Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sunset21
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 3. 2009
Calorie napisal/-a:mycosmogirl napisal/-a:Upam sam, da so kej spremenil glede začetka! Da ni res dve minute unih violin, ker so![]()
Eh, nič niso spreminjali. Lajna z violinami ostaja, tako da bo dobršen del Evrope par minutk zehal.Nimam sicer nič proti našim, želim jim veliko sreče, a letos ne bo nič s finalom. Pesem žal ni "catchy".
Bom pa navijala za Srbijo, ker mi je scenski komad.
no ja, malo so peli...drugače pa nč posebnega...
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
1. Hrvaška- preveč zavijanja, pesem ni res nič posebnega, taka tipična dalmatinska. Pevec je pa našmu Omarju podobn
.
2. Irska: grozno petje v živo. Mešenica med Avril pa kakšnimi Green Day-i. Brezveze.
3. Latvija: brez komentarja. Se vid kaj dela Vodka (pač v besedilu so govoril vodka, vodka..) .
4. Srbija: klovni eni hehe .
5. Poljska: lepa balada. Itak sem tak solzav človek, tko da z balado pr men ne morjo zgrešit.
6. Norveška: I like it. Simpatičn dečko pa tud pesmca je kr zanimiva
. Mal me spominja na kakšen cirkus komad. Pa ful dobr pašejo skupi glasovi od back vokalistk pa pevca. ( a pretiravam)
7. Ciper: Go with the flow . Lušten komad, sam tok škoda, ker se ni mal bolj razživel. Drgač pa simpatično so bli oblečeni, taki preprosti.
8. Slovaška: dobr duet, nora dobra glasova . Moji mami sta poleg BiH do zdej najbolj ušeč.
9. Danska: ni po mojem okusu.
10. Slovenija: pa sj so mi bli kr ušeč no
. Pohvalno, so se popravl. Tud oblekco je mela lepo.
11. Madžarska: totalno brezvezna pesem. Pa kje hudiča so najdel tole pederčino
…ok nočm bit nesramna, sam kako se loh tko obleče.
12. Azerbajdžan: tipična migajoča.
13. Grčija: spet en ˝lepotec˝, tale dela konkurenco madžarskemu fantetu. Je reku komentator: Grški apolon računa na vas in na vaše glasove
.
14. Litva: tale balada mi pa ni tok ušeč..čeprov no, je kr lepa.
15. Moldavija: hojladri. Ampak uredu pesmca drgač.
16. Albanija: lepo poje za svojih 17let. Pesem sama po sebi pa spet ni nč posebnga. Pa ne vem kaj so to predstavlal..un je bil kot en žabec, en klovn, ona pa balerina. Hmm.
17. Ukrajina: scena res huda. Pesem pa (joj spet) krneki.
18. Estonija: všečen komad.
19. Nizozemska: ojej . Pa kaj dela una didžejka tm ob strani- men deluje prov priskutno (ne najdem druge besede).

2. Irska: grozno petje v živo. Mešenica med Avril pa kakšnimi Green Day-i. Brezveze.
3. Latvija: brez komentarja. Se vid kaj dela Vodka (pač v besedilu so govoril vodka, vodka..) .
4. Srbija: klovni eni hehe .
5. Poljska: lepa balada. Itak sem tak solzav človek, tko da z balado pr men ne morjo zgrešit.
6. Norveška: I like it. Simpatičn dečko pa tud pesmca je kr zanimiva

7. Ciper: Go with the flow . Lušten komad, sam tok škoda, ker se ni mal bolj razživel. Drgač pa simpatično so bli oblečeni, taki preprosti.
8. Slovaška: dobr duet, nora dobra glasova . Moji mami sta poleg BiH do zdej najbolj ušeč.
9. Danska: ni po mojem okusu.
10. Slovenija: pa sj so mi bli kr ušeč no

11. Madžarska: totalno brezvezna pesem. Pa kje hudiča so najdel tole pederčino

12. Azerbajdžan: tipična migajoča.
13. Grčija: spet en ˝lepotec˝, tale dela konkurenco madžarskemu fantetu. Je reku komentator: Grški apolon računa na vas in na vaše glasove

14. Litva: tale balada mi pa ni tok ušeč..čeprov no, je kr lepa.
15. Moldavija: hojladri. Ampak uredu pesmca drgač.
16. Albanija: lepo poje za svojih 17let. Pesem sama po sebi pa spet ni nč posebnga. Pa ne vem kaj so to predstavlal..un je bil kot en žabec, en klovn, ona pa balerina. Hmm.
17. Ukrajina: scena res huda. Pesem pa (joj spet) krneki.
18. Estonija: všečen komad.
19. Nizozemska: ojej . Pa kaj dela una didžejka tm ob strani- men deluje prov priskutno (ne najdem druge besede).
Zadnjič spremenil ŽuŽa, dne 14. Maj. 2009 21:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
miss.bunny - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
jas tut se kr drzim pesti za nase
. Optimisticno naprej !!

-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Jst sm pa razočarana in to zato, ker Slovenija ni prišla naprej
Ker, roko na srce, so bili med boljšimi nocoj. Men je bil všeč nastop in petje, pa tud izstopal so mal. In potem pride Hrvaška naprej
Sploh se ne strinjam da bi naj bila danes večja konkurenca in več dobrih pesmi, men sploh ni bla nobena všeč. V oči so mi padli samo naš violinist (itak
), madžarski pevec, ker je bil bljak oblečen, in Albankine noge
Sm pa gledala na hrvaški TV (ker mi je komentator boljši in vse) in je rekel, da so vodenje obeh ful pokritiziral, še posebej Nataliino
Men je bla ona fajn, medtem ko se je on skoz slinil po njej in bil cel bedast 

Sploh se ne strinjam da bi naj bila danes večja konkurenca in več dobrih pesmi, men sploh ni bla nobena všeč. V oči so mi padli samo naš violinist (itak

Sm pa gledala na hrvaški TV (ker mi je komentator boljši in vse) in je rekel, da so vodenje obeh ful pokritiziral, še posebej Nataliino

Use your head and follow your heart.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Men je bla Litva kr kul! No, v drugem delu pesmi, ko je dejansko pel v litovskem jeziku, mi je blo bolš.
Pr Sloveniji se mi je zdel vse ful nakičen, une note, pa tisti zastori, pa štirje violinisti...
Norveška mi pa sploh ni všeč, ne vem kaj vsi vidjo na njem.. Okej, melodija, ko zaigrajo inštrumenti je noro dobra, sam tekst pesmi je pa rahlo čudn, deluje mi k da bi en desetletni fantič pel pesem
Sam kok je pa una pevka iz Estonije lepa, prov uno popolne poteze ma.
Pr Sloveniji se mi je zdel vse ful nakičen, une note, pa tisti zastori, pa štirje violinisti...
Norveška mi pa sploh ni všeč, ne vem kaj vsi vidjo na njem.. Okej, melodija, ko zaigrajo inštrumenti je noro dobra, sam tekst pesmi je pa rahlo čudn, deluje mi k da bi en desetletni fantič pel pesem

Sam kok je pa una pevka iz Estonije lepa, prov uno popolne poteze ma.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Jest tut mislim, da bi naši moral pridt v finale! Pršle so pa same turbo štance, da ne rečem Moldavija!
Pa un tip za klavirjem! Ojej.
Je pa super Estonija, Norveška itak pa Ciper je bil fajn! Grčijo pa vidm zelo visoko! Tip mi po mojem okusu, sam je pa všeč obema mojima sestrama, tko da smatram, da velikemu delu ženske populacije in tut nekaj moškemu! Sej miga res dobr, sam men je on tok "fejk" deluje!

Je pa super Estonija, Norveška itak pa Ciper je bil fajn! Grčijo pa vidm zelo visoko! Tip mi po mojem okusu, sam je pa všeč obema mojima sestrama, tko da smatram, da velikemu delu ženske populacije in tut nekaj moškemu! Sej miga res dobr, sam men je on tok "fejk" deluje!
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
^^ Ja, jst ga tud vidim visoko. Že ko je ostalo zadnje mesto in še niso povedal kdo je, sm jst vedla da bo Grčija. Tega tipa se spomnim iz par let nazaj, pel je neki v stilu Shake it ... in metal svojo rit levo in desno
Pa mislim da je bil na koncu med prvih 5.
EDIT: Moj post je bil namenjen mycosmogirl.

Use your head and follow your heart.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Glede na konkurenco bi naši pravzaprav morali priti naprej, pa čeprav mi niso posebno všeč. Predvsem jim štejem v plus, da so zapeli nekaj slovenskih besed in to z zelo solidno dikcijo in izgovorjavo Martine.
Prvi večer sem poslušala samo na pol in v uho mi je pozitivno sedla samo Bosna. In za Portugalsko se bežno spomnim, da sem si rekla: no, saj tole je pa bolje od ostalega. Včeraj mi je bilo več zanimivih - žal pa nekatere niso prišle naprej.
Poljska je imela zelo dober glas; balada sicer dokaj klasična, ampak lepa. Slovaška - zelo prepričljiva interpretacija in izvedba. Estonija - zanimiv komad, sem jim celo naklonila svoj glas, ker sem se bala, da bodo izviseli, pa k sreči niso (ne bi se čudila, če so oni izbranci žirije - to bomo izvedeli po finalu). Norveška je seveda banalna do amena (za odtenek bolje kot Čuki
), ampak je simpatična in gre v uho.
Moldavija me je pritegnila na začetku s svojim petjem ... potem se je sicer razvilo v povprečen turbo komad, ampak v splošnem vseeno dobro.
Tudi Ciper mi ni bil napačen, čeprav se ne spomnim več, zakaj.
Kaj mi je še ostalo v spominu? Hrvaška - zelo povprečno. Srbija -
Bosanci lani so mi bili celo všeč, tega štosa pa res nisem razumela. Grčija - tip zgleda kot petdesetletnik na botoksu, komad pa tak, da res ne razumem, zakaj bi bil komu favorit. Albanija - simpatično dekletce, čudaški kostumi zraven. Ukrajina - cel cirkus. Nizozemska - jaz tu ne zaznam ironije in sumim, da so zgrešili poanto in obtičali v letu 1975.
Latvija (ali Litva? mater, sem že kot Ameri s Slovenijo in Slovaško - sramujem se. Ampak če bi bil ok komad, prisežem, da bi si zapomnila, katera država je bila): dečko, ki bi rad zgledal kot Al Capone s tistim klobukom, zgleda pa kot fantič, ki bi mu dala evro za sladoled. Za razliko od Roka Kosmača je vsaj že mutiral.
Nekaj se mi sanja o Madžarski in Danski, ampak nič posebno zapomnljivega.
Aja - Irska. Ne bi imela nič proti, če bi prišli naprej namesto kakega Grka, Danca ali Latvijca (Litvanca?). Vpliv Lordov je očitno dokončno splahnel - žalostno, da je bila tale irska popevčica najtrši letošnji komad.
Voditelja ... tip je imel grozno frizuro, Natalija pravzaprav tudi (btw - Nataša je ustaljeni ruski vzdevek za vse Natalije in 99% je, da jo vsi bližnji kličejo Nataša. Tako kot so vse Anastazije Nastje, Marije Maše, Jevgenije Ženje in Tatjane Tanje) Na nekaterih posnetkih, ki sem jih videla pred Evrovizijo, mi je lepa ... včeraj pa bi jo za lento miss Evrosonga po moje prehitele Poljakinja, Azerbejdžanka in tudi Estonka.
Vodenje je bilo dokaj nemoteče, enako velja za Hoferja. Nič pametnega, ravno prav, da skočiš vmes do hladilnika ali lulat.
Za finale si veliko obetam od Francije (Je Patricia Kaas bankrotirala, da je privolila v ta cirkus?) - to je pač glasba po mojem okusu. Velika Britanija bo - kot sem slišala v odlomku - kvaliteten popkomad. Rusiji, Nemčiji in Španiji dam možnost, ko slišim komad v celoti.
Prvi večer sem poslušala samo na pol in v uho mi je pozitivno sedla samo Bosna. In za Portugalsko se bežno spomnim, da sem si rekla: no, saj tole je pa bolje od ostalega. Včeraj mi je bilo več zanimivih - žal pa nekatere niso prišle naprej.
Poljska je imela zelo dober glas; balada sicer dokaj klasična, ampak lepa. Slovaška - zelo prepričljiva interpretacija in izvedba. Estonija - zanimiv komad, sem jim celo naklonila svoj glas, ker sem se bala, da bodo izviseli, pa k sreči niso (ne bi se čudila, če so oni izbranci žirije - to bomo izvedeli po finalu). Norveška je seveda banalna do amena (za odtenek bolje kot Čuki

Moldavija me je pritegnila na začetku s svojim petjem ... potem se je sicer razvilo v povprečen turbo komad, ampak v splošnem vseeno dobro.
Tudi Ciper mi ni bil napačen, čeprav se ne spomnim več, zakaj.
Kaj mi je še ostalo v spominu? Hrvaška - zelo povprečno. Srbija -

Latvija (ali Litva? mater, sem že kot Ameri s Slovenijo in Slovaško - sramujem se. Ampak če bi bil ok komad, prisežem, da bi si zapomnila, katera država je bila): dečko, ki bi rad zgledal kot Al Capone s tistim klobukom, zgleda pa kot fantič, ki bi mu dala evro za sladoled. Za razliko od Roka Kosmača je vsaj že mutiral.
Nekaj se mi sanja o Madžarski in Danski, ampak nič posebno zapomnljivega.
Aja - Irska. Ne bi imela nič proti, če bi prišli naprej namesto kakega Grka, Danca ali Latvijca (Litvanca?). Vpliv Lordov je očitno dokončno splahnel - žalostno, da je bila tale irska popevčica najtrši letošnji komad.
Voditelja ... tip je imel grozno frizuro, Natalija pravzaprav tudi (btw - Nataša je ustaljeni ruski vzdevek za vse Natalije in 99% je, da jo vsi bližnji kličejo Nataša. Tako kot so vse Anastazije Nastje, Marije Maše, Jevgenije Ženje in Tatjane Tanje) Na nekaterih posnetkih, ki sem jih videla pred Evrovizijo, mi je lepa ... včeraj pa bi jo za lento miss Evrosonga po moje prehitele Poljakinja, Azerbejdžanka in tudi Estonka.
Vodenje je bilo dokaj nemoteče, enako velja za Hoferja. Nič pametnega, ravno prav, da skočiš vmes do hladilnika ali lulat.

Za finale si veliko obetam od Francije (Je Patricia Kaas bankrotirala, da je privolila v ta cirkus?) - to je pač glasba po mojem okusu. Velika Britanija bo - kot sem slišala v odlomku - kvaliteten popkomad. Rusiji, Nemčiji in Španiji dam možnost, ko slišim komad v celoti.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
joy23 napisal/-a:^^ Ja, jst ga tud vidim visoko. Že ko je ostalo zadnje mesto in še niso povedal kdo je, sm jst vedla da bo Grčija. Tega tipa se spomnim iz par let nazaj, pel je neki v stilu Shake it ... in metal svojo rit levo in desnoPa mislim da je bil na koncu med prvih 5.
O,a ta je prišel spet?

-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Meni se je pa kar zdelo, da naši ne bodo šli naprej, sicer instrumentalni del pesmi, skladbe al karkol naj rečem, mi je zeloooooo zelo všeč, samo ko pa pevka odpre usta, me pa vse mine, nikakor mi ne paše zraven. In čeprav je sicer končna izvedba dobra, me ni prepričal v to, da bi šla naprej, ker mi je bilo trokrat kar precej pesmi drugega predizbora lepih in bolj verjetno ,da se uvrstijo naprej.
Sicer ok, lahko da narobe razmišljam, ampak kot sem rekla, petje te pevke mi v naši pesmi ni všeč, to bi blo treba nekak drugač dodelat, da bi bolj šlo z instrumentalnim delom.
Sicer ok, lahko da narobe razmišljam, ampak kot sem rekla, petje te pevke mi v naši pesmi ni všeč, to bi blo treba nekak drugač dodelat, da bi bolj šlo z instrumentalnim delom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov