Eurosong

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 21. Maj. 2008 11:52

Ancica napisal/-a:^^ a ti kdaj kakšno stvar tud pohvališ al pa se vsaj vzdržiš komentarja, če ti kej ni všeč? Vsak ta drug ti je blesav pa škrt pa neumen ...

Kje tle piše da je kdo neumn pa škrt? A si mal temo zgrešila?
Zenkrat so teme na forumu zato da napiše vsak SVOJE mnenje...in jst sm svojga napisala...kakšno je tvoje me pa niti ne zanima in me tud prov mal briga a ti je moj mnenje kul a ti ni :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 21. Maj. 2008 11:55

Sej nisem mela v mislih sam te teme.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 21. Maj. 2008 12:08

jz sm bla tud ful šokerana da ni šla rebeka naprej, čeprou komad kot komad mi ni nč extra, sam v primerjavi z drugimi je balzam za ušesa.
sam nastop mi je biu ful neizviren.
obleka kot obleka je bla lušna ampak definitivno ne paše rebeki, bi blo bolš če bi mela kavbojke+majčka+škornji.

se mi pa zdi da je ta evrosong usak let slabš. če bi mene kdo uprašu bi usi mogl met mikrofon pa sam poje lahk, nč rekvizitov, nobenih puranov, drsalcev in podobnih zadev k sploh ne pašejo na en tak dogodk.

škoda da me noben ne upraša :D
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 21. Maj. 2008 12:19

Ancica preber si zadnji stavek še 1x :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 21. Maj. 2008 13:15

Dagi napisal/-a:Men je pa Romunija ful všeč... mislm njihov komad...
Rebeka... tud prčakvala nč nism, komad katastrofa, koreografija pa ona sama pa tud... V histerično zeleni kikli z vijolčno majčko... pa dva tipa s čelado na ketni... pa dejte no... Pa mi je drugač čist fajn punca pa vse, sam tole je blo pa zgrešeno do amena...

AMEN... se strinjam z vsem napisanim... men je bil tud Romun še najbl všeč, sam una baba brezvezna zraven je čist odveč... in še zmer sem prepričana, da bi naši cigančki velik bl zažgal k pa tale do skrajnosti omejena pesem od Rebeke (k si jo jst še do dons nism zapomnla, pa sm jo že stokrat slišala)... realno gledano si nismo zaslužl finala pa kokrkol že... tud če so bli drugi še slabši... thats no excuse
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 21. Maj. 2008 13:21

Ne bi zdej o ciganih...
Men je Rebeke full žal, ker je super punca, komunikativna, energična, pozitivna, sproščena, za pogledat itd.. Škoda.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 21. Maj. 2008 14:30

SSarchy napisal/-a:Men je Rebeke full žal, ker je super punca, komunikativna, energična, pozitivna, sproščena, za pogledat itd.. Škoda.

Jah...sam kaj vse to pomaga če ni glih neka super pevka :)
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 21. Maj. 2008 14:51

SSarchy napisal/-a:Men je Rebeke full žal, ker je super punca, komunikativna, energična, pozitivna, sproščena, za pogledat itd.. Škoda.

ja in :roll: ... bu hu, takih je blo včer malo morje (grkinja, andorka, poljakinja, norvežanka itd. itn.)
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
Bloodelf
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Bloodelf » 21. Maj. 2008 14:59

No zdej ko je Rebeka dokončno popušila upam, da je dojela, da ima za en k*** muzko in ne bo več utrujala vsako leto na EMI.
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T » 21. Maj. 2008 15:03

Bloodelf: pomojm bo že zgodbo tko obrnila, da bo govorila, da se spletke dogajajo na eurosongu :roll:
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 21. Maj. 2008 15:22

Mayflower* napisal/-a:Heh, men je bla pa Rebeka všeč in mi je bil dobr nastop (velik boljši kokr purani, pa uni neki angelčki in nevemkajševse). Pa obleko mi je tud mela ql. Pomoje si zasluži vsaj finale. Drugač mi je bla pa najbl všeč grkinja, ker je mela tolk speven komad, ki gre takoj v ušesa.

se podpišem pod tole
sam podn od podna mi je pa bla bosna, no mislim tak ko da bi bil prizadet je skakal po odru in pol pride še v finale :roll:
So give me your forever.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 21. Maj. 2008 15:36

Meni je blo pa ful hecno, ko so povsod pisali, da imamo ful moznosti za prit v polfinale. Pa od kje? :) Meni je pesem res obupna in tud vse ostalo se mi je zdelo obupno (obleka, nastop...)
Saj smo ze navajeni... :)
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 21. Maj. 2008 16:51

dobra pesem mi je od rusije-Dima Bilan:cool: pa od Grčije...
rebeki pa vsaka čast, dober je predstavla slovenijo, mi je bla všeč :wink:
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 21. Maj. 2008 16:56

Men je bla pa andora tut dobra..pa armenia,romunija,grčija,norveška,izrael ;) Ma je kr dost dobrih komadou.. :D

Drgač pa Rebeka je ful dobr opravla svojo nalogo..ful mi je bla ušeč res..tut glas k ga kritizera velik folka,ni tuk švoh..Švoh je naša država,k ne pusti,da se pesm izvaja u angleškem jeziku,ker se na emi ni :roll: sux totalno!!! ČE bi biu komad v angleščini-bi šou ful u ušesa..tut drugim ne sam nam :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 21. Maj. 2008 16:58

Meni je bila pa Rebeka ful ušeč, pa tudi celotna scena ni bila slaba. :)

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov