Eurosong

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 25. Maj. 2008 14:27

Meni so pa ponavadi skoraj vse pesmi všeč, že par let zapored si posnamem cd pa ga pol kakšen mesec navdušeno poslušam v avtu :oops: Hehe, Dima Bilan mi ima ful lep glas (čeden je isto ful, samo pači se čisto preveč), tudi Grčija mi je ok, Hrvaška mi je bila fuuuul všeč, Srbija isto noro dobra pesem, malo sem Eurovizijijski fan hehe zgleda :D
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 25. Maj. 2008 15:38

ryu10kyu napisal/-a:
Bumerang napisal/-a:Men je bla pa Grkinja taaaaako bedna!!! Sploh nisem mogla verjet, da je dobila tok točk :?

Nihče ne more trditi da ima ta ženska posluh...razen če je gluh :D :D :D

ja no, a bi raje poslusal Bosance al pa Hrvate? Guess not... Kalomoira si je zasluzla vse tocke in ...ja, po mojem mnenju bi morala zmagat...ce ne ona, pa vsaj Armenija!

kr.ena napisal/-a:Zmagovalna mi je brezvezna, ampak lahko bi bilo tudi hujše. Pri tistem falzetu na koncu se mi je zdelo, da mu je Plušenko z drsalko stopil na jajca :eek: :D

:lach: izjava tedna
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 25. Maj. 2008 15:59

nism neki spremljala ful Eurosonga, prvo noc sm neki napol gledala ko je nasa pela.. Glede na uceraj 100x preslisane Eurosong komade v "štirki" sm se odlocila da mi je najbolj vsec Armenija.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 25. Maj. 2008 17:46

sAdie napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:
Bumerang napisal/-a:Men je bla pa Grkinja taaaaako bedna!!! Sploh nisem mogla verjet, da je dobila tok točk :?

Nihče ne more trditi da ima ta ženska posluh...razen če je gluh :D :D :D

ja no, a bi raje poslusal Bosance al pa Hrvate? Guess not... Kalomoira si je zasluzla vse tocke in ...ja, po mojem mnenju bi morala zmagat...ce ne ona, pa vsaj Armenija!

Hrvati so po mojem zasebnem točkovanju zmagali (če upoštevam samo finaliste).
In, ja, Grkinja ni ravno primer dobrega petja. Dopuščam možnost, da v resnici zna peti, pa je tule le poskušala nabirati točke pri pedofilih s takim infantilnim glaskom (mogoče je to komu seksi; ne vem. Kvalitetno petje v glavnem ni)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 25. Maj. 2008 17:50

jaz sem navijala za: Hrvate, Bosance, Špance in najbolj za Izraelca! ta ti pa ma tak hud glas ej....

drugače se mi pa zmagovalna pesem ne zdi nič posebnega, je pa lepa.
Nikica1604
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nikica1604 » 25. Maj. 2008 19:57

Najlepša pesem je sigurn od Izraela!! Ful lepo je zapel...pa Turčija ni bla slaba( sm bl rock po duši :D :lol: ) pa Bosna je mela ful zanimiv nastop pa pesem je tut fajn...drugač sm pa prou molila da ne bi Rusija zmagala...ko sm vidla njegov nastop že prej, sm skor crknla od smeha, pa še brezvezna pesem...tko da sm na koncu upala da bo Ukrajina zmagala... :)
Uporabniški avatar
Flammable
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Flammable » 25. Maj. 2008 20:47

Mi ni ušeč zmagovalc,niti podrazno ampk okej, evrovizija mi zadne cajte res nikol ni ušeč,niti zmagovalc..
Edina pesm,k mi je bla ne ušeč ampk taka poslušna uizi evrovizijska je bla od Danske pa sploh nevem če je dubla kej točk..
Un švedski komik,k je naredu k Poles pred parimi leti mi je biu čiz bedn, medtem k me Poles usak let nasmeji :cool:
Usaj tok bedn ni k usi uni, k se sam zarad zamika smejijo tri sekunde,pol pa še slovenski komentator komenitira : " Ja sej maš lep nasmeh,sam dejmo glasove" ahahaha..

Mah ni mi ušeč zmagovalc, jbg
Bo nasledn let bolš(mhm :roll: )
1,2,3,4 tell me that you love me more..
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 25. Maj. 2008 20:54

Yazmeen napisal/-a:Groza, men tale Dima Bilan res pedersko deluje :tot: Sj ne da bi bla kšn homofob, sam ni mi bil všeč ta njegov nastop, pa tud komad mi ni ne vem kva.

enako ja...zmagal je pa tko al tko Plušenko, ne komad :cool:
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DiamondLollipop » 25. Maj. 2008 21:17

Meni je bla pa zmagovalna pesem vredi, pa Srbija je mela res lepo pesem, pa pol Grčija, Norveška pa Hrvaška...

najbol porazno:
Azerbajđan (al kak se napiše.. ka sta se to nekaj drla na odru pa te scene ??!)
Finska (kr ena pesem.. ful so me spominjali na neke neandertalce..)
Bosna in Hercegovina (pesem mi niti ne bi bla tak grozna če ne bi bil show taki da te na kozlanje prime :roll: prav debile sta delala s sebe)

Drugače tudi ne razumem zakaj je bila Ukrajina druga :D meni je pesem čist brezvezna.

Sicer pa neglede na vse.. Evrosong itaq že dolgo ni več glasbeno tekmovanje, ampak politično. Saj vsak da največ točk svojim sosedom. Tudi slovenci smo dali 8, 10 in 12 točk samo bivši jugoslaviji :D
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 26. Maj. 2008 9:00

Res se točke podeljujejo politično ... ampak kako potem razložiti zmago Fincev pred dvema letoma? Letos jim tudi točke vseh skandinavskih sosed niso pomagale do boljšega mesta kot nekje v spodnji četrtini ...

Srbi, Rusi, Grki, Turki ... zaradi močne diaspore in "zvestih" sosed bodo vedno v prvi polovici lestvice. Ampak za zmago je potrebno še nekaj več ...

Meni bi bilo všeč, da bi poleg televotinga (ki ga je nemogoče ukiniti zaradi denarja, ki ga prinaša ter zaradi večje gledanosti) uvedli tudi komisijo. Ki bi pač na koncu povedala svoje mnenje - 5 najboljših skladb.
In seveda - strokovna komisija so diplomanti glasbenih akademij (kompozicije). Ne priložnostni pisci tekstov in aranžmajev. Pa tudi če so svetovno znani avtorji uspešnic. Ker to je potem že spet isto kot televoting.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
artemisia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a artemisia » 26. Maj. 2008 9:09

Ja letos je Poles čist razturu.... ko je reku Good evening, BRAĆA SRBI!!! ---> zakon:D:D

Zmagovalna pesem mi ni všeč...predvsem zaradi pevca, ki zelo odbija (njegova samozageldanost itd.)...dobra so bile armenija, srbija, romunija, danska, ukrajina... nikakor pa se ne strinjam s tem da so imeli hrvati dobro pesem...kr je bila precej bedna:) žal mi je za rebeko...sm šla gledat..za 1 mesto smo zgrešili finale (bili smo namreč 11)...
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 26. Maj. 2008 9:32

Zdej pa ne vem, a sm jz tok čudna, al je to zgolj slučaj, da vas je tuki tok velik navijal za Rusijo. :eek: Pa kva je to?? A to je kao full dober komad, k se bo zdej vrtel po radijskih postajah, da mi bo cele dneve slabo. Pa tako, že stokrat slišano melodijo, jz osebno skomponiram v enem dnevu. Ne razumem, res.. Živce sem zgubljala, ko sm gledala nastopajoče (men je blo vse isto) in kasneje točkovanje. Kakšna Rusija?!?! Pa sej mi je bla še naša Rebeka boljša od njih. To gre vse na račun drsanja (v radiju treh metrov) Plušenka, ki si je s takim nastopom nakopal sramoto. Naslednji Eurosong postavimo mi na oder bradljo in Mitjo Petkovška, da bo izvajal elemente.., mogoče bomo potem tut mi zmagal s kakšno Sanjo Grohar..
Zame zmaga Bosna na celi črti! To gre vsaj v ušesa, pa še precej drugačen je od ostalih.. Takoj za njo pa Francija. Vsaj norca so se nardil iz teh debilov, ki iz sebe naredijo 100x večje klovne, ker pridejo z odpeto srajco na oder in jokajo v mikrofone, pri nasprotnem spolu pa bolj je umetna, bolj je (kao) huda.. Tipi čisti pedri, ženske tipične playboy lepotice - vse v kratkih srebrnih kiklcah, napihnjenimi dekolteji, polnimi žnablji in vse z popolnoma enako frizuro, z zagorelo solarijsko poltjo, s prozornimi petkami.. Kr neki..
Da ne govorimo Hrvatih, ki jih tuki eni tko hvalite.., a lahko zaspim?!?! Sej sm se cel čas njihovega nastopa bala, da ne bo koga infarkt..
To je bla polomija. Tut jz sm za to, da na Eurosongu sploh ne nastopimo več, ker smo politično tko nemočni, žal. Rusi majo pa nafto.. Pa veliko sosedov, ker so tko velka država.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Maj. 2008 9:42

Men je pa zmagovalni komad čist kul. Ni ravno neki vrhunec muzke. Sam je pa vseeno boljši, kot Grški in Ukrajinski. Če ga poslušaš posnetga, je veliko bolj poslušljiv, ker Dima res ni talent v angleščini.
So mi bli pa Danci ful vredu, pa Srbija (se vid, da spet Joksimovič mel prste zdraven :D )
Pri Španiji sem se pa tako nasmejala, kot že dolgo ne.
Pa pogrešam Mojco Mavec- mi je bila veliko bolj prijetna za poslušat, kot ta Hofer-prov nadležne izjave je mel.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 26. Maj. 2008 10:08

*mala* napisal/-a:Pa pogrešam Mojco Mavec- mi je bila veliko bolj prijetna za poslušat, kot ta Hofer-prov nadležne izjave je mel.

evo vidš, sto ljudi sto čudi... Men je bil pa Hofer zakon, Mojce Mavec pa NE prensem... :D
Drgač sm pa do zadnjega navijala za Srbijo mi je bil tok noro dobr komad... Rusija pa... Ko sm jo 1. samo slišala je še šlo, ko sm pa vidla nastop v soboto pa sam adijo pamet... Pa ke so najdl to pojavo od pevca no... Pa kašne je zganjal pol na konc no... :roll:
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 26. Maj. 2008 10:12

ne vem, če je že kdo objavil... naša je bila v 1. polfinalu 11.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov