'Duhoviti' natakarji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
jullia_ napisal/-a:matjazd napisal/-a:Vsekor pa mislim, da je pametno upoštevati "slab glas seže v deveto vas", da čimmanj ljudi doživi kaj takšnega.
Se strinjam. V katerem lokalu se ti je pa to zgodilo?
Ja tudi mene zanima kje je to bilo, da mi ne pade na pamet tja it. Se mi pa zdi, da je danes toliko lokalov, da se pa čisto enostavno da it v drugega, če nekje doživiš neprijetno izkušnjo.
Sem že sama enkrat nekje vstala in šla drugam, ker je natakar kompliciral, da kako se danes stranke zmišljujemo in pričakujemo kaj vse naj bi v gostilni imeli. Pa saj imam pravico vprašat, če imajo tudi pice, mar ne?
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Pa ta kelnar nima nobene čiste. Imam pa iz tega lokala tudi sama neprijetno izkušnjo, samo ne vem ali je namerna ali nenamerna, da so mi 1x vrnili 10 eur premalo nazaj. A kaj, ko sem jaz to šele doma opazila in nisem mogla več dokazovati. Zdaj vedno takoj preštejem denar.
-
Mrs Beauty - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
cvetkaaa napisal/-a:
Ja tudi mene zanima kje je to bilo, da mi ne pade na pamet tja it. Se mi pa zdi, da je danes toliko lokalov, da se pa čisto enostavno da it v drugega, če nekje doživiš neprijetno izkušnjo.
Sem že sama enkrat nekje vstala in šla drugam, ker je natakar kompliciral, da kako se danes stranke zmišljujemo in pričakujemo kaj vse naj bi v gostilni imeli. Pa saj imam pravico vprašat, če imajo tudi pice, mar ne?
Saj je napisala kje se je to zgodilo - v Salonu na Trubarjevi. Drugače pa, po takem incidentu tudi mene več ne bi videli tam.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
-
*ž@bic@* - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 2. 2007
- Kraj: LubLana*
orhideja1 napisal/-a::eek: Pa ta kelnar nima nobene čiste. Imam pa iz tega lokala tudi sama neprijetno izkušnjo, samo ne vem ali je namerna ali nenamerna, da so mi 1x vrnili 10 eur premalo nazaj. A kaj, ko sem jaz to šele doma opazila in nisem mogla več dokazovati. Zdaj vedno takoj preštejem denar.
Nm so pa enkrat šenkal 10€ v Salonu
Loue me..i'm ž@bic@
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
http://www.ljubljana.si/si/turizem/ljub ... robno.html
tukaj so kontaktni podatki, dovolj bi bilo že link od te teme po mailu poslati...
tukaj so kontaktni podatki, dovolj bi bilo že link od te teme po mailu poslati...
-
črnamamba - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 12. 2007
*ž@bic@* napisal/-a:orhideja1 napisal/-a::eek: Pa ta kelnar nima nobene čiste. Imam pa iz tega lokala tudi sama neprijetno izkušnjo, samo ne vem ali je namerna ali nenamerna, da so mi 1x vrnili 10 eur premalo nazaj. A kaj, ko sem jaz to šele doma opazila in nisem mogla več dokazovati. Zdaj vedno takoj preštejem denar.
žabica vrni orhideji 10 €
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
Mrs Beauty napisal/-a:cvetkaaa napisal/-a:
Saj je napisala kje se je to zgodilo - v Salonu na Trubarjevi. Drugače pa, po takem incidentu tudi mene več ne bi videli tam.
Sem prebrala, da je napisala, ampak to je bila moja potrditev, da tudi mene to zanima in najbrž še koga drugega, da ne bo zahajal v takšne lokale, zato je prav, da je to javno napisala.
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
*ž@bic@* napisal/-a:orhideja1 napisal/-a::eek: Pa ta kelnar nima nobene čiste. Imam pa iz tega lokala tudi sama neprijetno izkušnjo, samo ne vem ali je namerna ali nenamerna, da so mi 1x vrnili 10 eur premalo nazaj. A kaj, ko sem jaz to šele doma opazila in nisem mogla več dokazovati. Zdaj vedno takoj preštejem denar.
Ej, ej vrni mi, to je sigurno tistih mojih 10
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ne se ti sekirat ce je on neumen...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jaz toliko ravno ne kompliciram
Vem, da kava stane nekje med enim in dvema evroma, pivo kakšen evro več, pica je med 7 in 10 nekje,... če pride do nekih resnih odstopanj med pričakovanim zneskom in zahtevanim, pregledam račun, za par 10 centov me pa komot lahko nategnejo.
Vem, da kava stane nekje med enim in dvema evroma, pivo kakšen evro več, pica je med 7 in 10 nekje,... če pride do nekih resnih odstopanj med pričakovanim zneskom in zahtevanim, pregledam račun, za par 10 centov me pa komot lahko nategnejo.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jst pri računih nikoli pretirano ne kompliciram. Sej večkrat opazim, da sem dobila kakih 0,10€ premalo nazaj, pa kaj. Tudi v trgovini mi je prodajalka vrnila že 50€ premalo (ker je bil večji nakup), pa sem ji lepo rekla in sva zrihtali, jebiga vsakemu se lahko zgodi.
Ampak v tem primeru bi mu pa nardila totalno sceno, ker sem enostavno tak tip človeka, da drugače ne bi šlo. Tudi znam zignorirat človeka v nulo, ampak tuki ga direkt ne bi hotla. Da bi si pa drznu še dret na mene in kakršnokol agresijo zganjat, nevem... Pomoje bi kr video na telefonu vklopla, poklicala šefa, inšpekcijo,...
Ja, pri določenih stvareh sem prava *****.
Ampak v tem primeru bi mu pa nardila totalno sceno, ker sem enostavno tak tip človeka, da drugače ne bi šlo. Tudi znam zignorirat človeka v nulo, ampak tuki ga direkt ne bi hotla. Da bi si pa drznu še dret na mene in kakršnokol agresijo zganjat, nevem... Pomoje bi kr video na telefonu vklopla, poklicala šefa, inšpekcijo,...
Ja, pri določenih stvareh sem prava *****.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Traxie - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
Ne morš verjet...Najbrž je tip glede na to, da je nabildan že tok steriodov pojedu, da se mu že rahlo fuzla...
No pa da povem še mojo izkušnjo (sicer ni tok dramatična, mi je pa vseeno pogrela kri).
Z dvema kolegicama v Mačku pijemo čaj (vsaka svojo šalčko) in ko končamo natakarju rečem za plačilo. Pa mi hoče kr na pamet neko cifro rečt in sem mu lepo rekla, da hočem račun. Neki zavija z očmi, ampak mi ga vseeno prinese in zraven pove znesek. Mu dam tisti denar, potem pa pogledam še račun in vidim, da mi je računal 4 čaje namesto 3!!!
Ga pokličem nazaj, povem da tole ne štima in potem mi reče: "Joj a niste prej 4 sedele tuki?" Na mizi pa res očitno 3 šalce, niti 4. stola zraven... Potem mi je ves živčen vrnil preveč denarja in se precej hitro spokal stran. Res je, da ni šlo za veliko denarja (cca 1,5€), ampak gre se za princip. Že tako od tujcev tok napitnine pokaserajo, pol hočjo pa še nas uboge študente okol prnašat :fight: .
No pa da povem še mojo izkušnjo (sicer ni tok dramatična, mi je pa vseeno pogrela kri).
Z dvema kolegicama v Mačku pijemo čaj (vsaka svojo šalčko) in ko končamo natakarju rečem za plačilo. Pa mi hoče kr na pamet neko cifro rečt in sem mu lepo rekla, da hočem račun. Neki zavija z očmi, ampak mi ga vseeno prinese in zraven pove znesek. Mu dam tisti denar, potem pa pogledam še račun in vidim, da mi je računal 4 čaje namesto 3!!!
Ga pokličem nazaj, povem da tole ne štima in potem mi reče: "Joj a niste prej 4 sedele tuki?" Na mizi pa res očitno 3 šalce, niti 4. stola zraven... Potem mi je ves živčen vrnil preveč denarja in se precej hitro spokal stran. Res je, da ni šlo za veliko denarja (cca 1,5€), ampak gre se za princip. Že tako od tujcev tok napitnine pokaserajo, pol hočjo pa še nas uboge študente okol prnašat :fight: .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov