Eurosong

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 23. Maj. 2008 10:07

Roko na srce...komad ni bil ne vem koliko zahteven...pa tudi to ji ni uspelo odpeti brez začetnega ogrevanja kjer je rahlo zakričala in ne zapela.
Kar se pa estetike tiče je luštna ženska...ampak dosti izvajalk je bilo tudi očem všečnih pa so imele boljši komad.
Tako da ji ne gre zameriti da ni šla naprej...se pa strinjam s tem da je dala od sebe vse kar je pač zmožna dati :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 23. Maj. 2008 10:13

Res me zanima, kolko pik bojo dobil Hrvati na finalu od nas. Zdej se nam bojo pa bahali, ko so v finalu (s totalno bedno pesmijo in ono starino poleg) :roll:
Uporabniški avatar
Bumerang
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bumerang » 23. Maj. 2008 10:13

kr.ena napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:omg, a je gledav kdo trenja včer, kao zakaj slovenija nikol ne zmaga?
če je, nj mi nekdo pove kaj so tm delale špela grošelj, brigita šuler in sanja grohar? vsaka od njih je povedala 1 stavk v celi oddaji :roll:

Pravkar gledam posnetek.
Brezveze.

A mi lahko plis nekatera pove, kako prideš do tega posnetka na 24ur.com? Jaz že cel čas iščem, pa ne najdem.
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 23. Maj. 2008 10:25

^^ se mi zdi, da v njihovi videoteki posnetka še ni. Bo pa 11:55 ponovitev na popu.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 23. Maj. 2008 10:27

^^Posnetek je bil ob 7.30 (sem dala snemat, ker ne vstajam tako zgodaj :wink: )
Na njihovi spletni strani imam pa zadnje čase problem gledat videe ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 23. Maj. 2008 10:58

strinjam se da Rebekin komad ni bil neki, ob čemer kr dol padeš, je pevka ki se trudi po svojih močeh in ne pravim da je bil njen komad hud. Meni osebno je bil bolj všeč, bolj profi lannski od Gotarce, ampak hočem rečt da me je mal šokiralo, kako so ji vsi zavistni, ker je iznajdljiva, je postavla vilo, in je uspešna skoraj v vsem čigar se loti. Na oddaji, so jo pa tko pošimfal, no njen komad, pa to..prav duška so si dal.
Always look on the bright side of your life.
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 23. Maj. 2008 11:29

Se že da na netu gledat včerajšnja Trenja? Prosim za link :wink:

Mnogo bolje bi blo, če bi Rebeka pela v angleščini. Mi je bla angleška verzija velk bol všeč!
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 23. Maj. 2008 11:37

Rebeka je včer na Trenjih pokazala še drugo stran svojga obraza, tisto k se ne smejčka skos, ampak zna bit tud jezn, razočaran pa nesramn ko kej ne gre tko kt si ona zamisl... Tak občutk sm js dobila...
Always look on the bright side of life!
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 23. Maj. 2008 11:44

Veš kako je Dagi, jaz ne bi rekla da je bila včeri nesramna, če si dobr spremljala odajo, je bilo vsaj 80 postov kritik na njen račun. Kako se naj človek počuti ob temu? Ogromno truda, časa, denarja je bilo namenjenega v ta program Eurosong in potem prideš dam v Slo., greš na neko odajo in spoznaša da so ljudje, ki si jih imel za prijetelje, pevske ali kakšne druge sorte, da so sami hinavci. Ma dej nehi...jaz sem razočarana k sm gledla včerišno odajo, kaj šele rebeka. Domicelj je bil pametn pa ona Jeklinka da bol nista mogla bit. Prav nesramna sta bla in sam šinfala...haloooo. Ne moreš dam šinfat, daj ktitiko, daj tudi pohvalo, ker za en kurc pa tud ni bla rebeka na eurosongu.

Pa brez zamere
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 23. Maj. 2008 11:45

Kero stran obraza pa bi še lahko pookazala, kot utrujenost, razočaranje ob neuspehu in slabem sprejemu slovencev...Vidno je bila razočarana, kar ji sploh ni za zamerit.
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 23. Maj. 2008 11:53

Men se je zdel Rebekin odziv popolnoma diplomatski, bla je skorej večino časa tiho, na napade se ni odzivala z enako nesramnostjo in men je blo všeč kakor se je obnašala. Je pa logično, da se ne bo pustila popljuvati, ker se je dejansko zelo trudila. Ampak Slovenci itak vedno samo šinfamo.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 23. Maj. 2008 12:02

Karja napisal/-a:marypa a ti poznaš ABBO? ker si zdj kr fajn sfalila s tem da še nbeni ni ravno zaslovel... lih oni so z eurosongom prodrl na sceno :wink:

Poznam abbo in vem zanjo.. :D
Sm zadnje čase pa eurosong pomoje nikomur ni/ne bo prinesel slave :D ker če je skupina res dobra, lahko uspe tud brez te maškarade, sploh danes ko je več možnosti, tv internet, radio, natečaji, festivali :)

Prej je blo tega dost manj ;) in preboj ni težk, če modeli/ke obvladajo.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 23. Maj. 2008 16:08

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 17:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 23. Maj. 2008 16:32

Včasih pač ni treba, da se ljudje silijo na vsa področja in so potem razočarani, ko nekje ne uspejo. Ženska je sposobna, iznajdljiva, kakšna je kot oseba ne vem, ker je ne poznam - ampak ne vem, zakaj se ne ukvarja s tistimi 10imi stvarmi ki jih obvlada, zakaj se sili še tja, kamor ni treba oz. kjer je povprečna. Za to področje imamo pač bolj sposobne ljudi, ki se s tem ukvarjajo že celo življenje, ne pa potem, ko postanejo slavni, pa si rečejo - eh, pa dajmo še to počet...
Kar se pa tiče fovšije - če rečem, da mi Rebeka ne poje ql in da si ne zasluži finala nisem popolnoma nič "fouž", ker lahko z lahkoto rečem, da imamo v Sloveniji nekaj super pevcev, katerim bi bolj privoščila tako Eurosong kot ostale zmage - ker pač znajo.
In Rebeka namesto da na dolgo in široko razlaga kako smo privoščljivi glede poraza, bi lahko enkrat za spremembo priznala, da pač ni na vseh področjih odlična.
Jebiga.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 23. Maj. 2008 16:37

smreka lepo si to napisala. V večini se kr strinjam .Rada bi te samo popravla. Na zavistne ljudi sem mislila izključno na včerajšnjo odajo pri Trenjih z Slakom, kjer so debatirali o eurosongu 08. Nisem mislila ljudi z foruma. Tukaj pač vsak pove svoje mnenje. Fovšija se je nanašala na ljudi z TV ekranov.

Lp

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov