'Duhoviti' natakarji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 164 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
lelija, sej tu ni zdaj fora, da so one naročile in se je njim zdelo predrago. Sploh ne.
Dejansko je tip kr od nikoder potegnu 28€ "računa". Za kakav in limonado, al kaj že?
(Nevem al si se zmotla, al si hotla kr tak rečt?)
Dejansko je tip kr od nikoder potegnu 28€ "računa". Za kakav in limonado, al kaj že?
(Nevem al si se zmotla, al si hotla kr tak rečt?)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Kaj pa če se je hecu? Mal dvomim, da sploh uspe koga "nategnit" za več kot 20 €.
Tut js sem že doživela, da mi je natakar za npr. 2 soka reku 10 €, pa sem ga samo še enkrat lepo vprašala kok in pol se je mal zasmeju, povedu normalno ceno in dau račun.
Tut js sem že doživela, da mi je natakar za npr. 2 soka reku 10 €, pa sem ga samo še enkrat lepo vprašala kok in pol se je mal zasmeju, povedu normalno ceno in dau račun.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
*hox* napisal/-a:Kaj pa če se je hecu? Mal dvomim, da sploh uspe koga "nategnit" za več kot 20 €.
Ja, ok, pa se pol nasmejita oba. To je eno. Drugo pa je, če je tak, ko je opisano v prvem postu - da se tip ni nič hecal
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
renatka_ - Cosmofrik
Ja, pa dobr. Mene je že tut kdaj kak kelnar probu zabavat z napačnimi zneski in zraven mežiku tolk, da so mu trepalnice osivele za 99%.
Sam ta tip je biu kao smrtno resn in iz minute v minuto dajal bolj agresiven vtis?
*hox* kdaj ga greva zdresirat?
Sam ta tip je biu kao smrtno resn in iz minute v minuto dajal bolj agresiven vtis?
*hox* kdaj ga greva zdresirat?
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
jao, ta Salon se ima že ves čas za nekaj več.
Se spomnim, ko je kolegica vzela iz police časopis, ga brala, potem pa smo plačale pijačo in šle, nato (ko smo že hodile po ulici) je za nami pritekel en kelnar, kao naj gremo nazaj pa časopis damo tja kamor spada. Itak, rajši umrem
Se spomnim, ko je kolegica vzela iz police časopis, ga brala, potem pa smo plačale pijačo in šle, nato (ko smo že hodile po ulici) je za nami pritekel en kelnar, kao naj gremo nazaj pa časopis damo tja kamor spada. Itak, rajši umrem
-
renatka_ - Cosmofrik
densy, LOL. Mislim, če ma tolk cajta, da prleti vn za stranko, ne štekam kako ne najde cajta, da da cajtng na svoje mesto?
A to delajo mladi, srednji, starejši? No, starejši vrjetno ne, ne morem se odločit med mladimi in srednjimi.
Naslednji kozmomiting bi lahko biu tuki notr v tem Salonu, al kaj je. Predlagam, da se udeleženci (čimbolj western) napijejo in vse razmečejo, vstanejo in brez plačila odidejo.
A to delajo mladi, srednji, starejši? No, starejši vrjetno ne, ne morem se odločit med mladimi in srednjimi.
Naslednji kozmomiting bi lahko biu tuki notr v tem Salonu, al kaj je. Predlagam, da se udeleženci (čimbolj western) napijejo in vse razmečejo, vstanejo in brez plačila odidejo.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
^salon je res prehud za nas no
še posebej če prideš tja po petih urah predavanje, nepošmekan.. nimaš kaj iskati.. debili
drugače pa.. ni slaba ideja.. dobimo se na trgu, se ga napijemo, potem gremo pa v Salona pa vse razmečemo
še posebej če prideš tja po petih urah predavanje, nepošmekan.. nimaš kaj iskati.. debili
drugače pa.. ni slaba ideja.. dobimo se na trgu, se ga napijemo, potem gremo pa v Salona pa vse razmečemo
Prvi neprebran prispevek • 164 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]