Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Marcela123 napisal/-a:smreka lepo si to napisala. V večini se kr strinjam .Rada bi te samo popravla. Na zavistne ljudi sem mislila izključno na včerajšnjo odajo pri Trenjih z Slakom, kjer so debatirali o eurosongu 08. Nisem mislila ljudi z foruma. Tukaj pač vsak pove svoje mnenje. Fovšija se je nanašala na ljudi z TV ekranov.
Lp
Ej a veš da nism sploh gledala trenj, niti nisem mislila na forum, sem bolj splošno pisala
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
že vredi...lp
Always look on the bright side of your life.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
eh ta eurosong je itak postal nek gay pride contest. kdo bo naredu večjo budalo s sebe. tri četrt ljudi ni resnih. mislim haloooo.....od nekaterih tekmovalcev jaz bolje pojem, pa mi na kraj pameti ne pride da bi sla zdej v neke pevsek vode. rebeka nej pa pri zidanju hiše ostane. pač ne more bit za vse stvari le 'one man band'. nej lepo hiško rihta pa nej neha že dizajnirat lingerie pa pet. mogoče bodo njenemu vzoru potem sledile tudi vse ostale pojoče misice in to bo že pol manj katastrof na slovenski glasbeni sceni. pol nej se še brigitka spoka (ki je mimogredde razočarana, da se ni uvrstila na emo?!...zakaj že?!) in njej podobne natalije in urše....
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
ja res je eurosong sploh ne služi več prvotnemu namenu. Euro song, že samo ime pove evropska glasba, melodija..torej bi se naj ocenjeval glas, pevske sposobnosti, ne pa stas, šov na odru itd. Poglavitnega pomen bi morala imeti skladba. Jaz sem za to, da se slovenjija sploh ne prijavlja več za takšno tekmovanje, Emo preprosto ukinemo, kajti vse skupaj je samo zapravljanje časa in denarja. Dol z eurosongom, takšnim kot je
Always look on the bright side of your life.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Men je dobra armenska pesem (in izvajalka ),
http://www.youtube.com/watch?v=_z4v43HTZgg
pa bosanska mi gre ud ful v uho, ima fajn spevni refren...
pa bosanska mi gre ud ful v uho, ima fajn spevni refren...
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Men se zdi letos najslabši Eurosong od vseh. Ponavadi mi je več pesmi všeč, letos pa največ 5 ... Js tk nism pričakovala da bo Slovenija prišla naprej, sam glede na druge pesmi se mi je še naša na konc zdela dobra. Pa še korektno je izpeljala nastop, tko energično in samozavestno. Irska, Bosna, Estonija, Belgija, Hrvaška, Latvija -> Kak je lahk Hrvaška prišla naprej??
Moja #1 favoritka je Armenija, dobra mi je bla tud Malta, ki pa žal ni prišla naprej. Rusija, ki je baje favoritka, mi pa tud ni nč posebnega ...
Moja #1 favoritka je Armenija, dobra mi je bla tud Malta, ki pa žal ni prišla naprej. Rusija, ki je baje favoritka, mi pa tud ni nč posebnega ...
Use your head and follow your heart.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
floribunda napisal/-a:eh ta eurosong je itak postal nek gay pride contest. kdo bo naredu večjo budalo s sebe. tri četrt ljudi ni resnih. mislim haloooo.....
ja...u torek in četrtek sm ostala brez besed, ko sm vidla, kašn cirkus zganjajo in kakšne klovne delajo iz sebe grozno res...prišlo je do posmehovanja tako s strani izvajalcev, kot tudi s strani glasovalcev...
vse pesmi so 100x boljše, če jih gledaš na youtube-u v spotu, in ne na evrovizijskem odru...ker na odru so zanič!!!
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Me prov zanima kdo bo danes zmagu. Upam, da ne bo un Dima nevemkaj iz Rusije, ker mi pesem res ni nič posebnega + da se mi zdi čist bedno to , da mu un drsalec med skladmo tm kotalka/rola...
Azerbajdžan ma tud hud komad, sam je preveč unga cirkusa še zraven. Un tip ta svetel ma tok lep glas, da dol padš, usaka mu čast da loh une ta visoke tone zapoje.
Grčija mi je tok bedna, važn da una tm z ritjo pa joškam miga in to je to. Od lepega petja ni pa ne duha ne sluha, čeprov komad sam po sebi ni tok slab.
Aia pa še en biser sem se spomnla zdej: Češka...
Hrvaška mi je bla ušeč, je vsaj mal izstopala.
Armenija: najprej mi komad sploh ni bil všeč, učer sem ga pa slišala po radiju in si ga že ceu dan mrram .
To sem jih zdej sam par napisala, tiste k sm se trenutno spomnla. ME zanima kdo zmaga dons, upam da keri k so v bližini Slovenije, ker si ful želim it drugo leto gledat Evrovizijo .
Azerbajdžan ma tud hud komad, sam je preveč unga cirkusa še zraven. Un tip ta svetel ma tok lep glas, da dol padš, usaka mu čast da loh une ta visoke tone zapoje.
Grčija mi je tok bedna, važn da una tm z ritjo pa joškam miga in to je to. Od lepega petja ni pa ne duha ne sluha, čeprov komad sam po sebi ni tok slab.
Aia pa še en biser sem se spomnla zdej: Češka...
Hrvaška mi je bla ušeč, je vsaj mal izstopala.
Armenija: najprej mi komad sploh ni bil všeč, učer sem ga pa slišala po radiju in si ga že ceu dan mrram .
To sem jih zdej sam par napisala, tiste k sm se trenutno spomnla. ME zanima kdo zmaga dons, upam da keri k so v bližini Slovenije, ker si ful želim it drugo leto gledat Evrovizijo .
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Hrvaška ima letos res fajn komad ... malo vleče na Balaševića.
Belgija in Moldavija sta žal izpadli , recimo da sta mi še Portugalska in Armenija kolikor toliko v redu.
Pa Latvija mi tudi ni tako zelo mimo. Ok, banalno, ampak kaj pa ni banalno?
Belgija in Moldavija sta žal izpadli , recimo da sta mi še Portugalska in Armenija kolikor toliko v redu.
Pa Latvija mi tudi ni tako zelo mimo. Ok, banalno, ampak kaj pa ni banalno?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
[quote="Mimi_M"]Men je dobra armenska pesem (in izvajalka ),
Meni je bla najboljša
Meni je bla najboljša
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov