Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Dopuščaš možnost, da so okusi različni? Pa ne samo okusi - kdor ima kaj pojma o glasbi, ve, da hrvaški in bosanski komad nista "krneki". Lahko ti nista všeč, imaš vso pravico, nista pa slaba.
Ne, tukaj ne dopuščam te možosti, niti pod razno. Usak let glasujemo podobno in sosedom damo najvišje točke - pa ni važn al majo sosedje ful hud komad al pa nek podn od podna - hm - le zakaj mi nikol ne dobimo nobenih konkretnih točk od sosedov?! Pa ni važn kašn komad mamo. Sam ne mi rečt da naš lanski komad ni trgu gat! Si zasluži 12 točk od useh!
Tkole bom rekla - čist konkreten primer; Ko moj sliši komad od Bosne in reče keeeer bedn komad ma Bosna letos (moj dragi ima bosanske korenine), ampak u finalu je pa useen glasovou za Bosno čeprau mu je komad fuuuul bedn. Pač vzorec po katerem se ravna večina. Pa me ne boste prepričaj u nasprotno
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ja, saj se strinjam, da folk glasuje po tem načelu ...
povedala sem le, da letošnji hrvaški komad ni slab. Res pa je, da bi dobil enako pik od nas, tudi če bi bil stokrat slabši.
Pri nas je vedno Srbija, Bosna, Hrvaška: 12, 10, 8 točk . Potem še nekaj Makedoncem in Črnogorcem, tistih 5 Slovencev, ki glasuje, pa določi preostale točke.
Čakajte drugo leto, ko se prijavi Kosovo. Zmaga je njihova. Slaščičarne imajo po celi Evropi.
povedala sem le, da letošnji hrvaški komad ni slab. Res pa je, da bi dobil enako pik od nas, tudi če bi bil stokrat slabši.
Pri nas je vedno Srbija, Bosna, Hrvaška: 12, 10, 8 točk . Potem še nekaj Makedoncem in Črnogorcem, tistih 5 Slovencev, ki glasuje, pa določi preostale točke.
Čakajte drugo leto, ko se prijavi Kosovo. Zmaga je njihova. Slaščičarne imajo po celi Evropi.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
kr.ena napisal/-a:Čakajte drugo leto, ko se prijavi Kosovo. Zmaga je njihova. Slaščičarne imajo po celi Evropi.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
men so ble pa No Angels ušeč, res so mele lep komad.
največjo sramoto so si pa pomoje španci naredl http://www.youtube.com/watch?v=NmS9O-YXMtQ
največjo sramoto so si pa pomoje španci naredl http://www.youtube.com/watch?v=NmS9O-YXMtQ
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
So true!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ha-ha. Nasledn let boste pa vse "men je pa všeč pesm od Kosova..."
kr majo dejansko vredu pop sceno
kr majo dejansko vredu pop sceno
It was forever..but it didnt last long..
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
*AnNy napisal/-a:največjo sramoto so si pa pomoje španci naredl http://www.youtube.com/watch?v=NmS9O-YXMtQ
Haha, men je bla pa kul...taka smešna. Spominja na Makareno.
Verjetno so si Irci s svojim puranom naredl večjo sramoto.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov