Družabne igre
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
js obožujem družabne igre, sploh poleti uzunej zvečer, ali pa pozimi zraven radiatorčka
že od nekdaj mam najrajš človek ne jezi se (ampak se vedno pizdim zraven ), pa monopoly (vedno zmagujem ), spomin, gofljo...
kar je pa kart pa itaq tarok, in najbolj od vsega, osel...tle mam pa ful slabe reflekse in sm dostkrat osel pa remi je tud zlo uredu...
že od nekdaj mam najrajš človek ne jezi se (ampak se vedno pizdim zraven ), pa monopoly (vedno zmagujem ), spomin, gofljo...
kar je pa kart pa itaq tarok, in najbolj od vsega, osel...tle mam pa ful slabe reflekse in sm dostkrat osel pa remi je tud zlo uredu...
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
...jst tut čist obožujem družabne igre. Se kdaj s frendicam dobimo
pa vzamemo kakšno družabno igro in medtem še mal poklepetamo, ful zabavn. Moje najlupše so naseljenci otoka catan pa monopoly-itak
pa vzamemo kakšno družabno igro in medtem še mal poklepetamo, ful zabavn. Moje najlupše so naseljenci otoka catan pa monopoly-itak
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
midve z mamo se njarajsi kartave...remi al pa "snops"...drugace pa igramo v druzbi se enko, pa clovek ne jezi se, polz vseved ja pa monopoly mi je tud ql sam ga na zalost noben v druzbi trenutno nima aja pa puzzle tud ful rada s fantom zlagava si morava zdaj spet ene nabavit
Why be an angel when I can play god?!
-
Ursyna - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 10. 2005
- Kraj: malo tu malo tam
Tiavanna napisal/-a:Pozna katera mogoče kero od teh iger:
- Kelti
- Scotland Yard
- Hobit
- Spletke: Citadele in Temno mesto
- Preprosto genialno
jz mam hobita, sam men ni nevem kaj, se mi zdi da je to bl za mlajše igralce... čeprov fajn pa je ko morš ponovit verz (kot kazen) in je ful težak...
jz sm se pa zdej naučla kanadski remi! ful je bolš kot navaden, ker ni treba tok mislt zraven...
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
kaj je to naseljenci otoka catan?? mi lahk kdo razloži
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Bageera napisal/-a:Evo, smo igrali igro Preprosto Genialno in sem res čist navdušena - totalno preprosta igra, ampak vseeno ful zanimiva in si ne predstavljam, da bi se jo lahko naveličala... Res-ene igre so dobre, ampak precej zakomplicirane, dolgo časa rabiš, da vse skupaj razdeliš, pripraviš... Genialno je pa res preprosta in zabavna, hitro pripraviš in takoj je vse pospravljeno in kar je men še posebej všeč - ni tolk na srečo, ampak je vse od tebe odvisno. Zelo zelo jo priporočam!!! In še to je fajn, da so ploščice plastične, tko da ne moreš nič zvit, strgat... v glavnem, res super igra!
Zakaj pa sploh gre pr tej igrci?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
iii jst tud rada igram vse družabne igre..
zmeri s edobro zabavam ob monopoliju pa mikado mi je fajn, ker zmeri zgubim zaradi preveč tresočih rok..pa človek ne jezi se ker edina vedno ostanem mirna in se samo smejem, medtem ko se drugi razburjajo pa potem od kart mam ful ful rada enko pa remi in seveda tarok...in med igranjem najraj pijem še zraven pirčiče al pa puškinko
zmeri s edobro zabavam ob monopoliju pa mikado mi je fajn, ker zmeri zgubim zaradi preveč tresočih rok..pa človek ne jezi se ker edina vedno ostanem mirna in se samo smejem, medtem ko se drugi razburjajo pa potem od kart mam ful ful rada enko pa remi in seveda tarok...in med igranjem najraj pijem še zraven pirčiče al pa puškinko
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov