Eurosong
Omg!
Sm mislala, da je sam Slovenija mela letos tak šibek izbor.
Če primerjam Rebeko z ttimi, mislim, da ma celo šanse da pride med top 5 (kar je žalostno).
V redu mi je samo Malta, pa ne zato, ker bi bla pesm nwm kuk fajna...ampak zato kr ma ženska dobr, mal nižji glas.
Drugi so vsi kr neki. Estonija pa itak podn. Kok so lahk to poslal naprej... spodletela komedija.

Sm mislala, da je sam Slovenija mela letos tak šibek izbor.
Če primerjam Rebeko z ttimi, mislim, da ma celo šanse da pride med top 5 (kar je žalostno).
V redu mi je samo Malta, pa ne zato, ker bi bla pesm nwm kuk fajna...ampak zato kr ma ženska dobr, mal nižji glas.
Drugi so vsi kr neki. Estonija pa itak podn. Kok so lahk to poslal naprej... spodletela komedija.

ena pač napisal/-a:A ve katera kje bi lahk slišala Majo Slatinšek - Time To Rise?? Ma ktera link??
http://www.zshare.net/audio/788190581bd052/
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Hahaha... tole je tale ata, ki bo letos zastopal hrvaško na Eurosongu
Beeeed no, kaj se to letos sploh dogaja??? Ko mislim, da sm najhujše že vidla, se zmeri pojavi še en, ki je še hujši od prejšnjega

Beeeed no, kaj se to letos sploh dogaja??? Ko mislim, da sm najhujše že vidla, se zmeri pojavi še en, ki je še hujši od prejšnjega

Frenkie napisal/-a:Hahaha... tole je tale ata, ki bo letos zastopal hrvaško na Eurosongu![]()
Mislš? How about that---> http://content.answers.com/main/content ... Turkey.jpg
Sm v prejšn postu napisala kdo je to.. HaLooo?

ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Irska in njihov puran
Sam tu bi pa mogli prepovedat, tu nej več normalno, da se tku delajo norca!
Sam tu bi pa mogli prepovedat, tu nej več normalno, da se tku delajo norca!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Js sm tud gledala Doro. Že lani je bla slaba, letos pa še slabša, vse pesmi so ble kr neki, se mi zdi da je bla še Ema bolš
Ponavadi so mel Hrvati dobr organizirano tole prireditev in vedno je blo velik dobrih pesmi, zdej so se pa očitno še oni poslabšal. So pa tile Kraljevi ulice nastopal že lani in predlani in so se vedno dobr uvrstil
Sam res ne vem, se mi zdi da se že skor vsi nekak norca delajo iz Eurosonga - s tem mislim Irce s temle puranom in njemu podobne šeme. Še mal pa bo Eurosong ratu en pravi cirkus. Ni več to kar je biu včasih, nobene kvalitete ne nč... In mislim da bo čedalje slabš.

Sam res ne vem, se mi zdi da se že skor vsi nekak norca delajo iz Eurosonga - s tem mislim Irce s temle puranom in njemu podobne šeme. Še mal pa bo Eurosong ratu en pravi cirkus. Ni več to kar je biu včasih, nobene kvalitete ne nč... In mislim da bo čedalje slabš.
Use your head and follow your heart.