Eurosong

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 16. Maj. 2011 14:48

Letos nisem spremljala tak da pojma nimam kake pesmi so ble in ne morem primerjat, sem pa zmagovalno poslušala in men osebno se pesem zdi čist običajna oz. kot vsaka druga, ki jo lahko slišiš na lestvici kot so us top 40, viva top 100 in razne druge evropske glasbene lestvice. Ni tak slaba, nekaj ful ekstremno posebnega pa tud ni. :)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 16. Maj. 2011 17:03

Jochie napisal/-a:
inaa napisal/-a: (sicer komad je tudi butast glede na to da ma res hud glas bi jih lahko kej bolšga napisal)

imaš nekje do januarja, februarja 2012 časa, da napišeš dober komad ter ga ponudiš maji.... :D :D :D :D

ne bi znala, ampak nevem zakaj morjo skos tedva Vašiča tišat v eurosongovske in popevkarska tekmovanja ker še z nobeno pesmijo nista nikamor pršla.. :?
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 16. Maj. 2011 18:02

zato ker so glasovalci po telefonu tako odločili? :D :D :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 16. Maj. 2011 22:18

inaa napisal/-a: ne bi znala, ampak nevem zakaj morjo skos tedva Vašiča tišat v eurosongovske in popevkarska tekmovanja ker še z nobeno pesmijo nista nikamor pršla.. :?

Sej sem nekje brala, da si je Maja sama izbrala to pesem, ker so ji jih par ponudili še od drugih, pa se ji je zdela ta še najboljš (oz. je nekak tko pisal, da ji tud ta ni bila čist všeč, sam so bile ostale še slabš) :D :nixweiss:
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 17. Maj. 2011 0:23

dot napisal/-a:Sej sem nekje brala, da si je Maja sama izbrala to pesem, ker so ji jih par ponudili še od drugih, pa se ji je zdela ta še najboljš (oz. je nekak tko pisal, da ji tud ta ni bila čist všeč, sam so bile ostale še slabš) :D :nixweiss:

V glavnem, vse skupi ena velika zalost. Men nikol ni bilo jasno od kje folku tako navdusenje za evrovizijo, nekateri se celo zberejo cela druzba in je to cel event gledanje eurosonga. Pomoje nic ne zamujam, ker ne gledam. :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 17. Maj. 2011 11:04

CaliLove* napisal/-a:nekateri se celo zberejo cela druzba in je to cel event gledanje eurosonga
Npr. tkole :D (joj, sam tale slikca mu dela krivico!)
Mah, sej ni fora v gledanju/spremljanju evrovizije, ampak v druženju in skupnem komentiranju predvsem kiča & vsega kar paše zraven k show-u.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 17. Maj. 2011 14:01

lahko rečem samo Bravo MAJA!
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 24. Jun. 2011 17:14

delusional napisal/-a:sam res, zakaj ma taka lica k da so ji jih s silikonom nafilali?

pomoje je začela kontracepcijske, pa je zato cela zabuhla.

Čist možno, ja, mogoče je zdej nehala.. sem videla zadnjič, da je spet bolš, ni več tko zabuhla in bolj suha je ratala in to skor čez noč :nixweiss: :eek:

Aja, pa kaj bo to zdej zaena nova oddaja, ki jo bosta s Slakonjo vodila, spet neki glede Eurosonga :nixweiss:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 28. Jun. 2011 22:24

ONA bo vodila oddajo??

kje se ti ni zdela zabuhla? na talentih? meni se je zdela še zmeri.
mogoče je mal shujšala, k je brala komentarje na 24 ur, kolk je debela :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 03. Jul. 2011 13:40

Ja, kaj pa vem, men se je zdela mal boljša oz. spremenjena, čeprav ni še taka kot prej... pri talentih pa pri reklami za tisto oddajo, ja :) Pomoje so to bolj problemi z vodo pri obrazu, to se precej hitro spremeni.. Možno pa, da je kej shujšala, ja... :P

Glede oddaje sem pa tole našla, baje naj bi vodila zraven Slakonje, ja: http://www.facebook.com/MisijaEvrovizij ... eTheater=1
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Maj. 2012 21:59

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 05. Maj. 2012 22:12

jaz sem pa samo ruske bakice slišal in tako bo verjetno tudi ostalo... :D :D :D

so pa očitno bakice na sceni popularne ratale...to je uradna poljska pesem nogometnega evropskega prvenstva...2 leti nazaj šakira, letos bakice, čez dve leti bodo kadavri??? :eek:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YtDhMzDkois[/youtube]

če se bo ta trend nadaljeval, bi bilo pametno festival bakic naredit... :D :D :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Maj. 2012 22:17

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 05. Maj. 2012 22:33

s šakiro je narobe samo to, da zdle ne poje in predvsem pleše pred mano... :P :P :P :oops: :oops: :oops:

huda je ko sam satan... :twisted: :twisted: :twisted:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Maj. 2012 22:36

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:29, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov