EMA 2010

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 25. Feb. 2010 18:49

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 25. Feb. 2010 19:33

No men osebno letošnja zmagovalna skladba, če temu lahko rečem skladba, nikakor ne "potegne".
Je pa čist stvar okusa posameznika, kakor gre komu v uho.
Glede na rezultate prejšnih let, mislim, da tudi s to skladbo ne moremo pričakovani nekih bistvenih sprememb in neke visoke uvrstitve. Žal tako pač je, Slovenija je, kar se same udeležbe tiče, prenizko.
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 25. Feb. 2010 19:54

sirova štručka napisal/-a:Am :gruebel: glede Mance. Tud men se je zdela kr ena, dokler je nisem gledala v oddaji Odpeto. Ženska dejansko ima pojma o glasbi, o petju, preprosta ful, res, od takrat naprej je ona men čist super.

Meni Manca kot oseba ni napačna, ampaj tukaj govorimo o njeni glasbi, ki pa - roko na srce - ni ravno noben presežek. :wink:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 25. Feb. 2010 21:15

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 25. Feb. 2010 21:27

sirova štručka napisal/-a:Kvaliteta glasbe (govorim na splošno) pa je precej relativen pojem, povezan z glasbenim okusom posameznika.

Ne drži!
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 25. Feb. 2010 21:44

...
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 26. Feb. 2010 13:35

moram napisat, da je imela Nuša Derenda gorzno obleko. Sej je suha, ampak vseeno nima lepe postave
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Feb. 2010 18:54

PeggySue* napisal/-a:[

Darja Švajger,Nuša Derenda,Karmen Stavec,Tinkara Kovač,Alenka Gotar in še marsikdo, sodijo v sam vrh slovenske glasbe in vse so že nastopile na Emi.

Se ne bi ravno strinjal... Od glasbenikov, ki so pri nas vrh, in jih ljudstvo bolj ali manj posluša so Nuša Derenda, Darja Švajger, Alenka Godec, Alenka Gotar, Eroika...potem je pa že kar počasi konec...

Nevem od kje si potegnila Karmen Stavec in Tinkaro Kovač... :eek:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 26. Feb. 2010 19:05

PeggySue* napisal/-a:
sirova štručka napisal/-a:3. Roko mi daj - Langa: lanska pesem od Lange mi je boljša ampak ni osnovne logike, da bi cigane na eurosong poslal, pa če mi jebejo sunac :D

:lol:
:lol:
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 26. Feb. 2010 22:08

McLarnovc napisal/-a:
PeggySue* napisal/-a:[

Darja Švajger,Nuša Derenda,Karmen Stavec,Tinkara Kovač,Alenka Gotar in še marsikdo, sodijo v sam vrh slovenske glasbe in vse so že nastopile na Emi.

Se ne bi ravno strinjal... Od glasbenikov, ki so pri nas vrh, in jih ljudstvo bolj ali manj posluša so Nuša Derenda, Darja Švajger, Alenka Godec, Alenka Gotar, Eroika...potem je pa že kar počasi konec...

Nevem od kje si potegnila Karmen Stavec in Tinkaro Kovač... :eek:

Karmen Stavec sem potegnila iz arhiva,saj je bila svoj čas izjemno priljubljena na slovenski glasbeni sceni. :)
Danes je o njej res slišati zelo malo,ali skoraj nič.
Kar se tiče Tinkare,pa zame nedvomno sodi v samo špico slovenske glasbe,saj je izredna flavtistka-leta 2005 je na srečanju s papežem Beneditkom XVI,na trgu svetega Petra,v Vatikanu,igrala pred 185.000 glavo množico,kot edina tuja gostja in solistka na flavti s Simfoničnim orkestrom Vatikana,
ima odlične glasovne zmogljivosti,
nastopila je s slavnim Ianom Andersonom,s skupino Jetro Tull je nastopila na Hrvaškem, v Italiji, Avstriji in Nemčiji,postala pa je tudi prva slovenska izvajalka,ki ji nemška televizija posvetila posebno enourno tv oddajo.
Poleg tega je tudi ena redkih šolanih glasbenic.
Morda se ti ne zdi to nič posebnega,ampak meni že to,da nekdo koncertira v Cankarjevem domu,pove nekaj o kvaliteti same glasbe in o glasbeniku samem.
Seveda,pa se okusi in mnenja razlikujejo.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 27. Feb. 2010 6:23

To je čist offtopic, ampak podobne hvalospeve pišejo nekateri o Galu Gjurinu, kao cel car, men je pa res KR NEKI. Še r-ja ne zna izgovorit, kar je nekak nuja za pevca k poje balade, ne vem, mogoče je v redu pianist, ampak njegov glas je bedn? Pa po celi Ljubljani njegove slike, res ne vem no, a to pač dobra publiciteta nardi? Pa kao nek pesnik, men se res ne zdi tak problem napisat "Kaj vse bi dal, da bi s tabo ostal, kaj bi si vzel, da bi te spet imel ..."? Nobenga heksametra ni not ki bi nakazoval na novega Boba Dylana. Ko bi vsaj znal pet, tekst že lahko prezremo?

Tinkara Kovač men ni baš neki, ampak je pa pomoje tisočpectomiljonkrat bolša k ta Gau Whatever.

End rant :D
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 27. Feb. 2010 12:04

Meni je zmagovalna pesem res dobra in prvič se je zgodilo, da je zmagala pesem, za katero sem navijala. Kritike so take in drugačne, res pa je da taka pesem predstavlja Slovenijo (če smo realni, nimamo možnosti za kakšen dober rezultat, ker smo pač dejansko premajhna država in je tu vmes preveč politike), mogoče bi kaki avstrijci znali za nas glasovat. Drugače pa je odvisno od tega, kako bodo ljudje to pesem sprejeli - mogoče, da se bo njim zdelo neke norčevanje taka pesem, ker pač ne poznajo vsi take vrste glasbe in jim bo 'kr nekaj'. Pustimo se presenetit :)
Drugače pa, po mojem okusu, bi lahko bilo še malo več narodnozabavnih delov v pesmi, ker zdaj v bistvu samo na dveh delih pojejo in igrajo brez, da bi bil rock vmešan zraven.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov