Eurosong
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Poppy. napisal/-a:Kritike na račun tega, da ni Slovenka, se mi pa zdijo smešne. Ženska že nekaj let živi v Sloveniji, poleg tega se spomnite Celine Dion, ki je leta 88 zastopala Švico in to sploh ni edini tak primer. Eurosong pa itak že zelo dolgo ni več takšna prireditev, kjer bi vsaka država predstavljala res sebe in svojo nacionalnost.
Se popolnoma strinjam.
Po drugi strani so bili pa vsi ponosni, ko je pred par leti neka slo pevka (mislim, da Maja Slatinšek) šla na Irsko tekmovat za Evrosong.
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
Slovenija je bila zadnja glede na oba polfinala Res ne veš, ali bi se smejal, ali ob takšni konkurenci jokal. Res brezveze da še sploh poskušamo. Se mi pa zdi, da je Esc postal čisto nepredvidljiv, ali je pa res kakšna kuhinja vmes. Drugače pa Yay! za zmagovalko.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
meni je ta komad Danske totalno isti, kot že nešteto slišanih komadov. prav tako so mi tudi ostali bili dokaj nevšečni. ta evrovozija mi je kar nekaj. vsako lesto isti tip pesmi, totalno zlajnano je že vse
You make me smile, please stay for a while
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Pa je slo mimo!
Moji favoriti so bili Italijani, nato Latvijci in Belgijci.
Pri Svedih pa smo vsi se prvo minuto pomislili na Guetto, meh. Meh meh. Lusten decko, ce ne drugega.
Moji favoriti so bili Italijani, nato Latvijci in Belgijci.
Pri Svedih pa smo vsi se prvo minuto pomislili na Guetto, meh. Meh meh. Lusten decko, ce ne drugega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]