EMA 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
Emanuela ja čisto drugače so uveljavljeni, meni je ta omad od njih odsti bolj všeč, ampak ubistvu je pesem narejena na istem principu! Oboje ima malo rocka, malo domače, nato združeno. Torej so tile cool samo zaradi imena, ki so si ga naredili??
sirova štručka meni je škoda denarja za tako sranje
sirova štručka meni je škoda denarja za tako sranje
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
Fay napisal/-a:Oboje ima malo rocka, malo domače, nato združeno. Torej so tile cool samo zaradi imena, ki so si ga naredili??
A dej no, če majo pa oni kaj rocka v tem komadu, potem pa slabo slišite.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Raje kot da vam povem svoje brez cenzure, bi vas zagovornice tega super duper komada prosila, da mi točno napišete kaj vam je všeč.
Besedilo?Oz kateri del besedila vam je točno dober, kvaliteten?Am, naj uganem.naj boooooo, sprememba scene?Ali pa naj vse obnori ta zvok?
Hm, besedilo s pomenom.
Oz dajmo zmiksat dva stila, kot so že naredili BFM in Slaki in zmaga je zagotovljena.
Brrr, pesem je skupek dveh zvrsti....
Ah, naj uganem še enkrat-vam je všeč aranžma?
Ali pa nastop, na katerem si nastopajoči navlečejo nošo (se kar prelevijo v narodno zabaven ansambel) ter usnjeno jakno (evo ti rockerja).
NE, to ni dovolj.
Premik v glavi?Ja, na boljše, ne pa da vsako sranje pošljemo na Eurosong samo zato, ker je malo drugačno od lanskega leta....
Dodajam-primerjajte samo izvedbo npr el. kitare pri obeh.NE, ne gre se za samo ime, ampak izvedbo in vse skupaj.
Besedilo?Oz kateri del besedila vam je točno dober, kvaliteten?Am, naj uganem.naj boooooo, sprememba scene?Ali pa naj vse obnori ta zvok?
Hm, besedilo s pomenom.
Oz dajmo zmiksat dva stila, kot so že naredili BFM in Slaki in zmaga je zagotovljena.
Brrr, pesem je skupek dveh zvrsti....
Ah, naj uganem še enkrat-vam je všeč aranžma?
Ali pa nastop, na katerem si nastopajoči navlečejo nošo (se kar prelevijo v narodno zabaven ansambel) ter usnjeno jakno (evo ti rockerja).
NE, to ni dovolj.
Premik v glavi?Ja, na boljše, ne pa da vsako sranje pošljemo na Eurosong samo zato, ker je malo drugačno od lanskega leta....
Dodajam-primerjajte samo izvedbo npr el. kitare pri obeh.NE, ne gre se za samo ime, ampak izvedbo in vse skupaj.
The world is as you are.
-
Fay - Kofetarica
Fancy Nancy nevem, ker ne poslušam rocka, ampak je nekaj podobnega. Res ne isto, je pa podobno
emanuela besedilo mi ni všeč. Glasba kot sama mi ni kaj posebnega. Hotela sem le povedati, da je oboje narejeno na istem principu. Ali slučajno ni tako?
emanuela besedilo mi ni všeč. Glasba kot sama mi ni kaj posebnega. Hotela sem le povedati, da je oboje narejeno na istem principu. Ali slučajno ni tako?
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
floribunda napisal/-a:da je komad poden od podna
Zakaj?
Opažam, da imajo ljudje problem z dojemanjem besedila, ki je nekoliko drugačno, saj za razliko od ostalih komadov ne govori o ljubezni/fuku/varanju/ostaleizpraneteme, ampak govori v bistvu o samem sebi, o nastopu, o mešanju dveh zvrsti glasbe....
Me pa čudi, da je imela Manca Špik letos komad, ki je primeren samo za na pogreb...
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 23. Feb. 2010 13:16, skupaj popravljeno 2 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Princip je isti.
Ampak gledam iz vidika kvalitete-komad iz Eme mi je res podpovprečen, medtem ko so mi BFM in Slaki bolj všeč zaradi večje živahnosti, raznolikosti tonov, ma ni da ni.
Škoda, da se kakšni takšni ne prijavijo, bi celo glasovala...
Ampak gledam iz vidika kvalitete-komad iz Eme mi je res podpovprečen, medtem ko so mi BFM in Slaki bolj všeč zaradi večje živahnosti, raznolikosti tonov, ma ni da ni.
Škoda, da se kakšni takšni ne prijavijo, bi celo glasovala...
The world is as you are.
-
Fay - Kofetarica
^^ to sem hotela povedati. Je pa tudi meni veliko bolj všeč komad od BFM, kot naših zmagovalcev. Ampak kot vemo, se dobre skupine, kot so Siddharta, Big foot mama ipd, ki pa imajo dobro glasbo in dobrabesedila, ne prijavijo, ker jim je to pač sranje
-
^^ja, to je velika škoda.
Namesto tega je vedno več novih , neznanih izvajalcev (ok, naj prihajajo novi ljudje na sceno, ampak ne direktno na Emo), ta "znani" pa vpr če se sploh prijavijo...
Bi se pa povečala konkurenca (s prijavami kvalitetnih izvajalcev), pa tudi izbira bi bila večja, pa še kaj pametnega bi šlo iz naše male državice
Ampak, a se samo meni zdi, ali pa Ema ni več to kar je bila pred leti?
Namesto tega je vedno več novih , neznanih izvajalcev (ok, naj prihajajo novi ljudje na sceno, ampak ne direktno na Emo), ta "znani" pa vpr če se sploh prijavijo...
Bi se pa povečala konkurenca (s prijavami kvalitetnih izvajalcev), pa tudi izbira bi bila večja, pa še kaj pametnega bi šlo iz naše male državice
The world is as you are.
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
McLarnovc napisal/-a:floribunda napisal/-a:da je komad poden od podna
Zakaj?
Opažam, da imajo ljudje problem z dojemanjem besedila, ki je nekoliko drugačno, saj za razliko od ostalih komadov ne govori o ljubezni/fuku/varanju/ostaleizpraneteme, ampak govori v bistvu o samem sebi, o nastopu, o mešanju dveh zvrsti glasbe....
Kdo govori o dojemanju besedil, ki je drugačno od povprečja? Besedilo je lahko o čemerkoli, če je le kvalitetno spisano in ima vsaj približno nek pomen. Ampak tole je pa napisano na nivoju 5-letnega otroka.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
emanuela napisal/-a:^^ja, to je velika škoda.
Tudi meni se zdi, da je bila Ema pred leti veliko bolj na nivoju, pa tud kar nekaj dobrih komadov se je našlo, ki se še danes vrtijo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov