Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ni zmagal dima, ampak plošenko
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jeee, Dima Bilan je zmagal! Sm vesela, ker ma tip glas in zna pet z dušo in to mi je ful ušeč. Sm navijala že 2 leti nazaj zanj, ker tudi ona pesm Never let you go, je bla svetovna!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Wiiiiiii Tudi jaz sem zelo vesela ker je zmagal Dima Bilan Bil je najboljši in naredil je res extra show. Plusenko pa itak zmaga. Naslednje leto bom šla zagotovo v svojo rodno Moskvo
Drugače sem pa navijala tudi za Ukrajince in Srbe, ampak zmagal je najboljši.
Drugače sem pa navijala tudi za Ukrajince in Srbe, ampak zmagal je najboljši.
Pain is temporary, glory is forever!
-
just_a_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: Primorska
Tudi js sem vesela, da je zmagala Rusija!
Moji favoritki pa sta tudi bili na samam vrhu - Ukrajina in Armenija!
BRAVO!
Moji favoritki pa sta tudi bili na samam vrhu - Ukrajina in Armenija!
BRAVO!
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Men je tut ful všeč Dima pa ful mi je bil všeč nastop z drsalcem pa violinistom
Drgač so mi bli pa všeč še Izrael, Srbija , Norveška in Armenija. Pr BIH in Španiji se mi je pa skor čeljust zaskočila OMG jest to še za v cirkus nebi dala, BIH prej na kak psiho oddelek
Drgač so mi bli pa všeč še Izrael, Srbija , Norveška in Armenija. Pr BIH in Španiji se mi je pa skor čeljust zaskočila OMG jest to še za v cirkus nebi dala, BIH prej na kak psiho oddelek
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Mah jaz sem že takoj v torek rekel da je to komad ki je všečen in gre v ušesa. Meni je bil všeč že takoj na začetku.Edino ta drsalec mi je kr neki!
Ful se mu je dogajalo na ledu in je mislil da je največja zvezda na odru...ves ponosen nase...ko so odpeli finalno pesem se mu je prav po mimiki videlo da mu ful dogaja...model malo si tam drsal po tistem plastičnem ledu in zdaj si čisto hud ali kaj?
Tako da sem v bistvu od začetka ko sem gledal začel navijati za njih Rusijo in so kar zmagali
Skratka lahko bi šel za kakšnega iskalca uspešnic...s prve vem kateri bo hit.
Shakira stil (grčija) je pa tudi bila taka všečna...sicer glas od nje je milo rečeno kr neki...komad kot sam pa ni bil napačen...takšna tipična pop scena, ki gre spet v ušesa...migati je znala in uspeh je bil tu.(čeprav si po moje, glede na to da je eurosong ne bi zaslužila priti v finale)
Ful se mu je dogajalo na ledu in je mislil da je največja zvezda na odru...ves ponosen nase...ko so odpeli finalno pesem se mu je prav po mimiki videlo da mu ful dogaja...model malo si tam drsal po tistem plastičnem ledu in zdaj si čisto hud ali kaj?
Tako da sem v bistvu od začetka ko sem gledal začel navijati za njih Rusijo in so kar zmagali
Skratka lahko bi šel za kakšnega iskalca uspešnic...s prve vem kateri bo hit.
Shakira stil (grčija) je pa tudi bila taka všečna...sicer glas od nje je milo rečeno kr neki...komad kot sam pa ni bil napačen...takšna tipična pop scena, ki gre spet v ušesa...migati je znala in uspeh je bil tu.(čeprav si po moje, glede na to da je eurosong ne bi zaslužila priti v finale)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
_Petra_ napisal/-a:^ Ta drsalec je svetovno znan Jevgenij Plusenko in mislim, da je za vecino ljudi bil najvecja zvezda na odru.
Sicer je meni pa tud meni vsec Rusija in Grcija.
Ja saj vem da je on svetovno znani drsalec...saj so to tolikokrat ponovili da bi težko preslišal
Stvar je v tem da mu je vseeno ful dogajalo...saj ni delal tam salt in četvornih akslov in flipov na tisti plastični ploskvi..malo je drsal sem ter tja in skušal očarati folk pač s tem. Mene osebno ni očaral, pa naj bo svetovni prvak ali pa ne vem kaj. Kot da bi pokojni Pavaroti recimo prišel na oder in zapel ringa ringa raja...to je naredil Jevgenij in ljudje so ploskali kot nori zaradi tega...to sem želel povedati!
Morda je malce pripomogel k zmagi vendar v mojih očeh ne.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
meni pa je ta Dima Bilan skrajno antipatičen tisti njegov "impsibllll"
Houd de wereld tegen
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
ryu10kyu aha, no ok. Sem mislila, da ne ves, kdo je in si zaradi tega napisal to.
Se strinjam, da njegov nastop ni bil nek fantasticen, ampak je verjetno dosegel svoj namen.
Men gre pa od Rebeke komad na zivce odkar sem ga slisala prvic.
Se strinjam, da njegov nastop ni bil nek fantasticen, ampak je verjetno dosegel svoj namen.
Men gre pa od Rebeke komad na zivce odkar sem ga slisala prvic.
-
just_a_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: Primorska
Samo kar se pa glasovanja tiče, o moj bog.
Naši do dali zadnje 3 najvišje točke za Hrvaško, Bosno in Srbijo.
Brezveze, ker je glasovanje na politični ravni, pa soseda bo dala sosedi, ne glede na to kakšno pesem imajo.
Skor me je kap, ko je Peter Poles povedal rezultate. Dobro no, Srbija je mela kr dobro pesem, ampak Bosna in Hrvaška...groza
Žal je tako in vedno bo tako
Lp
Naši do dali zadnje 3 najvišje točke za Hrvaško, Bosno in Srbijo.
Brezveze, ker je glasovanje na politični ravni, pa soseda bo dala sosedi, ne glede na to kakšno pesem imajo.
Skor me je kap, ko je Peter Poles povedal rezultate. Dobro no, Srbija je mela kr dobro pesem, ampak Bosna in Hrvaška...groza
Žal je tako in vedno bo tako
Lp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov