Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 592 prispevkov
• Stran 38 od 40
•
Prejšnja
1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Naslednja
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:11, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:11, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Modeeeeeeeel, "nije ljubav stvar" NE PA NIJE LJUBAV SVEE.
In, kul, upam, da Švedska zmaga. :>
In, kul, upam, da Švedska zmaga. :>
It was forever..but it didnt last long..
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Zakaj se švedinja tko čudno drži? Ceu obraz skriva za lasmi.
Mah bv
Mah bv
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Zmagovalka mi je super
Tud Srbija mi je bla všeč in še par drugih.
Pričakovana slaba uvrstitev naše. Zakaj ni pela v angleščini?
Tud Srbija mi je bla všeč in še par drugih.
Pričakovana slaba uvrstitev naše. Zakaj ni pela v angleščini?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Nisem uspela gledati včeraj.Kako so se uvrstile babice?
Žal mi je naše,da se ni uvrstila v finale,men je bila pesem zelo všeč.Nikakor nisem pričakovala,da bo izpadla.
Zmagovalna pesem se mi ne zdi nekaj posebnega,ni pa slaba.
Žal mi je naše,da se ni uvrstila v finale,men je bila pesem zelo všeč.Nikakor nisem pričakovala,da bo izpadla.
Zmagovalna pesem se mi ne zdi nekaj posebnega,ni pa slaba.
-
nogavicka - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 7. 2010
2. so ble
men je blo za našo pričakovano.. če si zapomnim A si sanjal me? po enem nastopu Verjamem pa šele po 10 poslušanjih pol neki ni ok. eva je ok, sam komad je pa crap.
meni je bilo to leto začuda kr ene par komadov všeč (lani tud, prej pa nisem gledala )
men je blo za našo pričakovano.. če si zapomnim A si sanjal me? po enem nastopu Verjamem pa šele po 10 poslušanjih pol neki ni ok. eva je ok, sam komad je pa crap.
meni je bilo to leto začuda kr ene par komadov všeč (lani tud, prej pa nisem gledala )
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
meni se naša pesem sploh ni zdela slaba, sem res mislila da bo spela prit v finale.
drugače mi je zmagovalka všeč, hvala bogu, da niso zmagale babice , zelo všeč sta mi bli še Srbija in Italija. Škoda mi je Francije, ki se je uvrstila precej slabo, ampak je mela dober komad. Nemčija je bla tud ok, ampak kaj za hudiča je blo pa s tisti Albanko? Nisem lih glasbeno izobražena, ampak wtf tisto dretje je prav boleče poslušat. In nimam druge razlage kot pa to, da je očitno ogromno izseljenih Albancev glasovalo, ker komad sploh ni pesem ampak dretje. Ja, pa tisti smešen Turek brez posluha se je tud očitno dobro uvrstil zaradi izseljenih Turkov.
drugače mi je zmagovalka všeč, hvala bogu, da niso zmagale babice , zelo všeč sta mi bli še Srbija in Italija. Škoda mi je Francije, ki se je uvrstila precej slabo, ampak je mela dober komad. Nemčija je bla tud ok, ampak kaj za hudiča je blo pa s tisti Albanko? Nisem lih glasbeno izobražena, ampak wtf tisto dretje je prav boleče poslušat. In nimam druge razlage kot pa to, da je očitno ogromno izseljenih Albancev glasovalo, ker komad sploh ni pesem ampak dretje. Ja, pa tisti smešen Turek brez posluha se je tud očitno dobro uvrstil zaradi izseljenih Turkov.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Prvi neprebran prispevek • 592 prispevkov
• Stran 38 od 40
•
Prejšnja
1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]