Družabne igre
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- leilla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2004
gregalina Naseljenci so fenomenalni-se strinjam. s fantom imava ogromno iger (Ubongo, Ano, Jambo, Genialno,.........)
Vglavnem moj fant je kar malo zasvojen z igrami tako da se svetovne novosti kar hitro znajdejo pri nama...
lp
leilla
Vglavnem moj fant je kar malo zasvojen z igrami tako da se svetovne novosti kar hitro znajdejo pri nama...
lp
leilla
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
mi z druzino igramo Človek ne jezi se, Remi, Yamb,...
tui z fantom večkrat igrava te igre, pa tui Enko
glede pivskih igr..to tko u druzbi..pride ress smeh pa so tiste igre Mesto,..
se kr najde in je res lepo tko ko ni kaj delat se mal igrat.
glede tega, da ce zgubim igro pa..mah s tem se pa res ne obremenjujem..sej to je sam a sprostitev in smeh
tui z fantom večkrat igrava te igre, pa tui Enko
glede pivskih igr..to tko u druzbi..pride ress smeh pa so tiste igre Mesto,..
se kr najde in je res lepo tko ko ni kaj delat se mal igrat.
glede tega, da ce zgubim igro pa..mah s tem se pa res ne obremenjujem..sej to je sam a sprostitev in smeh
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
monopoli, uno, čnjs, remi (ker drugih kart ne znam, no osla pa lažnivca še ), pa kakšne besedne igre. drugače pa mi tut ni všeč, če izgubljam, ker potem hitro ugotovijo, da se mi "ne da več"
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
gregalina napisal/-a:Je v Mariborski knjižnici v Novi vasi (Pionirska knjižnica). Sposojajo igre otrokom do 15. leta, staršem, učiteljem in študentom. Lahko si sposodiš eno igro naenkrat, za 3 tedne. Js sm si prvič sposodla in sm jo komi dobla, zato kr nism študentka pedagoške smeri.
res dobrrrrrrrrrr..k bi mi mel kej takga!! no..mogoče mamo pa nism nč odkrivala, ker mi kej takga niti na idejo ni pršlo FINO.
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Nimam rada družabnih iger. Raje gledam.
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
^^ A reees? Ful škoda...
Jst jih pa obožujem. Pa če zmagam al pa ne, sam da se špila.
Všeč so mi naseljenci, monopoly, TAROK (vedno in povsod), Človek ne jezi se, Črni Peter , Enka (standard), pa doma mam polno teh igrc (Zofijin svet, Kolo sreče, Milijonar, Labirint, Dragons, pa še bi lohk naštevala ).
Vedno se kej najde, jst se nikol ne naveličam. Pijanic je pa tud polno, pa u bistvu karkoli si zmisliš vedno užge
Moja najnovejša "pridobitev" je 1,2,3 bum (pozna katera?)
To je navaden "osel", samo da nekdo diktira in VES čas govori "1,2,3, bum" in se istočasno menjujejo karte. Se pravi, da moraš v tem času, ko se izgovori "1,2,3,bum" podat karto naprej, sprejet karto, prečekirat kaj paše in kaj ne in se pripravit za naprej. Men je res hudo, pa še polno smeha je, ker so eni mal bolj počasni in pol ma en kr naenkrat 6 kart, eden pa 2, nekdo pa že udari po mizi.
Men je
Jst jih pa obožujem. Pa če zmagam al pa ne, sam da se špila.
Všeč so mi naseljenci, monopoly, TAROK (vedno in povsod), Človek ne jezi se, Črni Peter , Enka (standard), pa doma mam polno teh igrc (Zofijin svet, Kolo sreče, Milijonar, Labirint, Dragons, pa še bi lohk naštevala ).
Vedno se kej najde, jst se nikol ne naveličam. Pijanic je pa tud polno, pa u bistvu karkoli si zmisliš vedno užge
Moja najnovejša "pridobitev" je 1,2,3 bum (pozna katera?)
To je navaden "osel", samo da nekdo diktira in VES čas govori "1,2,3, bum" in se istočasno menjujejo karte. Se pravi, da moraš v tem času, ko se izgovori "1,2,3,bum" podat karto naprej, sprejet karto, prečekirat kaj paše in kaj ne in se pripravit za naprej. Men je res hudo, pa še polno smeha je, ker so eni mal bolj počasni in pol ma en kr naenkrat 6 kart, eden pa 2, nekdo pa že udari po mizi.
Men je
-
*spelchek* - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Somewhere over the rainbow
A poznate kake ''pivske igrce'' pa če lahk napišete kk se igra zravn???
Hvalaaa
Hvalaaa
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
*spelchek* napisal/-a:A poznate kake ''pivske igrce'' pa če lahk napišete kk se igra zravn???
Mogoče je že prepozno, pa vseeno. Meni je dobra teksas (drugi rečejo drugač). Maš dve kocki in recimo eno škatlico, da kocki pokriješ. Potem pod to škatlo mešaš kocki in potem pogledaš kakšni cifri sta. Ampak morš zmir rečt največjo številko (npr. če sta na kocki cifri 2 in 3, morš rečt 32, ne 23). Potem lahko naslednji pogleda pod škatlo in če ugotovi, da si se zlagal, morš pit, če govoriš resnico, mora drugi pit. In zmir morš rečt teksas, predn začneš pit (če pozabiš, maš še en požirk nardit). In ko meša naslednji mora zmir rečt večjo cifro, ki je bila pred njim (pa čeprav se zlaže).
Če je 21 se reče teksas. Potem ostali igralci povejo, al ti verjamejo ali ne. Kdor zgubi, pije. Pa ne smeš preklinjat, ne smeš izgovarja imenov in ne smeš kazat s prstom na nekoga. Za vse prekrške se spet pije.
Upam, da sem usaj približno razložila.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
ful mam rada šnops na 3 al pa na 4; pa doma mam tui ful igric, ko je v eni škatli kao 1000 iger al nekek tak! pa zaj sem spomnila, šah bi igrala, pa noben doma ne zna! no se znam bol bogo, sam vseeno bi ga igrala! treba bo poiskat primernega kanditata!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov