Eurosong
- andrejav88
- Komunikatorka
barbi napisal/-a:brezveze da se odpovemo takim prireditvam....zakaj pa nebi sodelovali....klko držav pa še nikol ni prišlo v finale pa še vedno sodelujejo...to je pač igra, nekateri znajo pet, drugi spet ne...mal se nasmeješ zraven in to je to...glede glasovanja pa tud jaz nimam komentarja
točno tako!
in kot je nekdo rekel v trenjih: zakaj bi bili ravno mi generacija, ki bi določila, da slovenija več ne bo sodelovala na evrosongu?
Eurosong spremljam že kar nekaj let, im sicer tako, da gledam, če se le da vse predstavitve, predizbore ... Letos niti ni bilo neke dobre pesmi. Ponavadi mi je všeč grška (s poudakom na grški pesmi leta 2004
), ampak letos je bila obupna. Pol je pa vadno takih, za katere imam občutek, da sem jih že stokrat slišala - nekakšne tipične evrovizijske pesmi. Upam, da bo naslednje leto boljše.

No, že jutri se začne Eurosong. Poznate kej izvajalcev? Za koga posebnega navijate?
Js priznam, da še slovenskega predstavnika nisem slišala, kaj šele katerega drugega, bom pa gledala vsaj predfinalna izbora, zaradi Natalie Vodianove, voditeljice seveda
kako super izbor!
Js priznam, da še slovenskega predstavnika nisem slišala, kaj šele katerega drugega, bom pa gledala vsaj predfinalna izbora, zaradi Natalie Vodianove, voditeljice seveda

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jp danes se začne evrosong... Letos ne poznam nobenega komada, samo našega. Ponavadi jih že vsako leto prej preposlušam, da imam pol že svojega najlubšega in pol navijam za njega
Naš mi pa ni ne vem kaj...sm itak nimam pojma kuk ma kej šans, da pride naprej, ker nisem slišala sploh ostalih. No bomo vidl danes kako bo 

-
- Kofetarica
- Kontakt:
mycosmogirl napisal/-a:Joj, men je Norveška čist všečna. Pa še pevec je. Baje, da je tut vsesplošni favorit tko, da upam, da zmaga. Nastopa pa v četrtek!:)
...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 14:59, skupaj popravljeno 1 krat.
uf men je pa tale Vodianova skrajno anoying... ni znala druzga k sam ponaulat uuu ajm sou nrvus, ooo its sou iksajting... its sou grejt... i hev never sin enithing so iksajting... ijm rili so nrvus
drgač so mi bli pa definitivno najbl ušečni bosanci, pa finci tud niso bli švoh... pr unmi seksi loverboju iz Belorusije mi je pa skor pršlo
(za poscat se od smeha
)
definitivno si pa po moje finala ne zaslužta unedve armenske babje kreature (wtf
), pa porturtugalka je bla tud čist brezvezna, da ne govorim o unem švedskem derištu
... islandka je bla pa prov lušna pupika, pa še pela je zlo lepo

drgač so mi bli pa definitivno najbl ušečni bosanci, pa finci tud niso bli švoh... pr unmi seksi loverboju iz Belorusije mi je pa skor pršlo

definitivno si pa po moje finala ne zaslužta unedve armenske babje kreature (wtf

The secret of success is consistency of purpose.