Men je bila v včerajšnjem delu najbolj všeč Estonija.Za naše mi je žal,da niso šli naprej,ker je pesem boljša od marsikatere,ki se je uvrstila v finale.
Tole je posnetek z EME. Zdej na evroviziji je pa pevka začela prej pet; mal več beata je blo notr pa drgač je bla oblečena, pa pela je slovensko in angleško.
Ja, Poles je bil res najbolj smešen danes- kakor tudi vedno
Pa je Norveška zmagala. No, meni letošnja pesem bolj všeč kot zmagovalne zadnjih nekaj let...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jeiii, jst sm vesela, da so spet uvedl žirijo in so ble tut uvrstitve ful fer. Sam ta Andrej Hofer, komentator, mislm obup... K je tega norvežana poklicu "baby-face", mislm sprijazn se, bolši je od tebe
Poles je bil pa zakon, hahaha, jst sm mislla, da bo res 1 minuto čaku. Sm tut skor s kavča padla
Mene pa zanima kera država je bla tista, ko je pela ena mlada punca-mislim da je hofer reku da je najmlajša na eurosongu okoli 17 let naj bi mela...pa to ni Albanija, je že 2 strani nazaj ena to napisala...tako lahkotno oblekco je mela nežno roza....pa rjave ravne dolge lase....
electra* - jst vem sam za Albanijo Sicer se mi pa zdi, da je to ena boljših evrovizij, si bom prov zlovdala album... Ponavad si ga pa ne, zdej mi je blo pa kr dost pesmi všeč Ok sam neki - a so se Norveški strune strgale? Men se zdi, da so letele vsepovsod
electra* napisal/-a:Mene pa zanima kera država je bla tista, ko je pela ena mlada punca-mislim da je hofer reku da je najmlajša na eurosongu okoli 17 let naj bi mela...pa to ni Albanija, je že 2 strani nazaj ena to napisala...tako lahkotno oblekco je mela nežno roza....pa rjave ravne dolge lase....
sončk napisal/-a:electra* - jst vem sam za Albanijo Sicer se mi pa zdi, da je to ena boljših evrovizij, si bom prov zlovdala album... Ponavad si ga pa ne, zdej mi je blo pa kr dost pesmi všeč Ok sam neki - a so se Norveški strune strgale? Men se zdi, da so letele vsepovsod
ja sej se je vidl v ene par kadrih pa baje da bi nej že na predizboru...
electra* napisal/-a:Mene pa zanima kera država je bla tista, ko je pela ena mlada punca-mislim da je hofer reku da je najmlajša na eurosongu okoli 17 let naj bi mela...pa to ni Albanija, je že 2 strani nazaj ena to napisala...tako lahkotno oblekco je mela nežno roza....pa rjave ravne dolge lase....
Hmm, malo sem preklapljala kanale, vidla da Norveška precej vodi in to je tudi vse kar sem letos odnesla od Eurosonga. Mislite, da bi se Langa bolje odrezali?