Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Fak no, sam tole je pa kr neki. Prov ni fer!
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Lahko noč. Pa naj vas vrag ne vzame.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
FairyAngel napisal/-a:Lahko noč. Pa naj vas vrag ne vzame.
Ne, vrag naj tele glasove vzame.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Mah, pa sej smo vedla da nč ne bo no...Jst sm itaq prčakvala da bo kr neki ta eurosong...komadi so bli za en crap, sicer pa naša na pram drugim niti ni bla tko slaba...no, tukej nas pač dejstvo da smo ena pozablena držauca mal zjebe, a ne...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Eurosong je iz leta v leto večji poraz gnili komadi, če je pa kak kokr tok normaln, pa ne pride naprej, če država ni znana po celem svetu. Zdj sm, glede na druge nastopajoče, res misnla, da bo Rebeka pršla naprej, pa tud, če je pol kuj zadna, ampak ... tole me je pa res presenetl. Še komentator je ostal brez besed. Ah, kr neki ...
- sarita
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Hmmm, razočarana zarad Rebeke. Škoda! Komad mi je že od začetka dober, samo nastop je imela pa boljši na Emi (vsaj po moje).
Komadi so bli večinoma čudni, tko da sem bila prepričana, da gre Rebeka naprej. Najbolj všečna sta mi Grčija in Armenija. Malo živahna. So pa na stavnicah fajn uganili finaliste. Sem imela ob odpiranju kuvert pred sabo seznam iz stavnic. Vse so prav napovedali... razen namesto napovedane Slovenije, se je uvrstila metalna Finska.
Kaj pa vidite na tej Rusiji? Tip je en polizanec, ki igra na karte "bojo že mlade deklice glasovale zame, ker sem lep"... Plushenko je drsal tam zato, ker ga vsi poznajo. Pesem sama pa nič posebnega.
Komadi so bli večinoma čudni, tko da sem bila prepričana, da gre Rebeka naprej. Najbolj všečna sta mi Grčija in Armenija. Malo živahna. So pa na stavnicah fajn uganili finaliste. Sem imela ob odpiranju kuvert pred sabo seznam iz stavnic. Vse so prav napovedali... razen namesto napovedane Slovenije, se je uvrstila metalna Finska.
Kaj pa vidite na tej Rusiji? Tip je en polizanec, ki igra na karte "bojo že mlade deklice glasovale zame, ker sem lep"... Plushenko je drsal tam zato, ker ga vsi poznajo. Pesem sama pa nič posebnega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov