EMA 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Vidim, da se v par temah omenja tale ema, pa dajmo tule malo podebatirat o zmagovalnem komadu pa tudi o drugih...
Pa po možnosti ne pisat, komad je obupen pa komad je super, ampak bi blo fajn če je še nek argument zdraven zakaj tako mislite....
Torej...kak se vam zdi zmagovalni komad?
Pa po možnosti ne pisat, komad je obupen pa komad je super, ampak bi blo fajn če je še nek argument zdraven zakaj tako mislite....
Torej...kak se vam zdi zmagovalni komad?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
nixie - Debatorica
- Na forumu od: 17. 10. 2009
Meni se zdi ta ideja ful dobra...sam komad pa mi ni nevem kolko... lahko bi bil boljši. Kalamare bi tudi zamenjala s kakšnim drugim bendom. Drugače sem vesela za njih, da so zmagali. Od vsega cirkusa, ki smo do zdej pošiljali gor pa naj gre še harmonika...bodo vsaj žurali v green roomu.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ni mi všeč Ideja rock/narodna je kar kul, samo to besedilo je pa za nikamor, pa tudi ta konkretna izvedba mi ni všeč. Še dobro da nas na Evrosongu ne bo nihče razumel, ker besedilo je res biser glasbe Slišala sem le par komadov, mi je pa precej všeč naslednji:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
ja glede na to, kakšen poden so bili ostali komadi, se mi zdi, da je prav, da pošljemo tega naprej. ni pa nek presežek no. mislim saj mi itak nimamo neke fajn muske, sploh ne vem s kerim komadom bi loh šli na evrovizijo....
drgač mi je pa komad zanimiv, drugačen, melodičen, uredu no
drgač mi je pa komad zanimiv, drugačen, melodičen, uredu no
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ja, ideja je že bila uporabljena s Slaki in BFM...
Besedilo mi je kr nekaj, isto cela pesem....naj bo, naj se, ma petletni mulec bi sestavil takšno besedilo....tako da mi res ni všeč.Ampak, če prav pomislim, se sploh ne spomnim pesmi, ki bi mi bila všeč...pa tudi Eurosong je postal vse kaj drugega kot iskanje dobre pesmi.
Besedilo mi je kr nekaj, isto cela pesem....naj bo, naj se, ma petletni mulec bi sestavil takšno besedilo....tako da mi res ni všeč.Ampak, če prav pomislim, se sploh ne spomnim pesmi, ki bi mi bila všeč...pa tudi Eurosong je postal vse kaj drugega kot iskanje dobre pesmi.
The world is as you are.
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
Eme nisem gledala (še dobro, mi je bilo prihranjeno marsikaj neumnega), sem pa si zdaj ogledala posnetek in ne morem reči drugega kot da gremo vsako leto na slabše. Melodija je kar ena, besedilo pa je tako, da ne pove nič, ampak res nič (niti nekaj osnovnega za rimat). Se pa tolažim s tem, da je tudi Evrovizija na podobnem nivoju in da tja pridejo še drugi Evropejci, ki na sramoten način zastopajo svojo državo.
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
Sm poslušala par komadov od Ansambla Roka Žlindre, pa morm rečt, da majo vse komade boljše.
Kalamari mi itak niso všeč...
Tko da tale komad mi sploh ne potegne. Melodija je kr ena , pa to je najbolj važn... da folku v ušesa pade. Besedilo je itak vseen, ker ga noben na Evroviziji ne bo zastopu
Kalamari mi itak niso všeč...
Tko da tale komad mi sploh ne potegne. Melodija je kr ena , pa to je najbolj važn... da folku v ušesa pade. Besedilo je itak vseen, ker ga noben na Evroviziji ne bo zastopu
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
Meni je pa pesem, glede na vse ostale, dobra. Sicer nisem nobena pristašica te zvrsti, ampak ostale pesmi so bile katastrofalne.
Slišati je bilo nekaj dobrih vokalov. Recimo Martina Šraj ima čudovit glas, ampak pesem je .
Celotna prireditev mi je bila dolgočasna. Morda pa nas neka raznolikost pripelje kam naprej, čeprav je pesem dolgočasna, z istim besedilom, nič novega...
Slišati je bilo nekaj dobrih vokalov. Recimo Martina Šraj ima čudovit glas, ampak pesem je .
Celotna prireditev mi je bila dolgočasna. Morda pa nas neka raznolikost pripelje kam naprej, čeprav je pesem dolgočasna, z istim besedilom, nič novega...
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Res ima dober glas,tole je Martina dobro odpela.Sicer mi pa njena pesem tudi ni bila všeč.
Razočarala me je tudi Nuša Derenda,saj sem pričakovala precej več.
Manca Špik je imela pesem,za katero sem ves čas imela občutek,da sem jo že slišala.
Glas Ylenie Zobec mi je fenomenalen,pesem pa je bila skoraj dolgočasna.
Pesti sem držala za Nino Pušlar,čeprav tudi njena pesem ni nek presežek,premore pa vsaj malce ritma in dinamičnosti.
Tako je tudi z zmagovalno pesmijo,ki sicer ni nekaj posebnega,je pa malce drugačna za na evrovizijo.Pevkin vokal mi je všeč.
Upam,da se bodo dobro odrezali,želim jim čimboljšo uvrstitev.
Razočarala me je tudi Nuša Derenda,saj sem pričakovala precej več.
Manca Špik je imela pesem,za katero sem ves čas imela občutek,da sem jo že slišala.
Glas Ylenie Zobec mi je fenomenalen,pesem pa je bila skoraj dolgočasna.
Pesti sem držala za Nino Pušlar,čeprav tudi njena pesem ni nek presežek,premore pa vsaj malce ritma in dinamičnosti.
Tako je tudi z zmagovalno pesmijo,ki sicer ni nekaj posebnega,je pa malce drugačna za na evrovizijo.Pevkin vokal mi je všeč.
Upam,da se bodo dobro odrezali,želim jim čimboljšo uvrstitev.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Meni se sicer kombinacija rocka in narodnozabavne glasbe dopade, ampak besedilo je pa čisti podn! Se mi zdi, da je bilo v parih minutah skupi vrženo in to je to. Ok sicer ne pričakujem, da bo pesem za na evrovizijo imela ne vem kok globoko besedilo, ampak vseeno bi se lahko malo bolj potrudili glede tega!
Drugače me pa nobena pesem ni očarala...tistih glasbeniki, ki so že n-tič nastopili na emi so imeli prejšna leta vsi boljše komade kot sedaj. Bilo je pa za moje pojme vse izpeto že, nič novega, vse pesmi že stokrat slišane, kopiranje garderobe in scenografije od drugih... Mi je pa imela Martina Šraj zelo lep glas, ampak pesem mi pa ni bila všeč.
Drugače me pa nobena pesem ni očarala...tistih glasbeniki, ki so že n-tič nastopili na emi so imeli prejšna leta vsi boljše komade kot sedaj. Bilo je pa za moje pojme vse izpeto že, nič novega, vse pesmi že stokrat slišane, kopiranje garderobe in scenografije od drugih... Mi je pa imela Martina Šraj zelo lep glas, ampak pesem mi pa ni bila všeč.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
sicer sem slišala samo zmagovalen komad.
ampak vse kar lahko rečem je da je komad poden od podna. da je to žalitev narodnozabavne glasbe.
da je vse skupaj postalo ena velika burka iz katere potem v nedeljo v K4 na roza naredijo burlesko.
da me je v takih momentih sram da sem slovenska, čeprav je evrovizija v splošnem podn.
da me zanima kdaj se bo glasba spet začela delati s srcem in posluhom, ne pa da en fukjenc mlati po synthu ene joške skačejo naokoli in ena sraka ki se zraven dere.
podn. js ko sem nažgana pojem boljše. in moje viže, ki si jih momljam ob kuhanju so bolj kvalitetne.
kje mamo kakega smeška, ki čisto zares kozla?
ampak vse kar lahko rečem je da je komad poden od podna. da je to žalitev narodnozabavne glasbe.
da je vse skupaj postalo ena velika burka iz katere potem v nedeljo v K4 na roza naredijo burlesko.
da me je v takih momentih sram da sem slovenska, čeprav je evrovizija v splošnem podn.
da me zanima kdaj se bo glasba spet začela delati s srcem in posluhom, ne pa da en fukjenc mlati po synthu ene joške skačejo naokoli in ena sraka ki se zraven dere.
podn. js ko sem nažgana pojem boljše. in moje viže, ki si jih momljam ob kuhanju so bolj kvalitetne.
kje mamo kakega smeška, ki čisto zares kozla?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
In ne, vseeno.Le kako si drznemo, da nam ni všeč vse kar nam vržejo pod nos, ker je pač slovensko?
In če gledam na pesmi in komentarje glede ciganov-še vedno raje pošljem njihovo kakšno dobro pesem kot pa našo podpovprečno.
In razkuril me je tudi komentar, da smo tisti, ki nam ni všeč zaplankani in sledilo je vpr, čemu smo se borili prejšnje desetletje.
Ne moreš v isti koš metati pesmi, ki nam bo delala sramoto in samostojnosti.
Potemtakem moramo biti zadovoljni z vsem, čemer nam postrežejo na pladnju-in politiko itd...
In če gledam na pesmi in komentarje glede ciganov-še vedno raje pošljem njihovo kakšno dobro pesem kot pa našo podpovprečno.
In razkuril me je tudi komentar, da smo tisti, ki nam ni všeč zaplankani in sledilo je vpr, čemu smo se borili prejšnje desetletje.
Ne moreš v isti koš metati pesmi, ki nam bo delala sramoto in samostojnosti.
Potemtakem moramo biti zadovoljni z vsem, čemer nam postrežejo na pladnju-in politiko itd...
The world is as you are.
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
Narodna muska je čisto kul, ampak tole zame ni narodna, še manj pa kul. Tole je samo neko preseravanje, to, da bejba na odru nosi slovensko narodno nošo še ne pomeni, da gre za tak komad, ker tole je totalen crap, ki nima ne glave in ne riti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]