Eurosong

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 23. Maj. 2008 16:45

Marcela123 napisal/-a:smreka lepo si to napisala. V večini se kr strinjam .Rada bi te samo popravla. Na zavistne ljudi sem mislila izključno na včerajšnjo odajo pri Trenjih z Slakom, kjer so debatirali o eurosongu 08. Nisem mislila ljudi z foruma. Tukaj pač vsak pove svoje mnenje. Fovšija se je nanašala na ljudi z TV ekranov.

Lp

Ej a veš da nism sploh gledala trenj, niti nisem mislila na forum, sem bolj splošno pisala :)
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 23. Maj. 2008 16:47

že vredi...lp
Always look on the bright side of your life.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 23. Maj. 2008 16:52

Jez sm si pa dns potegnla vse pesmi dol in morm reč, da so mi bolj ušeč brez vsega unga cirkusa, ki sploh ne pusti, da prou poslušaš :D.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
lun|ca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lun|ca » 23. Maj. 2008 17:31

Kk vam je bila pa kaj Andora iz 1. polfinalnega večera všeč? Meni je bila najboljša od vseh, pa se žal ni uvrstila naprej :roll:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 23. Maj. 2008 17:38

eh ta eurosong je itak postal nek gay pride contest. kdo bo naredu večjo budalo s sebe. tri četrt ljudi ni resnih. mislim haloooo.....od nekaterih tekmovalcev jaz bolje pojem, pa mi na kraj pameti ne pride da bi sla zdej v neke pevsek vode. rebeka nej pa pri zidanju hiše ostane. pač ne more bit za vse stvari le 'one man band'. nej lepo hiško rihta pa nej neha že dizajnirat lingerie pa pet. mogoče bodo njenemu vzoru potem sledile tudi vse ostale pojoče misice in to bo že pol manj katastrof na slovenski glasbeni sceni. pol nej se še brigitka spoka (ki je mimogredde razočarana, da se ni uvrstila na emo?!...zakaj že?!) in njej podobne natalije in urše....
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 23. Maj. 2008 19:14

ja res je eurosong sploh ne služi več prvotnemu namenu. Euro song, že samo ime pove evropska glasba, melodija..torej bi se naj ocenjeval glas, pevske sposobnosti, ne pa stas, šov na odru itd. Poglavitnega pomen bi morala imeti skladba. Jaz sem za to, da se slovenjija sploh ne prijavlja več za takšno tekmovanje, Emo preprosto ukinemo, kajti vse skupaj je samo zapravljanje časa in denarja. Dol z eurosongom, takšnim kot je :flop:
Always look on the bright side of your life.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 24. Maj. 2008 11:18

Men je dobra armenska pesem (in izvajalka :D ),

http://www.youtube.com/watch?v=_z4v43HTZgg

pa bosanska mi gre ud ful v uho, ima fajn spevni refren...
Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *~Liesl~* » 24. Maj. 2008 13:56

Danes bom navijala za Armenijo, Rusijo, Norveško in Azerbajdžan.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 24. Maj. 2008 15:57

Men se zdi letos najslabši Eurosong od vseh. Ponavadi mi je več pesmi všeč, letos pa največ 5 ... Js tk nism pričakovala da bo Slovenija prišla naprej, sam glede na druge pesmi se mi je še naša na konc zdela dobra. Pa še korektno je izpeljala nastop, tko energično in samozavestno. Irska, Bosna, Estonija, Belgija, Hrvaška, Latvija -> :roll: Kak je lahk Hrvaška prišla naprej??
Moja #1 favoritka je Armenija, dobra mi je bla tud Malta, ki pa žal ni prišla naprej. Rusija, ki je baje favoritka, mi pa tud ni nč posebnega ...
Use your head and follow your heart.
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pussyka » 24. Maj. 2008 17:13

upam na zmago armenije...rusa nočem na 1. mestu, k je ful presran, pa zdi se mi da ni favorit zarad dobre pesmi ampak ker je pač Dima Bilan(ne več dolg :D )
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 24. Maj. 2008 17:55

floribunda napisal/-a:eh ta eurosong je itak postal nek gay pride contest. kdo bo naredu večjo budalo s sebe. tri četrt ljudi ni resnih. mislim haloooo.....

ja...u torek in četrtek sm ostala brez besed, ko sm vidla, kašn cirkus zganjajo in kakšne klovne delajo iz sebe :? grozno res...prišlo je do posmehovanja tako s strani izvajalcev, kot tudi s strani glasovalcev...

vse pesmi so 100x boljše, če jih gledaš na youtube-u v spotu, in ne na evrovizijskem odru...ker na odru so zanič!!!
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 24. Maj. 2008 18:11

Me prov zanima kdo bo danes zmagu. Upam, da ne bo un Dima nevemkaj iz Rusije, ker mi pesem res ni nič posebnega + da se mi zdi čist bedno to , da mu un drsalec med skladmo tm kotalka/rola... :roll:
Azerbajdžan ma tud hud komad, sam je preveč unga cirkusa še zraven. Un tip ta svetel ma tok lep glas, da dol padš, usaka mu čast da loh une ta visoke tone zapoje.
Grčija mi je tok bedna, važn da una tm z ritjo pa joškam miga in to je to. Od lepega petja ni pa ne duha ne sluha, čeprov komad sam po sebi ni tok slab.
Aia pa še en biser sem se spomnla zdej: Češka... :roll:

Hrvaška mi je bla ušeč, je vsaj mal izstopala.

Armenija: najprej mi komad sploh ni bil všeč, učer sem ga pa slišala po radiju in si ga že ceu dan mrram :) .

To sem jih zdej sam par napisala, tiste k sm se trenutno spomnla. ME zanima kdo zmaga dons, upam da keri k so v bližini Slovenije, ker si ful želim it drugo leto gledat Evrovizijo :) .
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 24. Maj. 2008 18:27

Hrvaška ima letos res fajn komad ... malo vleče na Balaševića.
Belgija in Moldavija sta žal izpadli :? , recimo da sta mi še Portugalska in Armenija kolikor toliko v redu.
Pa Latvija mi tudi ni tako zelo mimo. Ok, banalno, ampak kaj pa ni banalno?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 24. Maj. 2008 18:39

[quote="Mimi_M"]Men je dobra armenska pesem (in izvajalka :D ),

http://www.youtube.com/watch?v=_z4v43HTZgg

Meni je bla najboljša
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 24. Maj. 2008 23:17

đizs faking krajst pa ne Dima no :cry:

Grčija je absolutna zmagovalka!!!! take it or leave it...
I love SISLEY& RW

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov