Eurosong

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 25. Maj. 2008 10:02

Zgleda, da mam sam jest tak čudn okus, zato, ker men je bla pa BiH najboljša! In ne nisem za na psihiatrično :D ! Men je bla taka energetična pesem pa funny! Pač tip se je delal mal debilčka na odru, sam še ni zato slaba pesem!
Uporabniški avatar
just_a_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a just_a_girl » 25. Maj. 2008 10:15

Zakaj bi mela čuden okus :) 100 ljudi, 100 čudi.
Vsak ima svoj okus in ker je tebi slučajno všeč BIH, zato še nisi za psihiatrijo :D
Hvala bogu, da je tako, da smo si različni. :cool:

Lp
Uporabniški avatar
dajancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 11. 2007
Kraj: Piran/Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a dajancy » 25. Maj. 2008 10:23

men so ble najbolj usec Srbija, Armenija, Ukrajina in Izrael, Rusija mi je bla tut ql, sam bi rajsi vidla d bi zmagala Grcija..
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 25. Maj. 2008 10:33

Meni sta bila vsec Norveska in Izrael, ostalo pa niti ne ...
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2007
Kraj: Sverige.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenaa » 25. Maj. 2008 10:37

mycosmogirl napisal/-a:Zgleda, da mam sam jest tak čudn okus, zato, ker men je bla pa BiH najboljša! In ne nisem za na psihiatrično :D ! Men je bla taka energetična pesem pa funny! Pač tip se je delal mal debilčka na odru, sam še ni zato slaba pesem!

Jaa men je bla od BiH fuul dobra pesm.. Prov taka hecna, optimistična, men se kr poje pa pleše k jo poslušam :D Grčija mi je bla pa tok bedna.. Skor vedno dajo na evrovizijo enake komade.. Prov za zaspat je bla tista punca, kt ena barbika, mislm res kr neki :roll: Španije pa Francije pa tut nism dojela, kere pesmi omg.. Aja pa čudn mi je, da je bla Nemčija med zadnimi s tistimi "slavnimi" No angels.. Men so mele lepo pesm :) Rusija mi je mela pa ful hud nastop pa pesm tut ni napačna.. Turčija mi je bla pa tut zanimiva, nism navajena da pojejo "rock" skladbe v turškem jeziku :cool:
Aja pa še en komad mi je bil res lep, sam ne vem od kere države.. Tazadnja je nastopala..
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 25. Maj. 2008 10:42

Ledenaa napisal/-a:
mycosmogirl napisal/-a:Zgleda, da mam sam jest tak čudn okus, zato, ker men je bla pa BiH najboljša! In ne nisem za na psihiatrično :D ! Men je bla taka energetična pesem pa funny! Pač tip se je delal mal debilčka na odru, sam še ni zato slaba pesem!

Jaa men je bla od BiH fuul dobra pesm.. Prov taka hecna, optimistična, men se kr poje pa pleše k jo poslušam :D Grčija mi je bla pa tok bedna.. Skor vedno dajo na evrovizijo enake komade.. Prov za zaspat je bla tista punca, kt ena barbika, mislm res kr neki :roll: Španije pa Francije pa tut nism dojela, kere pesmi omg.. Aja pa čudn mi je, da je bla Nemčija med zadnimi s tistimi "slavnimi" No angels.. Men so mele lepo pesm :) Rusija mi je mela pa ful hud nastop pa pesm tut ni napačna.. Turčija mi je bla pa tut zanimiva, nism navajena da pojejo "rock" skladbe v turškem jeziku :cool:
Aja pa še en komad mi je bil res lep, sam ne vem od kere države.. Tazadnja je nastopala..

Zadnja je nastopila Norveska.
Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *~Liesl~* » 25. Maj. 2008 10:58

Dima zmagal :D Plušenko je bil zraven za brez veze.

Tista Grkinja ima pa tako čuden, piskajoč glas, pa še pesem mi je brezvezna, zato ne vem kako se je lahko uvrsila na tretje mesto. Njena pesmica je čisto povprečna, takšna kot Rebekina.

Norveška se je uvrtila presenetljivo visoko za moje pojme, čeprav mi je bila všeč.

Azerbajdžan je imel toooolk hud komad, pevca imata ful dobra glasova :love:

Sem pa pričakovala, da bodo Srbija, Švedska in (predvsem) Islandija uvrščene višje.

Glede točk, ki smo jih podelili Slovenci: vedno je bilo in bo tako.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 25. Maj. 2008 10:59

navijala sem za Armenijo!!
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 25. Maj. 2008 11:06

men je pa ful kr en ta ruski komad.
sm navijala za armenijo, grčija mi je bla pa tko tko.
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 25. Maj. 2008 11:24

^^jej...nisem edina! :)
Men se tut skos poje, sam ne znam besedila pa si mal melodijo mrmram! :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 25. Maj. 2008 11:35

Armenia: http://www.youtube.com/watch?v=IpXBekq2qC4
Greece: http://www.youtube.com/watch?v=XoRcKihtJlM
And finnaly Russia: http://www.youtube.com/watch?v=x1wR4fCY ... re=related

Naj povem da mi je un pajac ki pleše poleg v drsalkah blazno smešen,ker se trudi biti normalen ampak mu ne uspeva :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Bumerang
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Bumerang » 25. Maj. 2008 11:47

Men je bla pa Grkinja taaaaako bedna!!! Sploh nisem mogla verjet, da je dobila tok točk :?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 25. Maj. 2008 11:48

Bumerang napisal/-a:Men je bla pa Grkinja taaaaako bedna!!! Sploh nisem mogla verjet, da je dobila tok točk :?

Nihče ne more trditi da ima ta ženska posluh...razen če je gluh :D :D :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 25. Maj. 2008 11:53

Groza, men tale Dima Bilan res pedersko deluje :tot: Sj ne da bi bla kšn homofob, sam ni mi bil všeč ta njegov nastop, pa tud komad mi ni ne vem kva.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 25. Maj. 2008 12:02

Zmagovalna mi je brezvezna, ampak lahko bi bilo tudi hujše. Pri tistem falzetu na koncu se mi je zdelo, da mu je Plušenko z drsalko stopil na jajca :eek: :D

Sicer so pa skladbe razdeljene v nekaj kategorij:
1. pop štance (nekatere malenkost bolj rokovske, nekatere malo etno, osnova je pa ista): Armenija, Grčija, Islandija, Švedska, Ukrajina, Danska, Gruzija, Velika Britanija, Ciper, Slovenija, Malta, Latvija
Od naštetih je še najbolj zanimiva Armenija, Grčija je promocija pedofilstva z infantilno pevko in kičasto scenografijo, ostale pa nič kaj posebnega - večina (razen Grkinje) sicer glasovno precej boljše od Rebeke. Aja, Malta in Ciper, ki sta ostali v polfinalu sta bili bistveno boljši od tistih, uvrščenih v finale.
Norveška je tudi tu nekje po stilu, ampak malo boljša od ostalih.
2. balade: Romunija (stil San Remo), Rusija (malo spominja na lansko Molitvo), Portugalska, Švica, Madžarska, Srbija, ... pa mogoče še kaj iz polfinala, kar sem pozabila.
3. hard komadi: Finska, Azerbejdžan, zelo pogojno Turčija. Azerbejdžan sploh ni tako slab, sploh ko sem zraven mižala :wink: Tudi Finci so dobri.
4. kategorija bizarnosti: Bosna, Francija (priznam, morala bi jo še vsaj petkrat slišat, da bi jo lahko ocenila), Španija (spominja na Magnifica :D ) ,Irska
5. kategorija Glasbe: Moldavija, Belgija, Hrvaška (Jesen stiže, dunjo moja, ... a ti moraš čuti tu romansu ... :wink: ). Ni izključeno, da sem spada tudi kaj iz prejšnjih kategorij, ampak ne kaj dosti.

V glavnem; vsi vemo, da Eurosong ni tekmovanje v Glasbi, ampak tekmovanje v scenografiji, izgledu, bizarnosti, samopromociji ... (parada pijanstva i kiča, bi rekel moj Đole, ... i to zna taj momak v belom - Dima)
Ampak jaz si ne morem kaj, da ne bi ob tem spregovorila tudi o glasbi. In ocena tega je zgoraj.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov