'Duhoviti' natakarji

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 26. Apr. 2009 12:43

jullia_ napisal/-a:
matjazd napisal/-a:Vsekor pa mislim, da je pametno upoštevati "slab glas seže v deveto vas", da čimmanj ljudi doživi kaj takšnega.

Se strinjam. V katerem lokalu se ti je pa to zgodilo?

Ja tudi mene zanima kje je to bilo, da mi ne pade na pamet tja it. Se mi pa zdi, da je danes toliko lokalov, da se pa čisto enostavno da it v drugega, če nekje doživiš neprijetno izkušnjo.
Sem že sama enkrat nekje vstala in šla drugam, ker je natakar kompliciral, da kako se danes stranke zmišljujemo in pričakujemo kaj vse naj bi v gostilni imeli. Pa saj imam pravico vprašat, če imajo tudi pice, mar ne?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 26. Apr. 2009 12:47

.azaj..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 18:09, skupaj popravljeno 1 krat.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 26. Apr. 2009 12:53

:eek: Pa ta kelnar nima nobene čiste. Imam pa iz tega lokala tudi sama neprijetno izkušnjo, samo ne vem ali je namerna ali nenamerna, da so mi 1x vrnili 10 eur premalo nazaj. A kaj, ko sem jaz to šele doma opazila in nisem mogla več dokazovati. Zdaj vedno takoj preštejem denar.
Uporabniški avatar
Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs Beauty » 26. Apr. 2009 14:34

cvetkaaa napisal/-a:
Ja tudi mene zanima kje je to bilo, da mi ne pade na pamet tja it. Se mi pa zdi, da je danes toliko lokalov, da se pa čisto enostavno da it v drugega, če nekje doživiš neprijetno izkušnjo.
Sem že sama enkrat nekje vstala in šla drugam, ker je natakar kompliciral, da kako se danes stranke zmišljujemo in pričakujemo kaj vse naj bi v gostilni imeli. Pa saj imam pravico vprašat, če imajo tudi pice, mar ne?

Saj je napisala kje se je to zgodilo - v Salonu na Trubarjevi. :wink: Drugače pa, po takem incidentu tudi mene več ne bi videli tam.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
Uporabniški avatar
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 2. 2007
Kraj: LubLana*

Neprebrana objavaNapisal/-a *ž@bic@* » 26. Apr. 2009 14:45

orhideja1 napisal/-a::eek: Pa ta kelnar nima nobene čiste. Imam pa iz tega lokala tudi sama neprijetno izkušnjo, samo ne vem ali je namerna ali nenamerna, da so mi 1x vrnili 10 eur premalo nazaj. A kaj, ko sem jaz to šele doma opazila in nisem mogla več dokazovati. Zdaj vedno takoj preštejem denar.

Nm so pa enkrat šenkal 10€ v Salonu :D
Loue me..i'm ž@bic@
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Apr. 2009 20:54

http://www.ljubljana.si/si/turizem/ljub ... robno.html

tukaj so kontaktni podatki, dovolj bi bilo že link od te teme po mailu poslati... :D :P
Uporabniški avatar
črnamamba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a črnamamba » 26. Apr. 2009 21:24

*ž@bic@* napisal/-a:
orhideja1 napisal/-a::eek: Pa ta kelnar nima nobene čiste. Imam pa iz tega lokala tudi sama neprijetno izkušnjo, samo ne vem ali je namerna ali nenamerna, da so mi 1x vrnili 10 eur premalo nazaj. A kaj, ko sem jaz to šele doma opazila in nisem mogla več dokazovati. Zdaj vedno takoj preštejem denar.

žabica vrni orhideji 10 € :P
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 26. Apr. 2009 21:29

Mrs Beauty napisal/-a:
cvetkaaa napisal/-a:

Saj je napisala kje se je to zgodilo - v Salonu na Trubarjevi. :wink: Drugače pa, po takem incidentu tudi mene več ne bi videli tam.

Sem prebrala, da je napisala, ampak to je bila moja potrditev, da tudi mene to zanima in najbrž še koga drugega, da ne bo zahajal v takšne lokale, zato je prav, da je to javno napisala.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 26. Apr. 2009 21:31

*ž@bic@* napisal/-a:

Ej, ej vrni mi, to je sigurno tistih mojih 10 :o
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 27. Apr. 2009 13:52

ne se ti sekirat ce je on neumen... :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 27. Apr. 2009 14:08

Js v vsakem lokalu / restavraciji rečem za račun, ga pregledam (ponavadi že prej na ceniku pogledam kok stane) in plačam. :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Apr. 2009 14:13

Jaz toliko ravno ne kompliciram :)
Vem, da kava stane nekje med enim in dvema evroma, pivo kakšen evro več, pica je med 7 in 10 nekje,... če pride do nekih resnih odstopanj med pričakovanim zneskom in zahtevanim, pregledam račun, za par 10 centov me pa komot lahko nategnejo.
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 27. Apr. 2009 14:41

^no evo jaz sem tudi taka. Ponavadi si v glavi na hitro malo preračunam koliko približno bi naj prišlo in če se račun potem giblje tam okoli mojega 'naračunanega' zneska, ga ne grem preverjat.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 27. Apr. 2009 15:03

Jst pri računih nikoli pretirano ne kompliciram. Sej večkrat opazim, da sem dobila kakih 0,10€ premalo nazaj, pa kaj. Tudi v trgovini mi je prodajalka vrnila že 50€ premalo (ker je bil večji nakup), pa sem ji lepo rekla in sva zrihtali, jebiga vsakemu se lahko zgodi.

Ampak v tem primeru bi mu pa nardila totalno sceno, ker sem enostavno tak tip človeka, da drugače ne bi šlo. Tudi znam zignorirat človeka v nulo, ampak tuki ga direkt ne bi hotla. Da bi si pa drznu še dret na mene in kakršnokol agresijo zganjat, nevem... Pomoje bi kr video na telefonu vklopla, poklicala šefa, inšpekcijo,... :evil:

Ja, pri določenih stvareh sem prava *****.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Traxie » 27. Apr. 2009 16:49

Ne morš verjet...Najbrž je tip glede na to, da je nabildan že tok steriodov pojedu, da se mu že rahlo fuzla... :roll:

No pa da povem še mojo izkušnjo (sicer ni tok dramatična, mi je pa vseeno pogrela kri).
Z dvema kolegicama v Mačku pijemo čaj (vsaka svojo šalčko) in ko končamo natakarju rečem za plačilo. Pa mi hoče kr na pamet neko cifro rečt in sem mu lepo rekla, da hočem račun. Neki zavija z očmi, ampak mi ga vseeno prinese in zraven pove znesek. Mu dam tisti denar, potem pa pogledam še račun in vidim, da mi je računal 4 čaje namesto 3!!!
Ga pokličem nazaj, povem da tole ne štima in potem mi reče: "Joj a niste prej 4 sedele tuki?" Na mizi pa res očitno 3 šalce, niti 4. stola zraven... Potem mi je ves živčen vrnil preveč denarja in se precej hitro spokal stran. Res je, da ni šlo za veliko denarja (cca 1,5€), ampak gre se za princip. Že tako od tujcev tok napitnine pokaserajo, pol hočjo pa še nas uboge študente okol prnašat :fight: .

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov