Drgač pa najhujš obnašanje, kar sm ga kadarkol vidla, ma pa ena prodajalka tle v lokalnem šparu (obrobje Lj). Ma niti enkrat ni dobre volje, vedno se kej za brezveze razpizdi, odnos ma nikakav. Enkrat se je čist razpizdila, kako ne mormo dajat drobiža, kaj vsi neke velke dnarje vn vlečemo. Dala sm ji pa 20€ za račun, k je bil tm ene 4€. Groza, ane? ... Sej vem, da je panika vračat, če nimaš drobiža, sm tut jz delala v lokalu pa je kdaj zmanjkval kovancev .. Sam to ni problem stranke. Pač se morš ti (blagajničar) znajt, če ti zmanjka. It zamenjat, prvlečt od nekje. S tem da tej niti še ni zmanjkal, ampak je komot zmenjala. Ahh.
Kar se pa večernih kavic tiče, se pa niti ne spomnim, če je kdaj pr men blo tko, da sm mela spucan pa da je kdo pršu z idejo, da bi kavico. Večinoma sm pucala čist proti koncu, tko da pomoje ni blo tazga. Če že, je bil pa kak, k je pol brez panike kej druzga naroču. Sej ne vem

Drgač če me pa kak natakar uzuni kdaj zafrkava, se pa jz skušam nazaj. Čeprou, če bi me tko ustrahoval, k avtorco teme, tut ne vem, kaj bi. Če me ne bi blo strah, bi mu mogoče rekla, kje je najbližji bankomat, poklicala uno kolegico, k sva ble skp, nej gre z mano, pa šla. Ne na bankomat, ampak stran. Nej si budala sam pokrije stroške, če se mu zdi smešno.