplet mi ni tok zlo napačn, žou pa tut ne kej preveč posebn.
Mam pa usen raj tovrstne pesmce kt pa (zadnja leta zlo pogoste) ene in iste štance (ponavad u domeni Grkou, Rusou, ...), k si jih pr najbolši voli ne zapomnem (možno, da grejo hit u uho, sigurno pa še hitrej vn).
Sm pa kasnej vidla zmagovaln štiklc, k me asociira na neke irske viže, dečko mi vleče na enga gozdnega škrata, vs komplet mi ni tok zlo napačn, žou pa tut ne kej preveč posebn.
Mam pa usen raj tovrstne pesmce kt pa (zadnja leta zlo pogoste) ene in iste štance (ponavad u domeni Grkou, Rusou, ...), k si jih pr najbolši voli ne zapomnem (možno, da grejo hit u uho, sigurno pa še hitrej vn).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
bLack&white napisal/-a:ma itk je use unaprej zmenjeno... rusija ima največ sosed in je dobila itak največ glasov tako.. ker tista pesem od dima bilana sploh ni bla nič posebnega..ma sei ne sledim ker je res je res katastrofa vsako leto bolj.
Sej letos so spet uvedl žirijo... Tko da Slovenija recimo ni dala Hrvaški 12 točk, ampak Norveški
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
no jez pa usak dan ene 3krat al pa se veckrat slism na radio hit pac zmagovaln komat.. in zacetek mi je res tokkk hud da popizdis.. in sam uno kr vesela ratam k ga slism...
naslova pa kr se nevem pa po pravic povedan se mi ga tut poiskat neda hehe
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
zmagovalec mi je ful simpatičen in res noro dobro poje in obvlada tisto svojo violino
mi pa definitivno ni bil favorit ... jaz sem bla ziher, da bo zmagala ukrajina, čeprov ni bla moja favoritka. najbolj dober začetek sta mi imeli armenki, ampak sta ga začeli proti koncu nekaj srat, druga najboljša mi je bla pa romunka: the balkan girls, they like to party like nobody, like nobody pri azerbajdžanu mi je bla pa luštna samo pevka, pesem je pa kr neki ...
mi pa definitivno ni bil favorit ... jaz sem bla ziher, da bo zmagala ukrajina, čeprov ni bla moja favoritka. najbolj dober začetek sta mi imeli armenki, ampak sta ga začeli proti koncu nekaj srat, druga najboljša mi je bla pa romunka: the balkan girls, they like to party like nobody, like nobody pri azerbajdžanu mi je bla pa luštna samo pevka, pesem je pa kr neki ...
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
nikaragua napisal/-a:no jez pa usak dan ene 3krat al pa se veckrat slism na radio hit pac zmagovaln komat.. in zacetek mi je res tokkk hud da popizdis.. in sam uno kr vesela ratam k ga slism...
Fairytale je naslov komada
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov