'Duhoviti' natakarji

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 28. Apr. 2009 16:10

Ah mi smo se mel v Salonu zmer noro, pa smo pršli z odfukanimi frizurami, Buffalo šuhi pa navadnimi kavbojkami, pač mladina. Včasih, še clo po partiju :D Pa je bla zmer zajebancija in zmer smo bli postreženi tko k je blo treba. Nikol ni noben na nas gledu zviška alpa bil kej nesramen.
Je pa res, da že neki časa nism bla. Tko da čist možno, da se je kolektiv zamenju in so zdej čudni pač :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 28. Apr. 2009 16:55

chiqqa napisal/-a:folk, ne tok resno vse vzemat :D pač folk je prfuknen, kaj čš..ne pa da se zdj tresš pa vs iz sebe, jz bi mu rekla dj ne jebi, dj račun, kake 28€ LOL u sanjah ne dam :D in bi hitr ratu resn!

Baje je bil skoz resn. Sej to je tuki najbol čudno. :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 28. Apr. 2009 17:06

Kere butaste. Jaz še kaj takega nisem doživela, mi gre pa na živce, ko v prazni gostilni pol ure čakaš na račun, kljub temu, da za njega 4x prosiš in vidiš, da se trije kelnarji za šankom dolgočasijo. Potem prideš plačat k šanku, tečen poveš, kar jim gre in ti rečejo: Če se ti tak mudi (po 20 minutah) pa se prišetaj do šanka. In seveda obvezno zavijanje z očmi! Aaaaaaaa, popizdiš.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 28. Apr. 2009 17:23

slivica napisal/-a:Kere butaste. Jaz še kaj takega nisem doživela, mi gre pa na živce, ko v prazni gostilni pol ure čakaš na račun, kljub temu, da za njega 4x prosiš in vidiš, da se trije kelnarji za šankom dolgočasijo. Potem prideš plačat k šanku, tečen poveš, kar jim gre in ti rečejo: Če se ti tak mudi (po 20 minutah) pa se prišetaj do šanka. In seveda obvezno zavijanje z očmi! Aaaaaaaa, popizdiš.

Jst bi se mu nasmejala in šla. Sploh, če bi bil tist dan znesek velik pomoje nikol več ne bi rabla čakat, sploh pa mi ne bi več zavijal z očmi.

Sm pa tut že rekla natakarci, da ona tam vrjetno ni na prisilnem delu in, da je za to tudi plačana. Če ji kaj ne paše, pomojem lahk neha in gre iskat drug šiht, tuki bo pa delu kdo, ki mu bo to v veselje in bo znal s stranko človeško komunicirat. Sm ji ponudla tudi, da se pr šefu pozanimam o tem, od takrat dalje se pa lepo razumeva. :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 28. Apr. 2009 17:32

renatka_ napisal/-a:..., od takrat dalje se pa lepo razumeva. :)

Mogoče pa ti naskrivaj špuka v pijačo. :) Saj se hecam, ampak jaz mam vedno "strah", da bi mi kak čuden/čudna natakar/natakarica špuknila v sok, če bi se kaj pritoževala. :D
Drugač pa ja, jaz sem tudi potem razmišljala, zakaj nisem preprosto šla, ampak bi mi blo ful nerodno, če bi se pridrl za mano, da nisem plačala računa. :) Morala bi zahtevati šefa, ampak v tistem trenutku sem bla v šoku nad obnašanjem in sploh nisem razmišljala.
Drugače pa je zadnje čase FUL malo ljudi, ki bi bili prijazni do tebe (v trgovini, gostilni...), da se ti prav zdi, da jim greš na živce, če prideš kaj kupit. Pa ne da sem jaz neka tečna al pa nesramna, pač normalno greš npr. po kruh, dosti lepše ga je kupit, če se ti še prodajalka malo nasmeji...
Uporabniški avatar
Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs Beauty » 28. Apr. 2009 17:36

Ja saj, jaz sem to že tudi opazila, ne glede na to kje grem v trgovino. Vedno se najde vsaj ena zagrenjena prodajalka (če ne pri kruhu, pa na blagajni). :roll: Verjetno gredo takšni zateženi osebki še sami sebi na živce. :D Jaz jih pač jemljem kot ljudi, ki ne vplivajo na moje počutje in mi je prav malo mar, če imajo vsak dan slab dan.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 28. Apr. 2009 20:04

če smo lih malo zašli na tečne oziroma zdolgočasene prodajalce. jas mam čist svojo rešitev takega problema. jas pa k takim tečnim pridem z največjim nasmeškom, jih pohvalim (al da hitro delajo, al da majo super ponudbo, al da zelo rada kupujem v njihovih trogivnah, ponavadi si kr nekaj zmislim) jim povem kako je zunaj vreme, pač glede na to da v teh večjih centrih sploh ne vidiš al vojna zunaj. potem pa malo poklepetam z njimi glede na to kaj mi odgovorijo, na koncu se velelepo zahvalim. in ne delam tega cinično, pač spustim se v vlogo. in grem jas od pulta nasmejana in tut njej je malo manj pusto/tečno/monotono delo.
no vsaj jas tak mislim, škodit verjetno ne more...
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 28. Apr. 2009 22:01

densy napisal/-a:jao, ta Salon se ima že ves čas za nekaj več.
Se spomnim, ko je kolegica vzela iz police časopis, ga brala, potem pa smo plačale pijačo in šle, nato (ko smo že hodile po ulici) je za nami pritekel en kelnar, kao naj gremo nazaj pa časopis damo tja kamor spada. Itak, rajši umrem :D

:D :D Ne moreš verjet :D
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 12. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a KLEMY » 29. Apr. 2009 19:54

O, Salon, ja... ne bom pozabla, greva s prjatlco enkrat na kofe, lih eno urco sva mele cajta, ker je ona morala pol na šiht, poleg naju je bla v lokalu ena turistka pa eni dve bejbi in gre kelnarca mimo naju pa neki puca po eni mizi... pa reče uni ženski po anglešk da bo takoj...gre mimo unih dveh bejb in so se kao poznale pa so začele blablablablablablablablabla.... midve mal čvekava pa čakava da kdo pride...nč, una še kr debate tm.... blablablablabla.... una turistka je mal čukasto gledala okol... midve tud.... mine pol ure :!: in una bejba še kr čveka tm, mi tri smo pa kao nevidne... :? in sva se ustale pa šle... una ženska pa za nama..kelnarca pa še trznila ni tm... :roll:
Od takrat mene tm niso vidli.... če bi mela slab dan bi uni bejbi zagrenila lajf do amena... tko se mi pa ni dalo.
Sm pa v enem lokalu pop*** enkrat, ko so mi prnesli kozarec s celim odtisom šminke gor, pa sm zahtevala drug kozarec in mi model prbije, da pa lahka pijem z druge strani, ko ni fleka gor. Sm čist vn padla, da če misli, da je smešen, lahko šefa pokliče da mi razloži tale vic, ker jst ga ne štekam. :roll:
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 29. Apr. 2009 19:58

Zanimivo, da vas je imelo velik probleme v Salonu - js jih sicer nisem imela nikoli, ampak tole bo spet mal za "prevert". :rofl:
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 29. Apr. 2009 21:13

KLEMY napisal/-a:O, Salon, ja... ne bom pozabla, greva s prjatlco enkrat na kofe, lih eno urco sva mele cajta, ker je ona morala pol na šiht, poleg naju je bla v lokalu ena turistka pa eni dve bejbi in gre kelnarca mimo naju pa neki puca po eni mizi... pa reče uni ženski po anglešk da bo takoj...gre mimo unih dveh bejb in so se kao poznale pa so začele blablablablablablablablabla.... midve mal čvekava pa čakava da kdo pride...nč, una še kr debate tm.... blablablablabla.... una turistka je mal čukasto gledala okol... midve tud.... mine pol ure :!: in una bejba še kr čveka tm, mi tri smo pa kao nevidne... :? in sva se ustale pa šle... una ženska pa za nama..kelnarca pa še trznila ni tm... :roll:
Od takrat mene tm niso vidli.... če bi mela slab dan bi uni bejbi zagrenila lajf do amena... tko se mi pa ni dalo.
Sm pa v enem lokalu pop*** enkrat, ko so mi prnesli kozarec s celim odtisom šminke gor, pa sm zahtevala drug kozarec in mi model prbije, da pa lahka pijem z druge strani, ko ni fleka gor. Sm čist vn padla, da če misli, da je smešen, lahko šefa pokliče da mi razloži tale vic, ker jst ga ne štekam. :roll:

:eek:
A pa ima ta lokal še kaj gostov glede na dogajanja tam?

Kar se pa trgovin tiče se mi zdi, da te lepo postrežejo edino še v čisto ta malih trgovinah. V centrih se pa še zmenijo ne zate, ko rabiš kakšno pomoč moraš it sam prosit in seveda zmotit prodajalke, ki vse vneto klepetajo na kupu in te še opazijo ne.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 29. Apr. 2009 21:26

Uf Salon. :evil: Sem bila samo enkrat tam in me ne bodo videli nikoli več. Tudi sama imam izkušnje s popolnoma neprimernim vedenjem kelnarjev. Stalno so imeli popolnoma nepotrebne in primitivne pripombe, plus da ne govorim kako osorni so bili. Fuj fej. Sem prav opazila, da v bolj "fancy" bar greš, bolj butasto se obnašajo zaposleni. Človek bi pomislil, da bi moralo biti ravno obratno. :? :?
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 30. Apr. 2009 15:41

lorelaj napisal/-a: Sem prav opazila, da v bolj "fancy" bar greš, bolj butasto se obnašajo zaposleni. Človek bi pomislil, da bi moralo biti ravno obratno. :? :?

Ampak je res točno tako kot si napisala. Sama isto opažam.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 30. Apr. 2009 15:43

ana27 napisal/-a:
lorelaj napisal/-a: Sem prav opazila, da v bolj "fancy" bar greš, bolj butasto se obnašajo zaposleni. Človek bi pomislil, da bi moralo biti ravno obratno. :? :?

Ampak je res točno tako kot si napisala. Sama isto opažam.

to zato ker mislijo da zdej so pa neki več ker delajo v takem fancy lokalu in ne v nekem navadnem barčku :roll:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs Beauty » 30. Apr. 2009 16:37

No, saj s takim odnosom do dela, predvsem pa strank, pokažejo, da so v bistvu na ravni kelnarja v nekem pajzlu. Isto sranje drugo pakovanje.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov