Družabne igre
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ashlee - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2005
Se opravičujem, če je podobna tema že bila, ampak je res nism našla
Zanima me, če se še kaj igrate. Jaz se... kljub 21im letom
Pa povejte še, kaj se igrate in katera igra vam je naj naj.
Jz se še vedno igram npr. Monopoly pa Človek ne jezi se pa vse igre s kartami, Enko itd. Mi je pa najbolj všeč igra Pictionary, kjer igraš v parih in moraš svojemu partnerju narisat izbrano besedo. Ful zabavna igra.
Aja, pa tiste "pivske igrce" se tudi igramo: Limone, Poštevanko, "Še nikoli nisem"...
Res pravi otrok
Zanima me, če se še kaj igrate. Jaz se... kljub 21im letom
Pa povejte še, kaj se igrate in katera igra vam je naj naj.
Jz se še vedno igram npr. Monopoly pa Človek ne jezi se pa vse igre s kartami, Enko itd. Mi je pa najbolj všeč igra Pictionary, kjer igraš v parih in moraš svojemu partnerju narisat izbrano besedo. Ful zabavna igra.
Aja, pa tiste "pivske igrce" se tudi igramo: Limone, Poštevanko, "Še nikoli nisem"...
Res pravi otrok
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
enko igram s fantom in družino... ponavadi pozimi, je tak fajn vročo čokolado zram pit pa kej grickat pa enko špilat...
pivske igrice malo manj, je pa bila nekaj časa nazaj ful aktivna človek ne jezi se... tist ko je zbit pije... hahaha
aja pa s fantom sma pozimi sestavla puzzle (1000)... sam še nisma uokvirla...
v glavnem midva sma dva velika otročka and i like it!
pivske igrice malo manj, je pa bila nekaj časa nazaj ful aktivna človek ne jezi se... tist ko je zbit pije... hahaha
aja pa s fantom sma pozimi sestavla puzzle (1000)... sam še nisma uokvirla...
v glavnem midva sma dva velika otročka and i like it!
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
uuuuuuuuuuuua monopoly to je men tak cool!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
Ančka - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
Igramo Enko pa tarok. S tamalimi pokemon monopoly Najboljši je pa RISK!!!! Sicer se zna zgodit, da greš potem direkt na fax, ker je igra lohk zlooooo dolga! Poznate?
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
-
bonnie - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
Midve z mami se skozi celo leto ful igrava odprti remi, sicer se igramo pa tud tarok in enko, predvsem poleti na morju.
Sploh pri enki je super če je velika družba, ker se lahko fajn narežiš zraven!
Sploh pri enki je super če je velika družba, ker se lahko fajn narežiš zraven!
If you try you may fail, if you don't try you're guaranteed to fail
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Ja, vse te igrce so hude!
Včasih smo velikokrat igral Monopoli - z eno frendico sva ble zmerej "banka" in sva skos goljufale. Heh mal sva si kdaj mal keša sposodle
Drgač pa Enka, Remi, Twister je tut kul. Aja pa Črni Peter - ko smo bli mali smo se to skos igral. Pa Človek ne jezi se ... jaaa to pa sploh zmaga!
Včasih smo velikokrat igral Monopoli - z eno frendico sva ble zmerej "banka" in sva skos goljufale. Heh mal sva si kdaj mal keša sposodle
Drgač pa Enka, Remi, Twister je tut kul. Aja pa Črni Peter - ko smo bli mali smo se to skos igral. Pa Človek ne jezi se ... jaaa to pa sploh zmaga!
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Smejkica napisal/-a: Aja pa Črni Peter - ko smo bli mali smo se to skos igral.
Jooooooooooooj, jaz sem čisto pozabila na to igro!!!!
Jaaaaaaaa, full sem jo igrala kot mala!!!!
Uff, bo treba spet kupit te karte, na spomin na otroštvo!!!
Don't worry, be happy!!!
-
Ančka - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
Pozabla sem na uno igrco k si skupina da roke po principu desna spodi, leva zgori in potem tolčejo po mizi in gre na izpadanje! pa razne vislce, križci in krogci ipd. twisterja se pa že ful dolg nismo šli
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov