Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, Poles je bil res najbolj smešen danes- kakor tudi vedno
Pa je Norveška zmagala. No, meni letošnja pesem bolj všeč kot zmagovalne zadnjih nekaj let...
Pa je Norveška zmagala. No, meni letošnja pesem bolj všeč kot zmagovalne zadnjih nekaj let...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Jeiii, jst sm vesela, da so spet uvedl žirijo in so ble tut uvrstitve ful fer. Sam ta Andrej Hofer, komentator, mislm obup... K je tega norvežana poklicu "baby-face", mislm sprijazn se, bolši je od tebe
Poles je bil pa zakon, hahaha, jst sm mislla, da bo res 1 minuto čaku. Sm tut skor s kavča padla
Poles je bil pa zakon, hahaha, jst sm mislla, da bo res 1 minuto čaku. Sm tut skor s kavča padla
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
Mene pa zanima kera država je bla tista, ko je pela ena mlada punca-mislim da je hofer reku da je najmlajša na eurosongu okoli 17 let naj bi mela...pa to ni Albanija, je že 2 strani nazaj ena to napisala...tako lahkotno oblekco je mela nežno roza....pa rjave ravne dolge lase....
-
Scharika.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
Norveška ga raztura. andreich se strinjam glede pevca...
u pesm sm se zalubla takoj ko sm jo 1. čula
u pesm sm se zalubla takoj ko sm jo 1. čula
I've got the pussy, so make the rules.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
electra* - jst vem sam za Albanijo
Sicer se mi pa zdi, da je to ena boljših evrovizij, si bom prov zlovdala album... Ponavad si ga pa ne, zdej mi je blo pa kr dost pesmi všeč Ok sam neki - a so se Norveški strune strgale? Men se zdi, da so letele vsepovsod
Sicer se mi pa zdi, da je to ena boljših evrovizij, si bom prov zlovdala album... Ponavad si ga pa ne, zdej mi je blo pa kr dost pesmi všeč Ok sam neki - a so se Norveški strune strgale? Men se zdi, da so letele vsepovsod
-
electra* napisal/-a:Mene pa zanima kera država je bla tista, ko je pela ena mlada punca-mislim da je hofer reku da je najmlajša na eurosongu okoli 17 let naj bi mela...pa to ni Albanija, je že 2 strani nazaj ena to napisala...tako lahkotno oblekco je mela nežno roza....pa rjave ravne dolge lase....
tole se mi zdi da misliš Romunijo
http://www.youtube.com/watch?v=0kizLKALHm4
upam da je prava
-
sončk napisal/-a:electra* - jst vem sam za Albanijo
ja sej se je vidl v ene par kadrih
pa baje da bi nej že na predizboru...
- Noella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
electra* napisal/-a:Mene pa zanima kera država je bla tista, ko je pela ena mlada punca-mislim da je hofer reku da je najmlajša na eurosongu okoli 17 let naj bi mela...pa to ni Albanija, je že 2 strani nazaj ena to napisala...tako lahkotno oblekco je mela nežno roza....pa rjave ravne dolge lase....
Ti verjetno misliš punco iz cipra
http://www.youtube.com/watch?v=1Xliy2X6yxw
Ker tale je bla najmlajša
al pa slovaško, ta je tud 16 al 17 stara
http://www.youtube.com/watch?v=7zddZsxjGkE
Zadnjič spremenil Noella, dne 17. Maj. 2009 7:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov