'Duhoviti' natakarji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
orhideja1 napisal/-a:Marlboro_gold napisal/-a:kolega ki ne pije alkota naroči kavo. In ženska mu reče, da mu tega ne bo prinašala, ker je gužva in da ne bo koga polila. WTF?? No, pol naroči čaj in reče ona da to je enako in da tudi tega ne bo nosla.
To sem jaz isto doživela v Ljubljani, ko sem naročila čaj. Te ima, da sploh ne bi nič naročil.
dostkrat se tud zgodi da recimo prideš eno uro al pa pol ure pred zaprtjem lokala, pa ti reče, da ma kavomat že pomit in da ni kavice.
ampak ker sm delala v gostinstvu, ker vem, da ti ponovno pucanje ne bo vzelo več kot deset minut, vztrajam na usak način in vedno dobim kavo.Poleg tega je pa lokal odprt do takrat kot je in do takrat maš za strežt use!Ker pa folk popušča, se natakarji lepo navadjo kavomate pol ure al pa še več prej pucat in ni kavice.No, jst kot gost mam svoje pravice in se držim tega da ma stranka zmeri prou in vedno dosežem svoje
drgač pa nimam nekih ornk slabih izkušenj, da bi si jih prou zapomnla za use večne čase.edino me moti to, da te postrežejo, kot da jim je to največja muka na svetu Moti me pa tud pretirano prilizovanje.more bit lih neki umes, nek nasmešek al pa usaj normalen pogled in pač samo psotrežba, brez tečnarjenj in hecanja, ker pridm na kavo ne pa se hecat z natakarji.enako je v štcunah.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
*purple* napisal/-a:edino me moti to, da te postrežejo, kot da jim je to največja muka na svetu
Aha! Se mi je že zgodilo, da sem šla na pijačo in je prišla kelnarca do mize, se tko postavla v eno čudno pozo (pa okej, to niti ni važno), žvečla čigumi z odprtimi usti, zavijala z očmi in komi izustla "kaj hočte?".
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
*purple* napisal/-a:dostkrat se tud zgodi da recimo prideš eno uro al pa pol ure pred zaprtjem lokala, pa ti reče, da ma kavomat že pomit in da ni kavice.
Točno ja, to izkušnjo tudi imam. In to mi je rekla 1 uro pred zaprtjem lokala. Mislim kaj si lahko privošči.
Ali pa enkrat, ko sem nekje naročila sok, ko mi natakar reče: "Kaj a voziš, da moraš sok pit? A res ne bi naročila kaj drugega?" Kaj a ni on tam zato, da prinese kar naročimo?
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Marlboro_gold napisal/-a:Končalo se je tko, da je ta fant pač dobu Cocacolo - ker se ni nč postavu zase, je bol mirn. Seveda se mu je pa butast zdel, ampak ni hotu delat scene. No, če bi šlo zame bi vztrajala do konca, čeprav bi mi pomoje špuknila v tisto kavo. No, upam da mi vseeno ni v bambus, ki sem ga pila.Alko je brez problema prnesla, kej toplega pa ne.
Pol je šla stran, ko sem ji začela tisto o spoštovanju. Zavijala z očmim, bila jezna in šla stran.
Kje v Celju pa je blo to? Me res zanima. Drugač pa itak tud js vidim da se ful kelnarjev tk obnaša, kot da jim je nevemkakšna muka te tam postrežt. Sama sm tud že doživela par neprijetnih izkušn, eno recimo v savni v Atlantisu, smo šli v tisto "gostilno" neki pojest&spit in se je ženska tk držala in obnašala, da me je blo prav strah naročit, ker sm mela občutek da me bo ubila s pogledom. Faaak. Res redkokdaj pa naletim na kakga kelnarja, ki je ful prijazn. V LJ so mi kul kelnarji v Semaforju - prijazni, face, ... no razn ena ženska tam se skoz neki kislo drži.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
Glede tega so najboljši kakšni no-name lokalčki. V šiški je lokalček Amsterdam - poceni, pa gospa je fajn in lahko še kkšno življenjsko rečš z njo.
Pa Tutnkamn na Celovški za McDonaldsom. Poceni pa tut še nism naletela na nesramga kelnarja.
Pa Tutnkamn na Celovški za McDonaldsom. Poceni pa tut še nism naletela na nesramga kelnarja.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
Vem kaj hočeš reč.
Sam dva kelnarja v bakusu sta pa zmeri orjazna, ne glede na to kolk je ljudi (pa še noč je- glede da navadno ljudje ob teh urah spijo).
Nekateri pa nimajo nobenga odnosa do stranke.
Sam dva kelnarja v bakusu sta pa zmeri orjazna, ne glede na to kolk je ljudi (pa še noč je- glede da navadno ljudje ob teh urah spijo).
Nekateri pa nimajo nobenga odnosa do stranke.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
V Saloonu sem bila nekajkrat, tam sem imela vedno pozitivne izkušnje in me prav čudi to, kar tukaj pišete.
Najbolj prijazni kelarji pa so v Irishu. Tam so zmeraj nasmejani, nikoli jim ni problem izpolniti glasbene želje, prav tako ne kakšnega zmišljevanja
Najbolj prijazni kelarji pa so v Irishu. Tam so zmeraj nasmejani, nikoli jim ni problem izpolniti glasbene želje, prav tako ne kakšnega zmišljevanja
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Sestavljanka napisal/-a:V Saloonu sem bila nekajkrat, tam sem imela vedno pozitivne izkušnje in me prav čudi to, kar tukaj pišete.
Mogoče je catch v tem, da Saloon (trnov, verjetno?) in Salon nista ista lokala
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
*purple* napisal/-a:dostkrat se tud zgodi da recimo prideš eno uro al pa pol ure pred zaprtjem lokala, pa ti reče, da ma kavomat že pomit in da ni kavice.
ampak ker sm delala v gostinstvu, ker vem, da ti ponovno pucanje ne bo vzelo več kot deset minut, vztrajam na usak način in vedno dobim kavo.Poleg tega je pa lokal odprt do takrat kot je in do takrat maš za strežt use!Ker pa folk popušča, se natakarji lepo navadjo kavomate pol ure al pa še več prej pucat in ni kavice.No, jst kot gost mam svoje pravice in se držim tega da ma stranka zmeri prou in vedno dosežem svoje
veš purple, če bi pršla k men v slaščičarno kjer delam ob 9h (zapre se pa ob 10h) tud gotovo ne bi dobila kavice. pa če bi se na trepalnce postavla. pa to ne zaradi moje nesramnosti, ampak zaradi tega ker smo pač s šefom tako zmeneni da ob 9h začnemo počasi lokal pospravlat. razn če ni neke velike gužve (kar je ponavadi ni).
no ampak če slučajno prideš, ti kr reč da si purple, pa ti bom skuhala uno kavo
Our passion is our strength <3
-
vrvica - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Js mam tud do 10 odprt, pa ponavad ene 20 minut pred koncem sele spucam zadnjo rocko za kavo. Razen ce je ksn dan (recmo tkole med prazniki) da ni res nc folka ze od 8h naprej, pol jo recimo da ze okol 9 spucam pa pac upam da bo se tista zadnja ura tud cist brez folka, ker pol sem ze 5 do 10 nastimana za picit dam. Ampak to je res redkost.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ampak to ni prav. Če vam piše DELOVNI čas do 10h, morate do 10h tud stranko postrežt. Tud mi v trgovini nmormo kt ob sedmih že zapret blagajn, če dela trgovina do osmih, še 15 čez osem mormo stranki računat sranje, k ga je iskala dve uri in prišla šele zdaj. Luštno bi blo, če bi vam kdo inšpekcijo poklical, ko bi ga zavrnila potem bi pa žvižgal dogovor s tvojim šefom. Zakaj potem preprosto ne zaprete ob devetih in pospravljaš v miru do desetih? Svašta.
It was forever..but it didnt last long..
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
..Evelyn.. napisal/-a:Ampak to ni prav. Če vam piše DELOVNI čas do 10h, morate do 10h tud stranko postrežt. Tud mi v trgovini nmormo kt ob sedmih že zapret blagajn, če dela trgovina do osmih, še 15 čez osem mormo stranki računat sranje, k ga je iskala dve uri in prišla šele zdaj. Luštno bi blo, če bi vam kdo inšpekcijo poklical, ko bi ga zavrnila potem bi pa žvižgal dogovor s tvojim šefom. Zakaj potem preprosto ne zaprete ob devetih in pospravljaš v miru do desetih? Svašta.
Se strinjam ja....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Evelyn, se ful strinjam.
Tudi jaz sem delala na Darsu, pa ni blo šans, da bi 15min prej zaprla kabinco, lol Al pa, da bi rekla stranki, ja čuj, ti pa zdaj ne moreš s kartico plačat, ker sem vse odrezke že pospravla in bi mogla pol spet vse gor odpirat???
Ma ni šans, do minute točno morš bit tam stranki na uslugo, dokler ne pride naslednja izmena.
Te pa se zmenite s šefom, da vam plača še 15min za delanje obračuna, čiščenje itd...
Tudi jaz sem delala na Darsu, pa ni blo šans, da bi 15min prej zaprla kabinco, lol Al pa, da bi rekla stranki, ja čuj, ti pa zdaj ne moreš s kartico plačat, ker sem vse odrezke že pospravla in bi mogla pol spet vse gor odpirat???
Ma ni šans, do minute točno morš bit tam stranki na uslugo, dokler ne pride naslednja izmena.
Te pa se zmenite s šefom, da vam plača še 15min za delanje obračuna, čiščenje itd...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov