'Duhoviti' natakarji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Še ena izredno duhovita izpred neki dni ...
Mehiška u Knaflju. Nabito pouna. Vroče.
Prideva na kosilce, najdeva mizo na vrtu (ob cesti), se usedeva, u luft ugotoviva, da tole pa ne bo šlo, kr naju je oblil še preden sva sploh začela razmišlat kaj bi jedla (pod tsitimi marelami se resnično ne da dihat, mize tok skp, mal da ne s komouci suvaš unga za sosednim krožnikom), najdeva frej plac na drugem vrtu (kjer ni bojazni, da bi človeka fršlok od vročine), se hočva usedet, fali en stou.
Dečko gleda, kje je kšn frej, pride kelnar, grdo gleda, reče, da se pa tja ne bova usedla in nej greva drgam. Moj ga postran pogleda, gre za sosedno mizo in hoče uzet stou, dec izjau, da je rezervirana. Ok, gledava za kšn drug frej stou, k se začne model razburjat, da tle pač nauva sedela, kr on ne more mem (je za sosedno mizo sedeu en osebek več od predvidenga in ta si je lastiu najin manjkajoči stou), mu moj reče, da gre lahko na drugi strani, un vs uzvišen ubije s pogledom, da to pa niti slučajno in da tle ne bova postrežena, moj že črno gleda, se postau pred njega in reče, če se bova mogla s šefom ment, pa kelnar prepotentno, pha, da nej ga kr pokliče ...
U tem je šou moj po stou na drug konc vrta, mizo sva premaknla meter stran, da gospodiču ni blo treba narest ovinka (ki je znašu točno dve mizi), postregu naju je pa en drug (na kerga sva lep cajt čakala, medtem k se je godrnjač desetkrat sprehodu mem), kr se je dotični odloču, da pr njemu se pač ne bo naročil ...
Prideva na kosilce, najdeva mizo na vrtu (ob cesti), se usedeva, u luft ugotoviva, da tole pa ne bo šlo, kr naju je oblil še preden sva sploh začela razmišlat kaj bi jedla (pod tsitimi marelami se resnično ne da dihat, mize tok skp, mal da ne s komouci suvaš unga za sosednim krožnikom), najdeva frej plac na drugem vrtu (kjer ni bojazni, da bi človeka fršlok od vročine), se hočva usedet, fali en stou.
Dečko gleda, kje je kšn frej, pride kelnar, grdo gleda, reče, da se pa tja ne bova usedla in nej greva drgam. Moj ga postran pogleda, gre za sosedno mizo in hoče uzet stou, dec izjau, da je rezervirana. Ok, gledava za kšn drug frej stou, k se začne model razburjat, da tle pač nauva sedela, kr on ne more mem (je za sosedno mizo sedeu en osebek več od predvidenga in ta si je lastiu najin manjkajoči stou), mu moj reče, da gre lahko na drugi strani, un vs uzvišen ubije s pogledom, da to pa niti slučajno in da tle ne bova postrežena, moj že črno gleda, se postau pred njega in reče, če se bova mogla s šefom ment, pa kelnar prepotentno, pha, da nej ga kr pokliče ...
U tem je šou moj po stou na drug konc vrta, mizo sva premaknla meter stran, da gospodiču ni blo treba narest ovinka (ki je znašu točno dve mizi), postregu naju je pa en drug (na kerga sva lep cajt čakala, medtem k se je godrnjač desetkrat sprehodu mem), kr se je dotični odloču, da pr njemu se pač ne bo naročil ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Adijo. Jaz bi se po mojem tak drla... (v duši, kr mam bolj mal jajčk)
Pha. Niti slučajno ne bi naročla v taki gostilni. Naj si zatlači tisto mizo nekam.
Pha. Niti slučajno ne bi naročla v taki gostilni. Naj si zatlači tisto mizo nekam.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Tamarra* napisal/-a:Itak ni kaj nardit.. Pač tja več ne bom hodla, žal pa mi je, da je nisem slišala, ker bi ji ziher kaj nazaj pribila, kot je v moji navadi
Jst bi šla zanalš. Pa bi 10min stala pa se odločala
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
js sm bla pa danes na posti, kjer majo lepo oznacena okenca: posiljke, sprejem posiljk, univerzalno okence, ipd.
hotla sem kupit eno stvar od poste slovenije, nc v zvezi s posiljkami, sm prebrala napise na okencih in ker ni moja storitev nikamor sla, sem se postavla pred univerzalno okence - tam je bla pred mano ze ena stranka, drugo je blo pa vecinoma prazno...no, pocakam minutko, pridem na vrsto, povem kaj bi rada, in odziv mladega, na videz simpaticnega usluzbenca: ''samo to bi rada kupla, in ti tukaj cakas, tam pa 4 prazni salterji...'' to je povedal z zeloo nesramnim glasom, skor bi se dalo rect da me je nadrl fak no, a sm js kriva da ma on slab dan. in da more delat na univerzalnem okencu
hotla sem kupit eno stvar od poste slovenije, nc v zvezi s posiljkami, sm prebrala napise na okencih in ker ni moja storitev nikamor sla, sem se postavla pred univerzalno okence - tam je bla pred mano ze ena stranka, drugo je blo pa vecinoma prazno...no, pocakam minutko, pridem na vrsto, povem kaj bi rada, in odziv mladega, na videz simpaticnega usluzbenca: ''samo to bi rada kupla, in ti tukaj cakas, tam pa 4 prazni salterji...'' to je povedal z zeloo nesramnim glasom, skor bi se dalo rect da me je nadrl fak no, a sm js kriva da ma on slab dan. in da more delat na univerzalnem okencu
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
positive vibration napisal/-a:Adijo. Jaz bi se po mojem tak drla... (v duši, kr mam bolj mal jajčk)
Men je blo bad, sm se hotla obrnt in it. Pa moj ni hotu, iz principa.
Če bi bla s kom drugim, bi se najbrž pobrala, je pa dečko tak, da ne prenese neprimernga obnašanja, se vedno postau zase (in za bližnje) in zna konkretno udart po mizi (sej se je dotični kelnar mau usrau, se mu je vidl, ampak se je skriu za svojo aroganco in prepustu mizo drugmu).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
Jah, moja čist frišna cvetka od včeri... gremo z mojim pa par kolegi na kosilo v eno picerijo... naročimo, pojemo in rečem za račun. Model rabi 15 minut da nam prnese račun (ni blo baš neke gužve) in zraven pribije da nej mu damo drobiž, ker nima nč za menjat... in smo napraskali skup drobiža za točn znesek, vmes je blo pa par kovancev za 5c... in model se sprdne, da pa nej baker kar v kak Mercator nesemo, da tega pa ne bo vzel...
Halo? In pol moj vpraša al smo pol lahka teh 20c dolžni, ker res nismo mel nč več drobiža pa je reku da to pa že ne in nas gleda ko da smo tahuj klošarji... pa kolegu pokne, popoka keš pa mu rukne bankovc za 100eur na mizo...un pa ja, a sm reku da nimam nč drobiža... Kolega pa "Ja, pa nes v Mercator zmenjat če nimaš, lahk tud po 5c, nismo nč zbirčni"
Halo? In pol moj vpraša al smo pol lahka teh 20c dolžni, ker res nismo mel nč več drobiža pa je reku da to pa že ne in nas gleda ko da smo tahuj klošarji... pa kolegu pokne, popoka keš pa mu rukne bankovc za 100eur na mizo...un pa ja, a sm reku da nimam nč drobiža... Kolega pa "Ja, pa nes v Mercator zmenjat če nimaš, lahk tud po 5c, nismo nč zbirčni"
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
ni bila gostilna, je bila pa zavarovalnica.
šel sem v zavarovalnico, da mi naredijo izračun za zavarovanje avtomobila - zahteval sem nekaj izračunov (od delnega kaska, do ful kaska ter še neke variante), pa mi ženska pribije, da ima veliko dela.
pa sem ji rekel, da ni problema, grem lahko tudi v drugo zavarovalnico, če nima časa zame. in mi pribije, da je itak prepričana, da se bom tudi drugod informiral, kje me bo ceneje prišlo. ko sem jo pa potem vprašal, če ji zgledam tak, da bi imel toliko preveč časa, da bi vse zavarovalnice obletel, da bi potem prihranil 30€, je bila pa tiho...
no, izračune mi je pa naredila!
šel sem v zavarovalnico, da mi naredijo izračun za zavarovanje avtomobila - zahteval sem nekaj izračunov (od delnega kaska, do ful kaska ter še neke variante), pa mi ženska pribije, da ima veliko dela.
pa sem ji rekel, da ni problema, grem lahko tudi v drugo zavarovalnico, če nima časa zame. in mi pribije, da je itak prepričana, da se bom tudi drugod informiral, kje me bo ceneje prišlo. ko sem jo pa potem vprašal, če ji zgledam tak, da bi imel toliko preveč časa, da bi vse zavarovalnice obletel, da bi potem prihranil 30€, je bila pa tiho...
no, izračune mi je pa naredila!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Mene je pa zadnč mal razkurla kelnarca (sicer ena luštna punca) v Supernovi na Rudniku, v unmu lokalčku takoj pr vhodu. Ko je pršla vprašat, kaj bomo, se je tko držala, k da smo ji pol familije pobil in tud pogledala nas ni, res una arogantna, pol je pa prnesla tiste kofete in vode, nam z največjo muko nametala tist na mizo in, frajla, prčakvala, da ji bom 50 centov tringlta pustila, ker se je kr neki obotavlala, k je blo treba vrnt. Mhm, k si boš un kol iz riti ven potegnla, pa dobiš tringlt, lubica
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
To je blo ze ene 10 let nazaj, pa vseen.
Bla sem stara okol 10 let in sem sla cist za foro kupit srecko. No in placala sem s 1000 sit, zadela pa tud 1000, srecka pa recmo da je stala 100sit. No in mi prodajalka da sam 1000, al 900 nazaj, ne vem vec. Pa sm rekla, da je 1000 premal. In mi najprej lepo mirno zacne razlagat in racunat, zakaj ma ona prov in js ne. Pa js gledam, pa recem da ne, da ni dost. In pol je cist obolela da ce mislm da pr 10ih letih znam bols racunat kot ona in krneki in pol sm se pac pobrala.
No ista prodajalka ksno leto nazaj.
Me poslje mami v trgovino, ker smo dobil obiske, naj prnesem 2 skatli piskotov, cokolado, neke sokove pa 2 piksni piva. Pa pac nisem mela denarnice s sabo, samo denar (stara sem bla 18). In pridem na blagajno in mi racuna, pa gleda pivo pa rece, da kaj pa js mislm, da bi kr pivo kupla, da ce mam osebno. Pa recm da ne. Pa rece: sej se mi je zdel, kok si pa stara, a 15 si? Pa sm bla sam: ne, nasledn tedn bom.
Aaaaaaaaa.
Ok, sej stekam, pac zakon, sam itak me 1. pozna (ok, to inspekciji ne pomaga), lahko bi pa vsaj lepo rekla, ne pa da je pol se nesramna pa me vprasa ce 15 sm pa ze stara.
Bla sem stara okol 10 let in sem sla cist za foro kupit srecko. No in placala sem s 1000 sit, zadela pa tud 1000, srecka pa recmo da je stala 100sit. No in mi prodajalka da sam 1000, al 900 nazaj, ne vem vec. Pa sm rekla, da je 1000 premal. In mi najprej lepo mirno zacne razlagat in racunat, zakaj ma ona prov in js ne. Pa js gledam, pa recem da ne, da ni dost. In pol je cist obolela da ce mislm da pr 10ih letih znam bols racunat kot ona in krneki in pol sm se pac pobrala.
No ista prodajalka ksno leto nazaj.
Me poslje mami v trgovino, ker smo dobil obiske, naj prnesem 2 skatli piskotov, cokolado, neke sokove pa 2 piksni piva. Pa pac nisem mela denarnice s sabo, samo denar (stara sem bla 18). In pridem na blagajno in mi racuna, pa gleda pivo pa rece, da kaj pa js mislm, da bi kr pivo kupla, da ce mam osebno. Pa recm da ne. Pa rece: sej se mi je zdel, kok si pa stara, a 15 si? Pa sm bla sam: ne, nasledn tedn bom.
Aaaaaaaaa.
Ok, sej stekam, pac zakon, sam itak me 1. pozna (ok, to inspekciji ne pomaga), lahko bi pa vsaj lepo rekla, ne pa da je pol se nesramna pa me vprasa ce 15 sm pa ze stara.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
no jez sm pa dva tedna nazaj popizdla v lokalu k sm narocila dve skatlci cikou in to ene marlboro light in ene rdece pa pac racun za pijaco k sva jo ze spila.
in tko modelka prnese racun pa dvoje marlboro light stem da ene pac odprte pa en cigaret vn gleda... in jez da sm rekla rdece pa ona da pac nima, potem sm pa rekla ce lohka pol dobim vsaj dve zaprte skatlce pa modelka prbije da nima. jez sam uno haloo kok cajta je pol ta skatlca odprta ane... pa modelka prbije da jo je zdele pa jez ajde cool ane...
in tko przgem in cik in res un fujjjj okus po starm ciku... pa jo poklicem pa recem.. pa ona da ni res bla bla bla
pol sm pa tok znorela da mi je vrnla kes za ene cike....
NAUK te zgodbe: ze nazacetku zamor da ti kelnar prnese zaprte cike!!
in tko modelka prnese racun pa dvoje marlboro light stem da ene pac odprte pa en cigaret vn gleda... in jez da sm rekla rdece pa ona da pac nima, potem sm pa rekla ce lohka pol dobim vsaj dve zaprte skatlce pa modelka prbije da nima. jez sam uno haloo kok cajta je pol ta skatlca odprta ane... pa modelka prbije da jo je zdele pa jez ajde cool ane...
in tko przgem in cik in res un fujjjj okus po starm ciku... pa jo poklicem pa recem.. pa ona da ni res bla bla bla
pol sm pa tok znorela da mi je vrnla kes za ene cike....
NAUK te zgodbe: ze nazacetku zamor da ti kelnar prnese zaprte cike!!
- Nass
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
Aloha napisal/-a:Še ena izredno duhovita izpred neki dni ...
Moja praksa bi bila zapisat natakarjevo ime, zahtevat knjigo pohval in pritožb nato pa bi brez naročila odšla. Če bi bila fajn razkurjena bi čez en teden poklicala nazaj in vprašala, če so kaj uredili v vezi s tem incidentom.
[Če se nesramnost pojavi šele pri naročanju/jedi, postopek ni dosti drugačen samo da pač poješ in plačaš]
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Aloha napisal/-a:Še ena izredno duhovita izpred neki dni ...
kdaj pa je blo to?
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
*mala* napisal/-a:^^ Pol pa nikol jit v kitajsko v City Parku ena baba tolk zatežena, da jo še nisem vidla se nasmehnit, pa prov nesramna. V Cantini je bil pa zmeri kak kul kelnar/kelnarca (še posebi ena v Supernovi, ki nama je zastonj krompirček dala :-)).
Ja to je res, sem bla ene dvakrat tam v City Parku, pa je bilo grozno, ženska se najprej obirala pol ure da je mene in kolegico sploh prišla postreč, čeprav sma bili edini stranki, potem pa prinese ono mongolsko meso pa ji je kar tista omaka tekla za njo po tleh pa njej po roki pa po najini mizi in moji torbi in ženska se je samo obrnila in šla, nič da bi pobrisala po tleh ali pa vsaj po mizi, ali pa da bi se vsaj probala opravičit, mislim ej
Every rose has its thorn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov