Eurosong

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 21. Maj. 2008 7:08

Samo da je Izrael pršu v finale :love:
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 21. Maj. 2008 7:46

Pismo, mal sem pa pričakovala, da bo šla Slovenija v finale no :? , sicer sem skoraj vse prespala, vidla sem nastop treh, med drugim Rebeko, pa je bil dobro izveden nastop, samo njena kikla mi nekak ni šla v kombinacijo z ostalim na odru, ne vem no. Na konc je moj rekel, da bi si čist zaslužla uvrstitev, ker so šle čist bedne pesmi naprej :roll: .
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 21. Maj. 2008 8:02

Naša Rebeka je bla glede na ostale nastopajoče eno navadno povprečje, nič posebnega - je blo od vseh nastopajočih glih ene pol bejb z živahnimi komadi - na isti način kot Rebeka.
Bosna mi je bla všeč, ker je komad nekaj posebnega in simpatičen, pa Romunija, kjer pevca res znata pet. Ostalo pa bolj žalost.
Najbolj sem bila presenečena, da je šla naprej grška Britney wannaba... Podn od komada in izvedba...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 21. Maj. 2008 8:03

od rebekinega nastopa sem pričakovala več. tisto zame ni bil ples, slišati je bilo kot dretje... ne vem. od nje sem pričakovala več.

sicer pa se mi zdi, da eni in isti pridejo v finale. mislim, da je letos krivo tudi politično dogajanje, tak da ima lahko rebeka to za izgovor. drugače pa se mi zdi, da se je dobro promovirala. kar sem videla intervjuje, je bila ful sproščena, angleščina ji dobro gre, baje je navezala neke stike... in to ji gre najbolje - prodajati sama sebe. saj, kaj pa drugega je evrovizija kot to, da se dobro prodaš in iz tega potegneš najboljše? tak da, kapo dol zanjo. :gut:
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 21. Maj. 2008 8:48

Men je pa Romunija ful všeč... mislm njihov komad...
Rebeka... tud prčakvala nč nism, komad katastrofa, koreografija pa ona sama pa tud... V histerično zeleni kikli z vijolčno majčko... pa dva tipa s čelado na ketni... pa dejte no... Pa mi je drugač čist fajn punca pa vse, sam tole je blo pa zgrešeno do amena...
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 21. Maj. 2008 9:00

Jah Dagi... a veš kaj... men jso bolj kot dva tipa na ketnah, ble zgrešene tiste neveste, ki so seveda prišle naprej.
Sej ne rečem. Vsake oči majo svojga malarja, ampak men ni bla tok napačna. Kikla pa je bla čist pravšnja za v Srbijo...
My dreams are my reality...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 21. Maj. 2008 9:03

Meni je bil tut Rebekin nastop sfaljen do konca. :? Že od tistega srebrnega batman-wannabe orginjala dalje. :? Je pa res, da bi si glede na kvaliteto vseh ostalih zaslužila prit v finale (čeprav za moje pojme še zdaleč ne poje dobro), ker vsi tisti DJ-purani, krave in belgijske nevem-kako-naj-jih-poimenujem so bli pa res že preveč. Na splošno se mi zdi, da so šli s temi "spremljevalnimi" šovi ful predaleč, vsako leto lahko tam gor vidiš od baletk do akrobatov, ljudi na hoduljah, drsalcev in po novem še puranov & co. :? Aja, ful me je pa razočaral Dima Bilan.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 21. Maj. 2008 10:21

Dima Bina je šel naprej :love:.

Rebeka ni šla :(, sam sej se mi je zdelo, da bo tako... Drugače sm delala in nism mogla vsega spremljat, tako da nism vidla celga Rebekinga nastopa.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 21. Maj. 2008 10:25

Heh, men je bla pa Rebeka všeč in mi je bil dobr nastop (velik boljši kokr purani, pa uni neki angelčki in nevemkajševse). Pa obleko mi je tud mela ql. Pomoje si zasluži vsaj finale. Drugač mi je bla pa najbl všeč grkinja, ker je mela tolk speven komad, ki gre takoj v ušesa.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 21. Maj. 2008 10:35

Groza, spet smo se osmešl. Obleka grozna...da o tisti kletki sploh ne govorim...vse skušaj je blo sfaljeno...
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 21. Maj. 2008 11:36

^^ a ti kdaj kakšno stvar tud pohvališ al pa se vsaj vzdržiš komentarja, če ti kej ni všeč? Vsak ta drug ti je blesav pa škrt pa neumen ...

Rebeka je svojo nalogo čist solidno opravila, v poplavi vseh šem je s svojo star trek opravo še dokaj normalno zgledala :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 21. Maj. 2008 11:41

Meni osebno so bili rusi in romuni kul...pa grčija je imela tak pop komad ala shakira stil :lach:
jah naša je pač zvisela..morda jo pa strokovna komisija izbere,ccc :D :D :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 21. Maj. 2008 11:43

Sej med teh deset je vštet tud že tist en po izboru strokovne komisije. Se mi zdi, da je blo 9 izbranih po televotingu pa en od strokovne žirije. Al sem kej zamuštrala?!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 21. Maj. 2008 11:48

madonca ej...veš da jaz ne vem..prvo sem trpel ob poslušanju komadov...hvala bogu jih je bilo nekaj vsaj poslušljivih...do našega komada so me pa res že ušesa bolela in sem trpel muke kakršnih že dolgo nisem...potem sem pa rajši komedije gledal na a kanalu...bolj zabavno kakor mučiti ušesa s tem :?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 21. Maj. 2008 11:51

Men aranžma ni bil všeč. Je bil preveč podoben še vsem stotim ostalim. Če že, bi mogu bit tist, ko je v videospotu.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov