Eurosong

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
crapY
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a crapY » 17. Maj. 2009 12:44

Calorie napisal/-a:
crapY napisal/-a:a ma kera link ko je slovenija dala točke plz? ker ne najdm .. pa baje d je ful smešn blo :D

http://www.youtube.com/watch?v=pzUj6KNyvrg

2:18. :)

hvala :)

A veste zakaj grejo sploh VB,nemčija pa francija mogoče še kera drzava kr naprej u finale?? men to ni jasn :S pa lansk let sploh niso ble dobre pa kr naprej grejo. Ok, Rusija vem da je ze direktno not u finalih kr je zmagala lansko leto. VB,nemčija itd.. pa ne :S
Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 17. Maj. 2009 13:10

Sicer nisem gledala izbora za pesem Evrovizije, ker ga že več let ne spremljam, sem pa danes na FB zasledila pri kolegu pesem od Azerbajdžana in mi je celo ratala všeč. :D
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 17. Maj. 2009 13:13

VB, Nemčija, Španija in Francija največ plačajo in so zato kr avtomatsko v finalu. Fer, res :roll: Pesmi imajo pa (bolj kot ne) vsi vedno za nč.

Men zmagovalna ni všeč. Tko mi je, kot da bi en 10-letni fantek pripovedoval zgodbico. Sej to je bil mnda namen, sam men ni potegnil. Pa še tip mi je tko čudno smešn :D Če ne bi nč pel, bi blo še kul, ker tista glasba ko je igral na violino mi pa ni bla slaba.
Moji favoritki sta bli Islandija in Turčija. Romunija mi je bla tud fajna in sm pričakovala, da bo višje. Všeč so mi ble še Estonija, Danska in Azerbajdžan.
Armenki sta mi bli grozni, Izraelki pa najslabši. Ruska mi prav tako sploh ni šla v uho.
Za Grka sm misla da bo ziher med prvih 5, se mi zdi da se mu je prav vidl na obrazu da je razočaran. Medtem ko Finska mi pa tud ni bla tk slaba za zadnje mesto.
Zanimivo mi je blo videt Dito zravn Nemčije :)

Poles :D On je pa itak vsako leto največja faca Eurosonga. Najboljš mi je bil takrat, ko je Gotarca pela in si je s svetilko svetil v faco :rofl:
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a eva. » 18. Maj. 2009 15:54

Všeč mi je zmagovalna pesem. pa izvajalec tudi. :D :D se mi zdi, da je po dolgem času spet ena kul pesem zmagala.
Samo nisem prepričana, če so letos na novo uvedli to žirijo? za finale, ker naj bi pol točk dala strokovna žirija, pol pa televoting.
Poles je pa itak car. :cool:
Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 18. Maj. 2009 16:02

Meni pa zmagovalna pesem sploh ne gre v uho. :? Uspavalne tablete pa res ne rabim. :D
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008
Kraj: Koper***

Neprebrana objavaNapisal/-a bLack&white » 18. Maj. 2009 17:03

ma itk je use unaprej zmenjeno... rusija ima največ sosed in je dobila itak največ glasov tako.. ker tista pesem od dima bilana sploh ni bla nič posebnega..ma sei ne sledim ker je res je res katastrofa vsako leto bolj.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 18. Maj. 2009 18:49

Nism gledala.

Sm pa kasnej vidla zmagovaln štiklc, k me asociira na neke irske viže, dečko mi vleče na enga gozdnega škrata, vs komplet mi ni tok zlo napačn, žou pa tut ne kej preveč posebn.

Mam pa usen raj tovrstne pesmce kt pa (zadnja leta zlo pogoste) ene in iste štance (ponavad u domeni Grkou, Rusou, ...), k si jih pr najbolši voli ne zapomnem (možno, da grejo hit u uho, sigurno pa še hitrej vn).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 18. Maj. 2009 20:17

bLack&white napisal/-a:ma itk je use unaprej zmenjeno... rusija ima največ sosed in je dobila itak največ glasov tako.. ker tista pesem od dima bilana sploh ni bla nič posebnega..ma sei ne sledim ker je res je res katastrofa vsako leto bolj.

Sej letos so spet uvedl žirijo... Tko da Slovenija recimo ni dala Hrvaški 12 točk, ampak Norveški :)
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 19. Maj. 2009 15:12

men je pa fuuul luskan cel norveski paket :D
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 22. Maj. 2009 8:50

no jez pa usak dan ene 3krat al pa se veckrat slism na radio hit pac zmagovaln komat.. in zacetek mi je res tokkk hud da popizdis.. in sam uno kr vesela ratam k ga slism...

naslova pa kr se nevem :oops: pa po pravic povedan se mi ga tut poiskat neda hehe
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 22. Maj. 2009 9:24

mal sem med likanjem :D poslušala samo prvi predizbor in so me kr ušesa bolela. tale zmagovalna pesem mi pa niti ni slaba, vsekakor je boljša od kšne My number 1,ki je zmagala pred leti in podobnih štanc
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2008
Kraj: ankaran

Neprebrana objavaNapisal/-a Roisin » 22. Maj. 2009 9:59

zmagovalec mi je ful simpatičen in res noro dobro poje in obvlada tisto svojo violino :oops:
mi pa definitivno ni bil favorit ... jaz sem bla ziher, da bo zmagala ukrajina, čeprov ni bla moja favoritka. najbolj dober začetek sta mi imeli armenki, ampak sta ga začeli proti koncu nekaj srat, druga najboljša mi je bla pa romunka: the balkan girls, they like to party like nobody, like nobody :D pri azerbajdžanu mi je bla pa luštna samo pevka, pesem je pa kr neki ...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 22. Maj. 2009 13:28

nikaragua napisal/-a:no jez pa usak dan ene 3krat al pa se veckrat slism na radio hit pac zmagovaln komat.. in zacetek mi je res tokkk hud da popizdis.. in sam uno kr vesela ratam k ga slism...

naslova pa kr se nevem :oops: pa po pravic povedan se mi ga tut poiskat neda hehe

Fairytale je naslov komada :wink:
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 22. Maj. 2009 13:54

^^ tnx... dlih pogledala na youtube

sam model mi pa ni dobr :S glas mi je pa uiber usec :oops:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho